- 8 Ağustos 2008
- 35.210
- 41.817
- 1.123
Dönünce bakarız canım. Kaç gün sürecek tatil?tatil dönüsü durumuma bakiyim, beraber 3 günlük yapalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönünce bakarız canım. Kaç gün sürecek tatil?tatil dönüsü durumuma bakiyim, beraber 3 günlük yapalim
Canım öyle olmuyor maalesef sonuç listelerinden ayrıldığın etabı ve kilonu bulman lazım ben ayrıldığın kilona geri dönmen lazım. Ben de o yüzden bekliyorum izin kiloma dönmeyi.açıkçası 5,6 ay oldu ayrılalı 73 küsürdüm, kaçıncı etaptı hatırlamıyorum, yeniden başlayayım olmadı![]()
1 ayDönünce bakarız canım. Kaç gün sürecek tatil?
Kızzz iyice 2. Takımlı oldun.Geçen hafta 67.800
Bu hafta 64.900
Fark 2.9
Ellssa akreeep akrebiiiim
@ipek zeynep ipeeek ipeğiiiim
@MorVampirella vampiiir vampiriiiim
Bana meydan okuyanlar. Gelin bakiyim şöyle yandan yandan
Ölçülerim
1 aylıktır her ayın 1 inde alırım. Bu sefer dün aldim
Göğüs
Geçen ay 93. Bu ay 90
Bel
Geçen ay 81. Bu ay 78
Kalça
Geçen ay 108. Bu ay 105
Affet abla işlerim birikti dedimya, çamaşırlarla cebelleşiyordumKızzz iyice 2. Takımlı oldun.
Takımda da bildir kilonu listeyi paylaşıcam.![]()
Saol canım seni de tebrik ederim Harika bir yüzden varmışKilo yüzdeniz çok güzel
Hepinizi tebrik ederim![]()
Kızzz iyice 2. Takımlı oldun.
Takımda da bildir kilonu listeyi paylaşıcam.![]()
Transfer olmamda sizide bırakmamSaol canım seni de tebrik ederim Harika bir yüzden varmış
valla biz çok memnunuz transfer edemiyor muyuz ?
Aynen öyleTransfer olmamda sizide bırakmam
Hepimiz kardeş olduk
buldum cnm şimdi ve şok oldum tabi şu an 5 kg fazlayımCanım öyle olmuyor maalesef sonuç listelerinden ayrıldığın etabı ve kilonu bulman lazım ben ayrıldığın kilona geri dönmen lazım. Ben de o yüzden bekliyorum izin kiloma dönmeyi.
Ahh caniiimmm izne ayrildiktan sonra aldigi kiloyu veremedikce listeye giremeyenlerden biri de benimbuldum cnm şimdi ve şok oldum tabi şu an 5 kg fazlayım![]()
Gülümüüü vermemmmmSaol canım seni de tebrik ederim Harika bir yüzden varmış
valla biz çok memnunuz transfer edemiyor muyuz ?
Transfer olmamda sizide bırakmam
Hepimiz kardeş olduk