Canım bildiğim kadarıyla 2 Aydan önce izne ayrılamıyorsun cuma günü tartılmaya çalış ve dikkatli ol emeklerin boşa gitmesin :)Kaptanım yarın ailemle tatile cıkacagım cuma geleceğim. Bu zaman zarfında izinli mi oluyorum :) mümkün olduğunca orda da dikkat edeceğim kilo veremesem de almadan gelmek istemiyorum
Joker hakkın haftalık mı günlük mü?İyi akşamlar :) Bugün misafirlikteydim o yüzden 2.jokerim de gitti :/ neyse hayırlısı
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor peynir
Domates, salatalık
ARA
3 ceviz
2 Medine hurma
ÖĞLE
1 kase yoğurt
2 porsiyon karpuz
AKŞAM
1 porsiyon yumurtalı köfte
Salata
2 bardak ayran
ARA
1 porsiyon irmik helvası (2.joker de gitti :/)
Su : en az 12 bardağa tamamliycam inş
Çay: 2 yeşilçay
Spor: 15 dk leslie
Kitap : Kuranı Kerim
Teşekkürler canımTebrikler kızlar
Tamam canım..Sabah
Bitki cayı shake
Ara öğün türk kahve hurma
Öğlen
Tarhana çorba kabak yemeği
Ara öğün kayısı cayı 3 adet form bisküvi
Akşam
Bitki cayı shake
3 lt su
Kitap okundu
Tatil de devam etmeye calışacagım hareketim de artacak yemegi fazla kacırmazsam kilo bile verebilirim :)
66 gün için toplam 10 hakkım var istediğim zaman kullanabilirim ama ben her haftaya 1 tane yaymak istiyorum bu hafta 2 tane gitti ama :/Joker hakkın haftalık mı günlük mü?
İyi akşamlar
CUMARTESİ 66/8
KAHVALTI
1 dilim ekmek
4 dilim süzme peynir
Domates-salatalık
1 porsiyon karpuz
ARA
Çatalın ucuyla haşhaşlı revani
ÖĞLE( Mecburi menü :/)
Biraz kızartma
(1,5 servis kaşığı patates, 1 biber, 1 dilim patlıcan biraz domates)
Yarım bardak ayran
AKŞAM
2 yumurtadan omlet
1 kase yoğurt
1 salkım üzüm
1 mor erik
ARA
3 ceviz
Spor : yok dünde yapamadım :/
Su: 12 bardağa tamamliycam inş
Çay: 2 yeşilçay
Kitap : Kuran-ı Kerim
Bugün çok hafif olmuş afiyet olsunSabah
Bitki cayı shake
Ara öğün türk kahve hurma
Öğlen
Tarhana çorba kabak yemeği
Ara öğün kayısı cayı 3 adet form bisküvi
Akşam
Bitki cayı shake
3 lt su
Kitap okundu
Tatil de devam etmeye calışacagım hareketim de artacak yemegi fazla kacırmazsam kilo bile verebilirim :)
Alman vatandaşı mıgünaydın arkadaşlar, dun yediklerimi paylaşayım unutmadan
kalkar kalkmaz 500 ml su
kahvaltı:
5-6 dilim sucuk ve yumurta
2-3 parça beyaz peynir
5 zeytin
1,5 dilim ekmek
öğle: kahvaltı çok geldiği için acıkmadım
ara: 1 Alman pastası(oğlumla eve uzuuun bir yoldan yürüdük, elimiz ayağımız titredi, Alman pastası olmasaydı bir Alman vatandaşı da yerdik, öyle acıkmışız yani)
akşam:
1 ufak kase bezelye yemeği (bunu yemeye bile hakkım yoktu ya, neyse)
su:2 litre anca olmuştur
spor:1,5 saat yürüyüş
kitap: evet
Saol canım bence yediklerinden pişman olma sanki öyle olunca daha fazla kilo yapıyor bende bunu yapıyorum joker hakkım diyince pişman olmadan yiyorum :)öğlen mecburiyetten kızartma yemişsiniz ama kahvaltı ve akşam çok guzel olmuş. Gün içinde dengeledikten sonra, arada bir mecburi kötü istikamete yönelişler olabilir diye düşünüyorum. Biraz da kendimi temize mi çıkarmaya çalışıyorum acaba :) Ara öğün olarak Alamn pastası yiyen birinden de bu beklenirdi zaten, utanıyoruuuummm
hımmm, olabilirGünaydın :) bugün tartı günü sabah su içip sonra tartıldım 85,2 çıktım bence bu 84,9 vardır :):)
Bugün çok hafif olmuş afiyet olsun
Alman vatandaşı mıAslında kahvaltın güzel ve akşam yemeğin mükemmel aradaki Cıss bence olabilir yani illa böyle şeyler yiyeceksek bu kadar hafif bir menünün arasına koymak en mantıklısı :)
Saol canım bence yediklerinden pişman olma sanki öyle olunca daha fazla kilo yapıyor bende bunu yapıyorum joker hakkım diyince pişman olmadan yiyorum :)
Cuma kaçtın?Günaydın :) bugün tartı günü sabah su içip sonra tartıldım 85,2 çıktım bence bu 84,9 vardır :):)
Kitabın adı evet mi?günaydın dost ve müttfiklerim unutmadan dunki menumu paylaşayım:
kalkar kalkmaz 500 ml su
kahvaltı:
pek aç hissetmiyordum kendimi. sadece kahve içtim
ara:
şekersiz çay
öğle:
1 kıymalı pide (hamur o kadar ince, kıyma o kadar azdı ki bence pide değil lahmacundu. Bir kimlik bunalımındaydı sadece :)
1 bardak ayran
ara:
şekersiz çay
akşam:
1 avuç kiraz
ufak kase (gerçekten ufak) badem ve çam fıstığı karışımı
su:2 litreyi buldum mu şüpheli
spor: yok(çalışmam gerekti)
kitap: evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?