Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hu huu spordamısınız kızlar..
Liste de kiler S Sade01 merrr
Neler yapıyosunuz..
Ben bu ara tüm boşluklarımda ders çalışıyorum mesleki bir sınava hazırlanıyorum.2gündür migrenle boğuşuyorum 2relpax bşr majexik hala geçmedi o yüzden spor yapamadım.bugünkü menüm
Sabah: omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek,1kare bitter
Ara:kiraz,erik,4fındık
Akşam: 1tabak börülce yemeği,biber,yoğurt
2.5 lt su
İşin kötü tarafı haftsya tatile gideceğim açıkbüfe muhabbetini hiç sevmiyorjm kilo almaktan korkuyorum.tatillerde hep 2-3 kg alıyorum.şusnda da kendimle savaşıyorum dolapta magnum mini var ve komşumun verdiği tiramisu.onlar yerine kavun yiyeceğim galiba.çok zor ya böyle diyet

Diyet gibi değilde sana zararlı ve faydalı diye ayrıştır canım. Daha kolaylaşır bu süreç.

Zereno hiç sesin çıkmadı bugün..
Arc-en-ciel bırak o elindeki tatlıyı, takıma gel.
İyi geceler kaptanım. Sabah kurs, öğleden sonra annemi doktora götürmece tabi o sıcakta başıma güneş geçmece ve akşama kadar yatmaca olarak geçti günüm kalktım yemeğimi yedim çayımı içtim. Şimdi işlerimi halledeyim.Senin günün nasıl geçti?

Hepinize iyi geceler kızlar :)

Bugünkü menüm
KAHVALTI(07.30)
Çeyrek lavaş
2 yumurtadan çok az yağlı omlet
Dom-sal

ARA
2 parça taze peynir

ÖĞLE(13.30)
1 tabak bol sebzeli çok az yağlı Karabuğday pilavı
1 küçük kase yoğurt

ARA
1 kornet Dondurma
1 parça taze peynir

AKŞAM(20.00)
1 tabak bol sebzeli çok az yağlı karabugday pilavı
1 kutu light ton balığı

Su: 3 lt
Çay: 2 yeşilçay
Spor: 3700 adım
Kitap:Kuran-ı Kerim

Benim güüün ayy buralar çok sıcak oldu sizin oralar da öyle demekki..
Bol bol koşturdum ama sanki bişii yapmamışım gibi herşey yarım eksik.
En güzeli daha önce giydiğimde düğmeleri ayrık duran gömleğimi rahat giymem oldu.

:Kornet olmamış.. Hazır dondurmalar fena..

:Suyun az. 4 litreye tamamla.. Malum yaz ayı ve kilomuz fazla.. Ne kadar su o kadar giden kilo.

:Adımını da 10 000 e tamamla canım. Ya da ek spor yap. Mesela 40 dk kardio veya plates veya fitness gibi. Sonra 1saate çıkarırsın.

Geri kalan menü çok güzel. Harikasın özellikle kitap perfect

Menüm

Sabah 9:00
15 zeytin
1 dilim ekmeğe cevizli çemen
Domates salatalık
1 B kompleks 1 calcium

Öğle 14:00
3 haşlanmış içli köfte
1 kepçe sarımsaklı köfte
Semiz otu salatası
1 kase cacık
Roka
2 süs biberi

Akşam 21:30 (eve geldiğimde uyuyakalmışım gözümü bi açtım akşam 9)
200 ml shake

Su
4 litreyi geçmiştir

Spor
30 dk yürüyüş
500
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Çocuk odasını temizledim

Kitap
Seçilmiş

_perina_ nerelerdesin? Kayboldun iyice.
cimbomlukiz seni de özledik yahu.
Kaptan öyle oldu gerçekten bir gittim bidaha dönemedim işyerinde sonuç bulamadım sonunda orayı bıraktım başka yerde çalışıyorum ağustos 11 12 sınavlarım var bu aradaa sporla ayrıldığım kiloya dönersem sınav sonrası burdayım

Uğra aralarda canım. Beklerim.

Valla çok sıcaktı arabanın termometresi 45 dereceyi gösteriyordu.
Harikasın yavaş yavaş bollaşır da o gömlek:)

Haklısın ya hazır dondurmaları bırakayım ama pastane dondurması yerim Suyu zorla 3e çıkarmaya çalıştım ama gün gün artırırım inş spora da bi türlü adapte olamıyorum ya ya vakit yetmiyor ya başka bi iş çıkıyor ama en kısa zamanda hayatımın içine alıcam inş :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…