• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben menüyü beğendim.hastanız için geçmiş olsun.bizde de eşim çocuklarla ilgileniyor ben ders çalışabileyim diye
Çok sağolun bakalım durum ciddi gibi beklemedeyiz tam birsey de demiyorlar. Gerci babannemin yaşı da var artk vade yettiyse diyecek birsey yok.
Ben iki yıllık evliyim cocugum yok ama ona ramen cok zorlanıyorum sana cok kolay gelsin Sınavında başarılar :)

Bugun sabah canim cok bir sey yemek istemedi. Aksam yemeginde de gunu hafif kapattigimi dusunuyorum. Bugunumun ozetini geceyim hemen:

Kahvalti (11:00)
1 bardak ayran

Ogle (13:00)
1 fincan sekersiz Turk kahvesi
2 porsiyon meyve (uzum, seftali)

Aksam (18:30)
1 butun uskumru; firinda
Firinda sebze; patates, sogan, domates, biber
Booool yesil salata

Ara (20:00)
2 bardak cay
1 porsiyon meyve (uzum)

Su: 8 bardak
Spor: 200 squat, 150 mekik
Kitap: Arzin Kapisi, Talha Ugurluel

Gerçekten çok hafif olmuş menü.

Su az.

Spora ek yaparsan süper olur. Daha bi yağ yakıcı..

Kahvaltida yumurta peynir gibi protein tunden bir sey gormek isterdim, aksamda da protein yok. Oglendeki sucuk izgaranin miktarini bilmiyorum belki o acigi kapatmistir. Gerisi zaten guzel. Kisira bayilirim, hem gayet lezzetli, hem diyetlere uygun doyurucu bir salata. Spor cok guzel. Su cok guzel. Vitaminler ne icin?
Vitaminler destek için.

Protein konusunda çok haklısın. Sen yazınca farkettim eksiğimi..

Çok sağolun bakalım durum ciddi gibi beklemedeyiz tam birsey de demiyorlar. Gerci babannemin yaşı da var artk vade yettiyse diyecek birsey yok.
Ben iki yıllık evliyim cocugum yok ama ona ramen cok zorlanıyorum sana cok kolay gelsin Sınavında başarılar :)
Geçmiş olsun canım.

Bugun sabah canim cok bir sey yemek istemedi. Aksam yemeginde de gunu hafif kapattigimi dusunuyorum. Bugunumun ozetini geceyim hemen:

1 bardak ayran

1 butun uskumru; firinda
Booool yesil salata

2 bardak cay
1 porsiyon meyve (uzum)

Hakikaten çok hafif olmuş afiyet olsun canım :)

İyi akşamlar kızlar.bugün eşim dışarı çıkmak istedi yemeğe.yine de iyi toparladım
Sabah:1haşl yumurta
Ara:2dlm ananas,1günkurusu
Öğle:1haşl.yumurta
Ara:2dlm ananas,1avuç kuruyemiş
Akşam:ızgara balık,roka salatası,süzme yoğurt,2karides,2 kalamar,1dlm karpuz
30dk cardio,2.5lt su,
Sabah ve öğle yumurta yiyerek akşamı çok güzel toplamışsın ekmek türevi hiçbişey yok çok beğendim :)

Dondurma haricinde menu cok cok guzel. Tonbaligi ve karabugday cok cok iyi.
Ya ben dünkü menüyle accık zayıflarım diyordum ama bugün kendimi şiş hissediyorum acaba karabugday mı ödem yaptı :(:(

Canım çok geçmiş olsun bizde de anneannem öyle :(:( Rabbim tüm hastalara şifa versin:(:(

UYANINCA
1 bardak cevizli su
1 büyük bardak şekersiz kahve(çok erken kalktım ayılmak için)
3 hurma

KAHVALTI(07.30)
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
Dom-sal

ÖĞLE(13.00)
1 tabak suyu az bamya yemeği
5 kaşık kadar dünkü Karabuğday pilavı
1 bardak kefir

ARA
1 salkım üzüm

AKŞAM(19.00)
Yarımşar acılı ve şekerli peynirli pide
2 porsiyon kadar karpuz

Su: 2-2,5 lt
Çay: 2 yeşilçay
Spor: Eforlu ev temizliği :D
Kitap:Kuran-ı Kerim

Iyi geceler kizlar.

Sabah: peynirli salcali omlet,10 zeytin,yesil biber,2 dilim tb ekmegi,sekersiz cay

Ogle:2 dilim tb ekmegi(kaymakli-balli)

Ara: 10 kadar visne

Aksam: 6 kasik kadar esmer bulgur pilavi, bir tabak sucuklu kuru fasulye, bir kase yogurt, bol salata

Ara: 2 kucuk isirik ekler, bir catal kavun, sekersiz cay

Su: 5 lt
Spor : yok maalesef. Hastayim, vucudumda kirginlik ve agri var.
Kitap : 10 sayfa "dirilt kalbini"

Buralar çok sıcak ve ben yine çok spor yaptım bugün..

Hayır iştahım da tavan yaptı. Ne tezat bi durum ama yaa:anne:
supersin spor konusunda kaptanim. Helal olsun diyorum. Ve kesinlikle bana da ayni oluyor spor yapinca coook acikiyorum:KK70:

1 bardak ayran

1 butun uskumru; firinda
Booool yesil salata

2 bardak cay
1 porsiyon meyve (uzum)

aksam menun ve sporun muhtesem canim yalniz aksama kadar olan sure emziren bir anne icin fazla hafif geldi bana ve suyun da az. En cok sut uretimi bol suyla oluyormus ya o acidan ve havalar da cok sicak. Bu kadar suyu bebisin icin ictin varsayalim hani senin organlar icin cildin icin:anne::110::emir_bebek: bu arada benim program su akvaryumu. Guzel bi program. Su ictikce balik hediye ediyor sana, denizindeki su miktari artiyor falan eglenceli bisey. Benim cocuklar "hadi anne olculu suyunu ic de yeni baligi alalim diyorlar. Gonullu su icme alarmim oluyorlar:KK70::KK70:
İyi akşamlar kızlar.bugün eşim dışarı çıkmak istedi yemeğe.yine de iyi toparladım
Sabah:1haşl yumurta
Ara:2dlm ananas,1günkurusu
Öğle:1haşl.yumurta
Ara:2dlm ananas,1avuç kuruyemiş
Akşam:ızgara balık,roka salatası,süzme yoğurt,2karides,2 kalamar,1dlm karpuz
30dk cardio,2.5lt su,
canim her zamanki gibi menun harika. Kalamarin karidesin kalorileri nasildir bilmiyorum ama herhalde balik gibidirler degil mi deniz urunleri sonucta. Seviyosun sen onlari. Bi kac kez gormustum menulerinde:super:

Sabah kalkamadım öğlen bitki cayı shake içtim ara öğün meyve yedim 4-5 gibi et sote biraz patates yedim
toplam 3,5 lt su içtim
Yeni kitaba başlayamadım haftaya bütünlemem var ders çalısıyorum. Pazar evime gecince sporada başlayacagım suan annemlerdeyim hastamız var ortam cok karısık eşim göreve gitti bende hazır yemege geldim rahat ders calısırım diye ama malesef olmadı :KK70:
Canim cok gecmis olsun babaannene. Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Senin menun gayet guzel bence. Bakalim herbalife tan verim alabilecek misin? Biz de bilgilenmis olucaz sayende:super: ne okuyorsun bu arada? Butunlemeye calisiyorum demissin. Sinavlarinda basarilar dilerim
Kendi çapımda güya detox yaptım:KK53: fün içtiğim ağrı kesiciler ödem yapmıştır diye.akşam pek uymadı ama artık olduğu kadar
Bence ise yarar canim yarina:halay:
Ben menüyü beğendim.hastanız için geçmiş olsun.bizde de eşim çocuklarla ilgileniyor ben ders çalışabileyim diye
sen ne okuyorsun canim?Ne guzel bir grubumuz var yaaa masaallah. :KK200::nazar: okuyan, yuksek lisans yapan bi arkadas vardi minik bebegiyle. Kimdi hatirlayamiyorum ama... Allah hepinize yardim etsin. Basarilar

Herkese iyi geceler
Bugunku menum
Sabah bol domates biber salatalik cay
Oglen 1 salatalik 1 yesil elma sekersiz soguk kahve
Aksam tavuklu peynirli zeytinli misirli salata sekersiz ice tea
Ara sade soda
Gece cok az kola zero :KK43: (kizmayin :KK43: )
11000 adim
1.5lt su
Kitap ikna (jane austen)
tam da alternatifini( sade soda) buldugun gun mu yine kola galip geldi:sinirli::sopa:

UYANINCA
1 bardak cevizli su
1 büyük bardak şekersiz kahve(çok erken kalktım ayılmak için)
3 hurma

KAHVALTI(07.30)
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
Dom-sal

ÖĞLE(13.00)
1 tabak suyu az bamya yemeği
5 kaşık kadar dünkü Karabuğday pilavı
1 bardak kefir

ARA
1 salkım üzüm

AKŞAM(19.00)
Yarımşar acılı ve şekerli peynirli pide
2 porsiyon kadar karpuz

Su: 2-2,5 lt
Çay: 2 yeşilçay
Spor: Eforlu ev temizliği :KK70:
Kitap:Kuran-ı Kerim
pidelerin buyuk degilse super menu canim:KK54:

supersin spor konusunda kaptanim. Helal olsun diyorum. Ve kesinlikle bana da ayni oluyor spor yapinca coook acikiyorum:KK70:

aksam menun ve sporun muhtesem canim yalniz aksama kadar olan sure emziren bir anne icin fazla hafif geldi bana ve suyun da az. En cok sut uretimi bol suyla oluyormus ya o acidan ve havalar da cok sicak. Bu kadar suyu bebisin icin ictin varsayalim hani senin organlar icin cildin icin:anne::110::emir_bebek: bu arada benim program su akvaryumu. Guzel bi program. Su ictikce balik hediye ediyor sana, denizindeki su miktari artiyor falan eglenceli bisey. Benim cocuklar "hadi anne olculu suyunu ic de yeni baligi alalim diyorlar. Gonullu su icme alarmim oluyorlar:KK70::KK70:
canim her zamanki gibi menun harika. Kalamarin karidesin kalorileri nasildir bilmiyorum ama herhalde balik gibidirler degil mi deniz urunleri sonucta. Seviyosun sen onlari. Bi kac kez gormustum menulerinde:super:

Canim cok gecmis olsun babaannene. Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Senin menun gayet guzel bence. Bakalim herbalife tan verim alabilecek misin? Biz de bilgilenmis olucaz sayende:super: ne okuyorsun bu arada? Butunlemeye calisiyorum demissin. Sinavlarinda basarilar dilerim

sen ne okuyorsun canim?Ne guzel bir grubumuz var yaaa masaallah. :KK200::nazar: okuyan, yuksek lisans yapan bi arkadas vardi minik bebegiyle. Kimdi hatirlayamiyorum ama... Allah hepinize yardim etsin. Basarilar

tam da alternatifini( sade soda) buldugun gun mu yine kola galip geldi:sinirli::sopa:

Çok teşekkür ederim ikinci üniv. Açıköğretim istanbul üniv sosyal hizmetler 1. Sınıfı inşallah haftaya bitircem :)
Ürünü kullanalı bir hafta oldugu için şuan ödem atıyorum benim vucut cok cabuk ödem topluyor yuzum şişyor. Bu zaman zarfında memnun kaldım daha cok su içmeme faydası oldu ben max 2 lt zar zor oda ama smdi günlük 3,5 lt iciyorum bakalım inşallah kiloda verirsem cok iyi olacak :)

Herkese iyi geceler
Bugunku menum
Sabah bol domates biber salatalik cay
Oglen 1 salatalik 1 yesil elma sekersiz soguk kahve
Aksam tavuklu peynirli zeytinli misirli salata sekersiz ice tea
Ara sade soda
Gece cok az kola zero :KK43: (kizmayin :KK43: )
11000 adim
1.5lt su
Kitap ikna (jane austen)
:sinirli::sinirli: bide kızmayın diyor

Günaydın kızçeler
Geçen hafta 71,8
Bugün 71,7
fArk 100 gr.
Çok başarısızım :KK51:
Peki dün ne oldu?
Benim detox patladı :KK48: akşam bozdum çünkü.
1. Şekerim düştü,kendimi iyi hissetmedim. Emzirmesem bu kadar etkilenmezdim diye düşünüyorum çünkü menü güzeldi
2. Sıkıldım aynı şeyi yemekten. Bi de bunu 3 gün yapıyorlarmış. Vallahi helal olsun. Bu tarz zorunluluklar benim ruhuma aykırı bi defa :KK53: hiç baskı sevmem.
Kaptanımı dinleseydim keşke. O bana protein ağırlıklı beslen demişti. Evet Ellssa Ellssa kaptanım beni protein paklar.
Bu hafta çok iyi olmak istiyorum çooook

günaydın kızlar ilk başta dünkü menuyu vereyim canım sıkkın artık birşeyleri değiştireceğim anlamadım neden bu kadar az kilo veriyorum
sabah :
yarım simit ve biraz beyaz peynir yeşil çay
öğle yoğurt ve yeşil fasulye
akşam ; bir kase kiraz
dibek kahvesi
tavuk çorbası ve kabak yemeği

spor :15.000 adım
kitap okumadım

Günaydın kızçeler
Geçen hafta 71,8
Bugün 71,7
fArk 100 gr.
Çok başarısızım :KK51:
Peki dün ne oldu?
Benim detox patladı :KK48: akşam bozdum çünkü.
1. Şekerim düştü,kendimi iyi hissetmedim. Emzirmesem bu kadar etkilenmezdim diye düşünüyorum çünkü menü güzeldi
2. Sıkıldım aynı şeyi yemekten. Bi de bunu 3 gün yapıyorlarmış. Vallahi helal olsun. Bu tarz zorunluluklar benim ruhuma aykırı bi defa :KK53: hiç baskı sevmem.
Kaptanımı dinleseydim keşke. O bana protein ağırlıklı beslen demişti. Evet Ellssa Ellssa kaptanım beni protein paklar.
Bu hafta çok iyi olmak istiyorum çooook
canım bende de o sorun var galiba akşamları olmuyor yanlışlığı orda yapıyoruz galiba benimde öyle akşama kadar öyle akşam kaçırıyorum galiba
yedikten sonra akşama kadar sporda yapsan anlam ifade etmiyo

Malesef oyle oldu sahile gittik akrabalarla herkes ice tea kola falan aldi ben de azicik ictim pismanim :(

Back