supersin spor konusunda kaptanim. Helal olsun diyorum. Ve kesinlikle bana da ayni oluyor spor yapinca coook acikiyorum
aksam menun ve sporun muhtesem canim yalniz aksama kadar olan sure emziren bir anne icin fazla hafif geldi bana ve suyun da az. En cok sut uretimi bol suyla oluyormus ya o acidan ve havalar da cok sicak. Bu kadar suyu bebisin icin ictin varsayalim hani senin organlar icin cildin icin
bu arada benim program su akvaryumu. Guzel bi program. Su ictikce balik hediye ediyor sana, denizindeki su miktari artiyor falan eglenceli bisey. Benim cocuklar "hadi anne olculu suyunu ic de yeni baligi alalim diyorlar. Gonullu su icme alarmim oluyorlar
canim her zamanki gibi menun harika. Kalamarin karidesin kalorileri nasildir bilmiyorum ama herhalde balik gibidirler degil mi deniz urunleri sonucta. Seviyosun sen onlari. Bi kac kez gormustum menulerinde
Canim cok gecmis olsun babaannene. Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Senin menun gayet guzel bence. Bakalim herbalife tan verim alabilecek misin? Biz de bilgilenmis olucaz sayende
ne okuyorsun bu arada? Butunlemeye calisiyorum demissin. Sinavlarinda basarilar dilerim
Bence ise yarar canim yarina
sen ne okuyorsun canim?Ne guzel bir grubumuz var yaaa masaallah.
okuyan, yuksek lisans yapan bi arkadas vardi minik bebegiyle. Kimdi hatirlayamiyorum ama... Allah hepinize yardim etsin. Basarilar
tam da alternatifini( sade soda) buldugun gun mu yine kola galip geldi
pidelerin buyuk degilse super menu canim