Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Zereno

Merhaba sayın kaptan yardımcım,
1. cuma zayıflama takımı kapandıktan sonra burada devam etmeye karar verdim. eğer uygun olursa aranıza katılabilir miyim?

Çalışma hayatım biraz hareketsiz ama yeni başladığım kursta haftada 2 gün 1' er saat yüzebiliyorum. Ek olarak hemen hemen hergün 1' er saat tempolu yürüyebiliyorum. Kurumumuzda yemekler açık büfe ve zengin, doyurucu bir salata barımız var. Yeme içmeme dikkat etme ve spor konusunda zorluk çekmiyorum. 1. cuma takımında 4 ayda 64 kilodan 58 kiloya gelmiştim. şuan hala 58 kiloyum. hedefim en azından 55' i görmek. boyun 1.50. 39 yaşındayım.

günlük menü paylaşımına dikkat ediyordum zaten. Olumlu cevabınızı bekliyorum sayın kaptan yardımcım... Sevgilerimle...

Hoşgeldin :) çok güzel anlatmışsın kendini kilon az olmasına ve son kilolar zor gitmesine rağmen gayet güzel vermişsin tabi ki beraber devam edebiliriz tekrardan hoşgeldin canım :) 1.sayfada kurallarımız yazıyor okur ve dikkat edersen sevinirim :)

gecelere akıcaz çünkü

O cıslar da olmasa çok güzelmiş bugün telafi etmişsindir bence

Slm kizlar basilsiniz?
İyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Buralar çok sıcak ve ben yine çok spor yaptım bugün..

Hayır iştahım da tavan yaptı. Ne tezat bi durum ama yaa
Burası cam aynen çok sıcak Allah yardımcımız olsun

Bugun sabah canim cok bir sey yemek istemedi. Aksam yemeginde de gunu hafif kapattigimi dusunuyorum. Bugunumun ozetini geceyim hemen:

Kahvalti (11:00)
1 bardak ayran

Ogle (13:00)
1 fincan sekersiz Turk kahvesi
2 porsiyon meyve (uzum, seftali)

Aksam (18:30)
1 butun uskumru; firinda
Firinda sebze; patates, sogan, domates, biber
Booool yesil salata

Ara (20:00)
2 bardak cay
1 porsiyon meyve (uzum)

Su: 8 bardak
Spor: 200 squat, 150 mekik
Kitap: Arzin Kapisi, Talha Ugurluel

Cok guzel bir liste olmus bence. Misir ekmegiyle pek aram yoktur ama saglikli diye biliyorum. İlla ekmek yenecekse yenilebilir ekmekler arasinda geliyor diye biliyorum. Dogru muyum? :)

Yemek konusunda gayet iyi gidiyorsun bence valla bravo. Su da onceki gunlere gore az ama hala cok iyi. Hangi uygulamaydi kullandigin? Bana da acil lazim.

Kahvaltida yumurta peynir gibi protein tunden bir sey gormek isterdim, aksamda da protein yok. Oglendeki sucuk izgaranin miktarini bilmiyorum belki o acigi kapatmistir. Gerisi zaten guzel. Kisira bayilirim, hem gayet lezzetli, hem diyetlere uygun doyurucu bir salata. Spor cok guzel. Su cok guzel. Vitaminler ne icin?

Sinavinda Allah kolaylik versin.

Menu gayet guzel. Su da guzel.

Acikcasi ben acik bufeyi daha cok seviyorum. Cunku mutlaka diyete uygun cesitli seyler oluyor. Tabii goze de sahip cikmak lazim, insanin cani ceker ama asil acik bufe olmazsa sıkıntı bana gore.

Herbalife kullanıyorum canım. Bir hafta oldu başlayalı ama babannrmin rahatsızlıgındna dolayı hastaneye gidip gelmekten cok düzenli kullanamadım pazar kendi evime gecicem ondan sonra inşallah düzenli kullanacagım

İyi akşamlar kızlar.bugün eşim dışarı çıkmak istedi yemeğe.yine de iyi toparladım
Sabah:1haşl yumurta
Ara:2dlm ananas,1günkurusu
Öğle:1haşl.yumurta
Ara:2dlm ananas,1avuç kuruyemiş
Akşam:ızgara balık,roka salatası,süzme yoğurt,2karides,2 kalamar,1dlm karpuz
30dk cardio,2.5lt su,

Sabah kalkamadım öğlen bitki cayı shake içtim ara öğün meyve yedim 4-5 gibi et sote biraz patates yedim
toplam 3,5 lt su içtim
Yeni kitaba başlayamadım haftaya bütünlemem var ders çalısıyorum. Pazar evime gecince sporada başlayacagım suan annemlerdeyim hastamız var ortam cok karısık eşim göreve gitti bende hazır yemege geldim rahat ders calısırım diye ama malesef olmadı

Dondurma haricinde menu cok cok guzel. Tonbaligi ve karabugday cok cok iyi.

Ben sevmiyorum açık büfe.o tabağa az almayı beceremiyorum yani eskiye göre yine de çok yol katettim.o tatlı reyonu beni benden alıyor

Ben menüyü beğendim.hastanız için geçmiş olsun.bizde de eşim çocuklarla ilgileniyor ben ders çalışabileyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…