Dun tam 2 hafta oldu kaptan
Hoşbulduk :)Hoşgeldin canım.
çok iyisin cnm hep istikrarlı gitti azar azar verdin.Günaydın kızlar
Bu hafta şükürler olsun 900 gr vermeyi başardım.
Listeye isimlerinizi eklemenizi rica ediyorum.kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim
ne güzel 1 kg vermişsin işte cnmGÜNAYDIN BACILAR : KİLOMU SÖYLEYİM KAHVALTIMI YAPARKEN YAZILANLARI TEK TEK OKUYACAĞIM
GEÇEN HAFTA 75.100 İDİM ŞİMDİ 74,100 OLMUŞUM BİR KİLO GİTMİŞ TEK
evt ben yeni başladım geçer yan etkileri bir süre sonra diye düşünüyorum, insülin direnci için içiyorum.bende glifor içiyorum canım aynı etken maddesi sanırım ikisininde birde inofolic kullanıyorum yaklaşık 15 gündür polikistk over için sen için içiyorsun
tebrikler cnm.günaydın kızlar geçen hafta 78.1 bu hafta 77.7
Tesekkurleerr :))çok iyi bence tebriklerr
Tesekkur ederimm listeye girmeye calisiyorum :)Waoooowtebrik ederim arkadaşım. Listede olsaydın etap 1. Si olurdun muhtemelen
anladım canım Allah şifa versin hepimizeçok iyisin cnm hep istikrarlı gitti azar azar verdin.
ne güzel 1 kg vermişsin işte cnm
evt ben yeni başladım geçer yan etkileri bir süre sonra diye düşünüyorum, insülin direnci için içiyorum.
tebrikler cnm.
Tika basa sebze yedim biraz da tavuk, ton baligi :)nasıl başardın canım bunu tebrikler
çok iyi canım tebrik ediyorum kilon az olmasına rağmen çok iyi gitmişTika basa sebze yedim biraz da tavuk, ton baligi :)
Yeni gelen arkadaşlara önemli not:
Takıma geliş tarihinizi ve kilonuzu, geçen hafta ve bu hafta kilonuzu ve hedef kilonuzu yazın..
Hemen sade türk kahvesi içBugün ki sporumu da tamamladım. Ama bacaklarım ağrıyo :)) leise 3 mil 46 dk
30 mekik
çok iyisin cnm hep istikrarlı gitti azar azar verdin.
evt ben yeni başladım geçer yan etkileri bir süre sonra diye düşünüyorum, insülin direnci için içiyorum.
tebrikler cnm.
Cok teşekkür ederim canim
Cok iyi masallahgünaydın kızlar geçen hafta 78.1 bu hafta 77.7
Tesekkurler kaptanTebrikler kızlar..
Ayran ve soda karistirip ic canim. Spor sonrasi hamlamayBugün ki sporumu da tamamladım. Ama bacaklarım ağrıyo :)) leise 3 mil 46 dk
30 mekik
Ablacim bilmislik gibi algilama lutfen. Ama spor salonuna giderken salonun hocasi milli halterci idi o soyledi. Kahve daha fazla kalori yakmak icin spordan yarkm saat 45 dakika once ya da yesilcay.Hemen sade türk kahvesi iç
Hamlamaya iyi geliyormuş
Teşekkür ederim kaptanımTebrikler canım. Hedefine biraz daha yaklaştın
Canım - 3 değil kız - 0,3 düzelt istersen onu*** 2. Takım 576. Etap***
akrep33(74, 8/ / / )
merrr (72, 7/71,8/0,9/%1,24)
Sade01(62,3///) sabit
***LİSTE DIŞI ÜYELER***
Zereno (86, 4///)(Listeye girmeye son 6,5 kilo )
Sel (69.7///)
shamanqueen(62,2///)
ipek zeynep (75,1///)
htcuzun(62,7/63/-3/%?)
Bu hafta da listeye giremedim kizlar. Hem o yemeyle hem de yeni regl olunca isler karisti.Bu hafta daha dikkatli olucam insaallah... Yuzdelik dilim nasil hesaplaniyordu?
Teşekkür ederim canım.tahmin ettiğimden biraz daha zaman aldı ama eninde sonunda burada olmuş olmak güzelçok iyisin cnm hep istikrarlı gitti azar azar verdin.
tebrikler cnm.
Estağfirullah canım, bilmişlik ne demekAblacim bilmislik gibi algilama lutfen. Ama spor salonuna giderken salonun hocasi milli halterci idi o soyledi. Kahve daha fazla kalori yakmak icin spordan yarkm saat 45 dakika once ya da yesilcay.
Spordan sonra ise sut ya da ayran - soda icilmeli demisti.
Hatta oglumu yuzmeye goturdugum hoca da dersten sonra sut vedin kas agrisi olmasin demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?