Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tatlım saban 6 da evden çıkıyorum 7.20 kadar yürüyorum sonra metroya biniyorum 20 dk yoldan sonra tekrar yarım saat yürüyorum , öğle tatillerinde yemeğimi yeyip hemen çıkıyorum artık vakte göre ne kadar yürürsem , eğer otobüs kullanırsam iş yerimin dibinden geçiyor hiç yürüyemiyorum bende ancak bu şekilde telafi ediyorum. çok hızlıda yürüyemiyorum bu arada

ha bu arada memurum canım 657 tabiyim

Bir zamanlar 55 kiloydum gobegim yoktu, su an 61 kiloyla gobegim var ve bacaklarim cok kalin bu yuzden kilo vermeye calisiyorum. 55 e dusunce kas yaparim diye dusunmustum

baklava dışında iyi bence

akşam hem makarna hem ekmek olmasaymıs daha iyi olurdu canım

Yooookkk bu su prucu detoks vs bana gore degil. Yapabilene helal olsun ama gercekten faydali mi acaba bana su ve kastan kaybettirir gibi geliyor.
3 lt su içiyorsun, çay vs. 1 lt de onlar olsa sudan nasıl kaybedeceksin? Bunu yapıp yan gelip yatmıyorsun, en az 20 dakika yürüyüş yapılması lazım. Ki dün bisiklet sürdüm, hava bozuk bugünde sürerim.
Bu şekil yapılırsa zararı yok.

En önemlisi doktor kontrolü olmadan, yapabilirsin demeden kimse yapmasın.

Ben de seker orucuna girmek istiyorum
Şiddetle tavsiye ederim.
Bayramdan önceki pazartesi bikac arkadaşla başladık, bayramı kilo vermeden geçirdik. Ne kaybettik? Pasta, börek,poğaça, tatlı kilo kaybettik kilo

off işler güçler çocuk hep bahane hep bahane 1 hafta daha geçiyor, her gün başlayacağım deyip akşama doğru bırakıyorum her zaman vakit bulup internete giremiyorum buraya da yazmayınca motive olamıyorum, kışın güzeldi sabitti hayatım rutinim vardı şimdi çok mobilim çocuk büyüdü hareketlendi yaz geldi tatil geldi ben vereceğime daha da aldım, nasıl bir beyin bu ya, hastalık gibi diyete başladığım an daha çok yedirtiyor. az önce spor yaptım şimdi canım tatlı bir şeyler çekiyor, ne anladım ben bu işten

Hemen o eline aldigin tatliyi yavasca yere birak.... Sakin ol... Onun seni yaglarina mutsuzluga hapsetmesine izin verme... Eline koca bir bardak su al onu ic. Iki dk kendini dinle. Hala gecmezse tatli istegin o zaman eline 10 kadar kavrulmamizbadem ve 1 adet elma veya bir cesit meyve al. Kan sekeein dusmus. Kslorisi dusuk bir seyle atlatirsan sorun yok canim

Diyete başladım demeyip porsiyonlarını küçült, tatlı isteğini meyvayla karşıla, bol su ve bitki çayı iç, ağzın miden boş durmasın.
Bu şekil 1 hafta sabret, tartıdaki rakam oynamışmı

Benim menüm bugün biraz kötü geçti :/ kendimce cezalıyım zaten akşam bir kase yogurt yemeyi planlıyorum
2,5 lt su içildi
Adımsayar 13000
Eve gidince leslie veya zumba yapmayı planlıyorum :)
Sapiens devam :)
Umarım düzeltmişsindir canım
Bugünkü menum
Sabah 12.00 6 dilim halka izgara sucuk 1 kk peynir 1 pasta tabagi boyutunda katmer 1/2 cay kasigi elma reçeli
Aksam 18.30 1 tabak firinda patatesli tavuk 1 kase yogurtlu bulgur koftesi
Su 2 lt
Kilo verme döneminde olabildiğince şekerden uzak duruyoruz canım
Harika bi menü..
Bırakman gerektiğini beynine anlat tatlım

Ya da kocamannnn bir tabak salata yap kendine acilen bol yesillikle. Aban ona... Cok ise yariyor... Zamaninda cok yapmisligim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…