SağolunnnnKeçi peyniri yağlı diye biliyorum. Karatay yağa müsade ediyor, miktarı abartmazsan sorun olmaz diye düşünüyorum
Gunaydin abla. Yorumlarini, puanlamani hatta benim puanlari kirmani bile ozledim.Günaydın fıstıklar
Bende menümü yazayım bacılar :)
KAHVALTI(12.00)
2 dilim kepekli ekmek(salçalı)
3 dilim süzme peynir (çörek otlu)
Yeşilçay
ARA(16.00 civarı)
1 kase cacık
2 kayısı
2 avuç patlamış mısır
AKŞAM(19.00)
1 kase kremalı mantar çorbası
1 lahmacun
Közlenmiş patlıcan ve yeşillik
1 bardak ayran
7-8 lokmalık kavun
ARA
1 tane içi kayısılı çikolata (lokum kadar)
Su: 1,5 lt civarı
Çay: 2 yeşilçay
Spor: :/
Kitap:[/QUOTE
afiyet olsun cnm bana iyi gördündü spor da olsa daha güzel olurmuş, yarışalım bence de ya inanamıyorum 72 olmuşum ve zayıflayacağıma kilo almışım.
cnm sen emziriyorsun hala galiba, ben nisan da bıraktım.Selamlar kızlar
Menüm
Sabah 2 buçuk dilim ekmek
1 kk peynir ve azıcık hellim
Domates vs
Öğle 5 kaşık barbunya yemeği
1 dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
Ara badem ve yaprak galeta ve çay
Akşam biraz abarttığım makarna ve 6 dilim sucuk
Ara karpuz
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yok
Kitap yok ama dergi var
Cumaları falan sapıtmasam olmaz. Allahım inşaallah haftasonunu takım olarak masum olarak atlatırız. Amin
afiyet olsun cnmGünaydın kızlar.dün misafirimiz vardı onları yemeğe götürdük kebapçıya (malum adanada kebap yenir) ben evden yufka ekmek götürdüm pide yememek için.
Sabah: haşl yumurta,tb ekmeğine tost,domates
Ara:1hurma
Öğle:6kaşık taze fasülye,yoğurt
Ara:1dlm karpuz,1avuç yer fıstığı
Akşam:1kişilik adana,avucum kadar yufka ekmek,salata,ayran,3 çiğ köfte
2top dondurma
30dk cardio pilates,2.5lt su
CanımGunaydin abla. Yorumlarini, puanlamani hatta benim puanlari kirmani bile ozledim.
ben de adet olucam resmen direniyorum tatlı isteğineBir dilim mozaik pasta yedim pişmanım ama adet olcam iki gün sonra tutamadım kendimi((
geçmiş olsn cnmKizlar kizim hasta müsait olunca hem yazıp hem okuyacağım öpüyorum sızı
Seneler once evethayirlamiyorum ama hangi takim di. Bide kisa sureydi. Deneme aurelerini gcemismiydim hatirlamiyorum. Hatta birntakim degildi 2 takima dahil olmusnolabilirim.sel daha önce herhangi bi takımda yarışmışmıydın?
Geçmiş olsun canım, kuzuya iyi bakKizlar kizim hasta müsait olunca hem yazıp hem okuyacağım öpüyorum sızı
Cok gecmis olsun canim neyi var ballininKizlar kizim hasta müsait olunca hem yazıp hem okuyacağım öpüyorum sızı
Canım 5.takıma dahil olup sonradiskalifiye olan senmisin?Seneler once evethayirlamiyorum ama hangi takim di. Bide kisa sureydi. Deneme aurelerini gcemismiydim hatirlamiyorum. Hatta birntakim degildi 2 takima dahil olmusnolabilirim.
cok gecmis olsun canimKizlar kizim hasta müsait olunca hem yazıp hem okuyacağım öpüyorum sızı
menu bence guzel canim. Bir de spor ekleyebilsen...bugünkü menü,
kahvaltı domates salatalık 2 sigara böreği 1 haşlanmış yumurta
öğle 1 kk helva 1kase kabak yoğurtlama 2 sarma
akşam 2 köfte 1 kepçe mısır çorbası
spor şu ana kadar yok
su 2 lt civarı
dunku menun gayet cesitli ve miktarlari uygun bence. Bugun sadece o gofretcikler olmamis canim. 2 de birakabilseydin iyiymiskizlar dun menumu yazamadim düğündeydim
dunku menum sabah 2 yaprak galeta 2 ucgen peynir yesil cay
ogle cok az corba hunkar begendi 2 kasik asure ayran salata
ara 5 yer fıstığı
aksam 2 kk peynir 1 dilim salam 1 yk rus salatasi haydari izgara tavuk 3 yk pilav salata ayran
su 3 lt
bugünkü menum
sabah 1 kk peynir 2 dilim ekmek 60 gr hindi fume sekersiz marmelat 1 tk
ara 5 küçük gofret((
aksam 4 nugget 1/2 icli köfte 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 tk ketcap
su 2 lt
Allah kabul etsin canim. Makarna tabagin cok buyuk degilse gaayet hos benceBugün ki son iftarımı yazmaya geldim.
Yarim litre su
1 tabak meecimek corbasi
1 tabak.salcali makarna
1 taze sogan
2 adet sivri biber
Spor
300 ip
10 dakika ankara havasi
Yatana kadar 3 lt su
Kitap yok
tempolu yuruyuse mi cikiyorsun canim yoksa gun icinde gezerken falan mi bu kadar adim atiyorsun? Yumurta yiyemiyorsun sanirim degil mi? Bi kac gundur kola icmiyorsun diye seviniveriyordum sana. Bugun olmadiSabah- bol domates salatalik biber
Ara sade turk kahvesi
Oglen 1 yesil elma sade soda
Aksam 2 konserve light ton baligi, bol salata, tursu, yarim bardak kola zero(birakmaya calisiyorum)
Gece cay
9000 adim yuruyus
1.5lt su
Kitap olarak da hala arayistayim ne okusam bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?