Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

4gun boyunca sadece su mu iciliyor?
Evet
Başlamadan 1 gün önce ingiliz tuzu içip bağırsakları boşaltmak gerekiyor.
Başladığının 2. Günü sabahları yarim çay bardağı ballı limonlu su içiliyor
Öğle ve akşam sulandırılmış meyva suyu içiliyor, her 4. Gün yine bağırsak temizliği yapılacak

merhaba aranıza katılabilir miyim?? 29 yasındayım 155 boyundayim ve 88 kiloyum..zayiflamak istiyorum hemde cok istiyorum...forum kurallarinı okudum hepsine uyacagima söz veriyorum...
Tabiki arkadaşım hoşgeldin
Iyi aksamlar herkese
bugun tukettiklerim
Sabah 1 yesil elma
Ara cay
Oglen 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi, cay
Aksam ton balikli salata, cay
Gece de bir turk kahvesi icerim
Spor olarak da 8000 adim atmisim bugun
Ayni kitaba devam ediyorum (1984)
Çok az canım. Kaslarından kaybedebilirsin. O beslenmeye o sporu nasıl yaptın helal olsun
1 kase kuruyemiş çok fazla olmuş ama genel olarak menün iyi canım
Kizlar ya bisey sorcam yuzumde güneş ve doğum lekeleri kaldi limon ve sirkeden baska birşey biliyor musunuz çok iyi geliyor diyeceginiz bir şey var mi beyaz bir cilt istiyorum da
Benim bir fikrim yok canım. Zaten emziriyorsan şu dönemde herhangi bir ürün kullanmayı tavsiye etmiyorlar.
Menünü beğendim canım. Kek seni daha fazla yemeğe itebilir :)
Öğle nin baya hafif olmuş canım menünü beğendim genel olarak
Menün çok fazla olmuş arkadaşım. Sporun çok güzel bu yüzden emeğine yazık etme. Bu sporla çok güzel verebilirsin
Totalde kalori olarak fena değil canım Allah kolaylık versin kabul etsin inşaallah
ben menü göremedim ben hiç desteklemiyorum ve çok zararlı buluyorum bu tarz beslenme yöntemlerini.kıtlık psikolojisi ile yemeğe başladığında depolayacak vücudun muhtemelen. Yorumlamam bu kadar

Menüm
Sabah
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates
Ara 1 yaprak galeta
Öğle
1 tabak semizotu yemeği bulgurlu
4 kaşık süzme yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara yarım muz
1 top dondurma
10 tane çiğ badem
Akşam
1 tabak patlıcan musakka kıymalı
1 dilim ekmek porsiyonunda makarna
1 dilim ekmek
1 kase semizotu salatası yoğurtlu
Ara 10 kadar çilek
Totalde 1400 kalori falan yaptı yediklerim
Spor ev temizliği
Su hesaplayamadım ama 2 litreyi geçtim sanırım
Kitap yok

Günde 500 gramdan az kilo aldığımda sıkıntı yok. 500 gramı geçerse tehlike.
Bırakınca azami dikkat etmem gerekiyor

Ev temizliği spor sayılmıyor. Ekstra cam silersen olur.
Cam sildinmi?

Akşam son aranda meyve olmasa daha iyi olurmuş gibi sanki :)

Kalori hesabini tahmini mi yapiyosun canim yoksa bir uygulama mi kullaniyorsun? Cesidin cok her seyden uygun miktarlarda yemissin bence. Ekmeklerin tam bugdaysa super. Senin vermek istedigin kilo ne kadardi canim?

Yooookkk bu su prucu detoks vs bana gore degil. Yapabilene helal olsun ama gercekten faydali mi acaba bana su ve kastan kaybettirir gibi geliyor.

Allah kabul etsin canim. Masaallah... Bana gore menun gayet guzel uzun bir acliktan sonra bol suyunu ictikten sonra iyi ama gezegenfeza gul ablanin dedigi gibi kilo verdirmeyebilir. Aldirmaz da... Kilo vermek icin daha az yemeliyiz. Bunu derken utaniyorum yalniz

Bence menun guzel canim. Leblebi ile ilgili bilgiyi ben de yeni ogrendim ama bir avuc beyaz leblebiyi cok oneriyorlar diyetisyenler. Ben de onu cok severim normal leblebiyi hic aramam zaten
20000 adimi ne ara atiyorsun mukemmelsin. Ben o kadar kostum hizli hizli yurudum bir saatte kan ter icinde kaldim ancak 8800 adim oldu da... Isin geregi mi gun icinde bu kadar adim oluyor. Meslegin neydi canim? Bir de ustune plates

Iyi aksamlar herkese
bugun tukettiklerim
Sabah 1 yesil elma
Ara cay
Oglen 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi, cay
Aksam ton balikli salata, cay
Gece de bir turk kahvesi icerim
Spor olarak da 8000 adim atmisim bugun
Ayni kitaba devam ediyorum (1984)
Canim benim senin zaten kilo vermeye degil sikilasmaya ve kas artirmaya ihtiyacin var bence. Yanlis hatirlamiyorsam boyun 170 lerde kilon 61 di. O yuzden senin bol proteinli beslenip vol spor yapman gerekir bence. Haftanin 3-4 gunu kardiyo diger gunler agirlik calismak gibi. (Evde mini dambillarla baslayabilirsin ve squat,lunge, plunk gibi kendi agirliginla yapilan hareketlere agirlik verebilirsin

Bana gore menun gayet guzel canim. Afiyet olsun. Kuruyemisin kavrulmamiz badem cevizse daha guzel. Tuzlu yememeye calis

Beyaz leblebi veya kavrulmamis badem tercih et bence canim. Sporu da artirirsan cok daha hizli kilo verebilirsin. Onun disinda menun gayet guzel geldi bana. Keki oglen yedigin icin gec saatte olmadigi icin sorun yok bana gore.

eeee ne yedin ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…