- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
hayır kaptanım, "kitap okundu mu" sorusuna cevabım evet :) Kitabın adı Top oynayan kedi magazası, BalzacKitabın adı evet mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır kaptanım, "kitap okundu mu" sorusuna cevabım evet :) Kitabın adı Top oynayan kedi magazası, BalzacKitabın adı evet mi?
ya sırf çok kelime esprisi çıksın diye özellikle Alamn pastası yemişim gibi oldu di mi :) Hani Alman pastasına benzer ekler pasta yesem bu kadar espri çıkmazdı zannımca :) Kuzu şişten de güzel kelime esprisi çıkıyor esasında. Bir restoranda garsonlan şöyle bir muhabbetimiz olmuştu (gerçekten)Zereno sakin ol pasta o
Alman vatandaşı ne ya patladım gülmekten biz işi iyice büyüttük vatandaş yemeye mi başladık hem de ara öğünde hem de Alman olanından
Canım MEnün kalori olarak çok iyi kimlik bunalımına girmiş pide iyi ki girmiş zira kaloriyi düşürmüş ama kahvaltını yapsan mı acaba bilemedim tek kahveyle geçiştirmeyi :/günaydın dost ve müttfiklerim unutmadan dunki menumu paylaşayım:
kalkar kalkmaz 500 ml su
kahvaltı:
pek aç hissetmiyordum kendimi. sadece kahve içtim
ara:
şekersiz çay
öğle:
1 kıymalı pide (hamur o kadar ince, kıyma o kadar azdı ki bence pide değil lahmacundu. Bir kimlik bunalımındaydı sadece :)
1 bardak ayran
ara:
şekersiz çay
akşam:
1 avuç kiraz
ufak kase (gerçekten ufak) badem ve çam fıstığı karışımı
su:2 litreyi buldum mu şüpheli
spor: yok (çalışmam gerekti)
kitap: evet
Valla Benim değil chihironun suçu ama yalan da olmaz iştahım açıkken rahat bir vatandaş yerim ama Alman olmaz herhaldeZereno sakin ol pasta o
Alman vatandaşı ne ya patladım gülmekten biz işi iyice büyüttük vatandaş yemeye mi başladık hem de ara öğünde hem de Alman olanından
85,9 düm Bence 1 kiloya yakın verdim dün 84,9düm çünküsü bugün su içtiğimden mütevellit öyle oldu :)Cuma kaçtın?
Ay alemsin valla yarıldımya sırf çok kelime esprisi çıksın diye özellikle Alamn pastası yemişim gibi oldu di mi :) Hani Alman pastasına benzer ekler pasta yesem bu kadar espri çıkmazdı zannımca :) Kuzu şişten de güzel kelime esprisi çıkıyor esasında. Bir restoranda garsonlan şöyle bir muhabbetimiz olmuştu (gerçekten)
Chihiro: ben bi kuzu alayım
garson: Ok. hanımefendiye bir kuzu şiş
Chihiro: Yok yok, şişe luzüm yok, kuzuyu komple getirin, yerim ben
Garson: ???!!!!???
Chihiro: açım manasına söyledim. Kuzu şişi 2 porsiyon yapalım en iyisi (utanaraktan)
Himmm, menu hic de fena degil... oglen pilav ve ekmek bir arada ama aksam hafif. Gayet dengeli bir gun olmusBenim menü
Sabah
Çökelek kavurma
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
3 dilim kepekli ekmek
Domates salatalık
Çay
Öğle
Taze fasulye
Bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Akşam
Haşlanmış mısır
Shake
Su 3 litre
Kitap
Son Kraliçe
Spor
Yok..
Dünkü yolculuk sonrası acaip hamlamışım. Dinlenme günü yaptım bugünü.
Akrep menüyü beğendiGunaydin arkadaslar unutmadan ben de dunki menumu paylasayim
Sabah kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 dilim ekmek
1 yumurtayla omlet
2-3 parca beyaz peynir
5 zeytin
Kahve
Ara:
Kiraz sapi suyu
Ogle:
3 kaslk pilav
Fincan kadar haslama et
Az yogurt
Ara:
1 kase kabakli yogurtlu semizotu salatasi
Sade kahve
Aksam:
Ufak kase yogurtlu ispanak yemegi
Su:2 litrede kaldim
Spor:45 dk yuruyus (esimle arabada tartistim. Sinirlenmis gibi yapip yari yolda arabadan inip eve yurudum. Napiyim, spor yapacak baska carem kalmamisti :)
Kitap: okumadim. Uyuyakalmisim
Güzel canım yine iyi kurtarmışsın günü..günaydın arkadaşlarım, çok da parlak olmayan bir günün ertesinde beraberiz. neden çok da parlak olmadığını menume bakınca anlarız
kalkar kalkmaz 500 ml su
kahvaltı:
1 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek
kahve
ara:
sade ve sadece kahve
öğle:
ufak kase nohut yemeği
1 kase cacık
ara:
1 taze kabak
1 salatalık
akşam (işte parlak olmayan kısım)
1ufak kase enginar salatası
2 kaslk yağı iyice suzulmus şaksuka
5 kasık mantı (hain oğlumun tabağında bıraktığı ve çöpe gitmesin diye kendimi feda ettiğim kısım)
su:2 litre anca olmuştur
spor: duraktan eve 30 dk yürüyüş
kitap: 3-4 sayfa okudum (Edebiyatçı yazar Vedat Günyol hakkında bir yazı)
Hoşgeldin tekrardan canım.Günaydınlarrr kızlarrr.
Ben uzun aradan sonra tekrar aranıza dönme kararı aldım.
Kilolar aldı başını gitti.
95 kg oldum.
1 aydır neredeyse evde yemek yemedim.
Ev alış verişi yaparken ipin ucu kaçtı.
Artık evde temizlik kısmındayım.
Bu dışarıda olmaktan daha iyi.
En azından kendim yapabileceğim yemekleri.
Hoşbulduk canım.Hoşgeldin tekrardan canım.
suyu az içiyorum farkındayım, arttırmaya çalışacağım. Spor da az, havuza geri dönmeyi düşünüyorum. Uyeliğimi yenileyip... bakalımGüzel canım yine iyi kurtarmışsın günü..
Sporuna bişiler daha ekleyebilirsin ama ve suyu da çoğalt lütfen.
menuleriniz gayet guzel. protein-karbonhidrat dengesi de iyi. Tebrikler denir, daha ne denir ki :)Günaydın arkadaşlar son 2 gündür moralim çok bozuktu o yüzden giremedim
2 günlük menülerimi yazayım bugün gün içinde de aktif olucam inş
SALI 66/11
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek
1 göz yumurta
Domates- salatalık
3 dilim peynir
ARA
2-3 porsiyon meyve
Yarım kase yoğurt
5 küçük sarma
ÖĞLE