Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin :) çok güzel anlatmışsın kendini kilon az olmasına ve son kilolar zor gitmesine rağmen gayet güzel vermişsin tabi ki beraber devam edebiliriz tekrardan hoşgeldin canım :) 1.sayfada kurallarımız yazıyor okur ve dikkat edersen sevinirim :)Zereno
Merhaba sayın kaptan yardımcım,
1. cuma zayıflama takımı kapandıktan sonra burada devam etmeye karar verdim. eğer uygun olursa aranıza katılabilir miyim?
Çalışma hayatım biraz hareketsiz ama yeni başladığım kursta haftada 2 gün 1' er saat yüzebiliyorum. Ek olarak hemen hemen hergün 1' er saat tempolu yürüyebiliyorum. Kurumumuzda yemekler açık büfe ve zengin, doyurucu bir salata barımız var. Yeme içmeme dikkat etme ve spor konusunda zorluk çekmiyorum. 1. cuma takımında 4 ayda 64 kilodan 58 kiloya gelmiştim. şuan hala 58 kiloyum. hedefim en azından 55' i görmek. boyun 1.50. 39 yaşındayım.
günlük menü paylaşımına dikkat ediyordum zaten. Olumlu cevabınızı bekliyorum sayın kaptan yardımcım... Sevgilerimle...
neden gece![]()
O cıslar da olmasa çok güzelmiş bugün telafi etmişsindir benceDün biraz yoğun bir günümdeydim, sabah saat 9 gibi evden çıkıp gece 1 gibi eve kendimi zor attığım için burayla pek ilgilenemedim, ailevi toplantılar diyelim. :) O yüzden dünkü menümü geç yazmış oluyorum kusura bakmayın.
Dünkü menüm:
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta ile sucuklu omlet
1 dilim ekşi mayalı kızarmış ekmek
Domates, salatalık, zeytin, peynir
1 zeytinyağlı sarma
Ara
1 bardak ev yapımı şekersiz muzlu süt
1 küçük Perişan kurabiye
Akşam (21:00)
1 kase kabaklı havuçlu sebze çorbası
1 etli kabak dolması
2 köfte
2 zeytinyağlı sarma
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kaşık yoğurt
Ara (23:00)
1 bardak çay
Kakolu ve meyveli dondurma, toplam 2 top
Su: 12 bardak
Spor: 1 saat normal tempo yürüyüş
Kitap: Yok
Dondurma çok kötü oldu hem de geç saatte oluşu. Aileyle bir arada olunca "İlla şundan da ye bundan da ye, emziriyorsun süt yapsın" lafları havada uçuşuyor. Ancak bu kadar koruyabildim kendimi. Perişan kurabiyeye bayılıyorum, kuru meyveli harika bir şey. Tabi dünkü yediğim bayağı şekerli unlu filandı ama ben evde kendime sağlıklısından yapacağım inşaallah, yulaflı, pekmezli. :)
İyiyiz çok şükür sen nasılsın?Slm kizlar basilsiniz?
Burası cam aynen çok sıcak Allah yardımcımız olsunBuralar çok sıcak ve ben yine çok spor yaptım bugün..
Hayır iştahım da tavan yaptı. Ne tezat bi durum ama yaa![]()
O cıslar da olmasa çok güzelmiş bugün telafi etmişsindir
Tesekkur ederim :)Günün başarılı geçmiş canım ben beğendim
bugünkü menü
sabah peynirli 1 yumurtalı omlet 2 ceviz 2 zeytin
öğle yarım dilim mısır ekmeği 1 kase yogurt
ara 3 hurma
aksam yarım dilim mısır ekmeği 1 kase corba
su 1,5 lt
spor 30 dk aerobik 30 dk yürüyüş
Yemek konusunda gayet iyi gidiyorsun bence valla bravo. Su da onceki gunlere gore az ama hala cok iyi. Hangi uygulamaydi kullandigin? Bana da acil lazim.Dunku menum kizlar
Sabah : patatesli peynirli omlet,biber,zeytin,cay
Ogle: ceyrek dilim tb ekmegi,zeytin
Ara ogun: findik buyuklugunde lokum
Aksam: dugundeydik. Tabldot usulu. Her seyden biraz. Mercimek corbasi, sulu et yemegi, pirinc pilavi, irmik helvasi
Ara ogun: orta turk kahvesi, sekersiz cay
Su:3,2 lt
Spor ve kitap yoktu maalesef dun.![]()
Kahvaltida yumurta peynir gibi protein tunden bir sey gormek isterdim, aksamda da protein yok. Oglendeki sucuk izgaranin miktarini bilmiyorum belki o acigi kapatmistir. Gerisi zaten guzel. Kisira bayilirim, hem gayet lezzetli, hem diyetlere uygun doyurucu bir salata. Spor cok guzel. Su cok guzel. Vitaminler ne icin?Dünkü menüm
Sabah 8:30
15 Zeytin
Domates
B vitamini ve calsium 1 er kapsül
Öğle 11:30
Sucuk ızgara
2 sürümlük çemen
Pişmiş patlican domates biber
2 dilim ekmek
Omega3 1 kapsül
Akşam 16:30
Yarım tabak kısır
Marul
Su
4 litre
Spor
2 saat yürüyüş
1 saat fitness
100 ip
Kitap
Seçilmiş
ah o kadayıf ahh, şekeri kısmam cok zor oluyor.
Sinavinda Allah kolaylik versin.Ben bu ara tüm boşluklarımda ders çalışıyorum mesleki bir sınava hazırlanıyorum.2gündür migrenle boğuşuyorum 2relpax bşr majexik hala geçmedi o yüzden spor yapamadım.bugünkü menüm
Sabah: omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek,1kare bitter
Ara:kiraz,erik,4fındık
Akşam: 1tabak börülce yemeği,biber,yoğurt
2.5 lt su
İşin kötü tarafı haftsya tatile gideceğim açıkbüfe muhabbetini hiç sevmiyorjm kilo almaktan korkuyorum.tatillerde hep 2-3 kg alıyorum.şusnda da kendimle savaşıyorum dolapta magnum mini var ve komşumun verdiği tiramisu.onlar yerine kavun yiyeceğim galiba.çok zor ya böyle diyet
Herbalife kullanıyorum canım. Bir hafta oldu başlayalı ama babannrmin rahatsızlıgındna dolayı hastaneye gidip gelmekten cok düzenli kullanamadım pazar kendi evime gecicem ondan sonra inşallah düzenli kullanacagımÇok güzel canım akşam ki miktarlar nasıldı ? Önemli olan ne yediğimizden çok ne kadar yediğimiz önemli çünkü :) adım sayın müthiş
Geçmiş olsun canım
Bu detoks tam yazlık bişeymiş sonucu merak ediyorum
Afiyet olsun canım Shake olarak ne içiyorsun?
Dondurma haricinde menu cok cok guzel. Tonbaligi ve karabugday cok cok iyi.Hepinize iyi geceler kızlar :)
Bugünkü menüm
KAHVALTI(07.30)
Çeyrek lavaş
2 yumurtadan çok az yağlı omlet
Dom-sal
ARA
2 parça taze peynir
ÖĞLE(13.30)
1 tabak bol sebzeli çok az yağlı Karabuğday pilavı
1 küçük kase yoğurt
ARA
1 kornet Dondurma
1 parça taze peynir
AKŞAM(20.00)
1 tabak bol sebzeli çok az yağlı karabugday pilavı
1 kutu light ton balığı
Su: 3 lt
Çay: 2 yeşilçay
Spor: 3700 adım
Kitap:Kuran-ı Kerim
Ben sevmiyorum açık büfe.o tabağa az almayı beceremiyorum yani eskiye göre yine de çok yol katettim.o tatlı reyonu beni benden alıyorSinavinda Allah kolaylik versin.
Menu gayet guzel. Su da guzel.
Acikcasi ben acik bufeyi daha cok seviyorum. Cunku mutlaka diyete uygun cesitli seyler oluyor. Tabii goze de sahip cikmak lazim, insanin cani ceker ama asil acik bufe olmazsa sıkıntı bana gore.
Ben menüyü beğendim.hastanız için geçmiş olsun.bizde de eşim çocuklarla ilgileniyor ben ders çalışabileyim diyeSabah kalkamadım öğlen bitki cayı shake içtim ara öğün meyve yedim 4-5 gibi et sote biraz patates yedim
toplam 3,5 lt su içtim
Yeni kitaba başlayamadım haftaya bütünlemem var ders çalısıyorum. Pazar evime gecince sporada başlayacagım suan annemlerdeyim hastamız var ortam cok karısık eşim göreve gitti bende hazır yemege geldim rahat ders calısırım diye ama malesef olmadı![]()