- 18 Mart 2018
- 30.598
- 121.652
- 598
- 35
Hosgeldin canımmerhaba aranıza katılabilir miyim?? 29 yasındayım 155 boyundayim ve 88 kiloyum..zayiflamak istiyorum hemde cok istiyorum...forum kurallarinı okudum hepsine uyacagima söz veriyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canımmerhaba aranıza katılabilir miyim?? 29 yasındayım 155 boyundayim ve 88 kiloyum..zayiflamak istiyorum hemde cok istiyorum...forum kurallarinı okudum hepsine uyacagima söz veriyorum...
Sağol canım bitti gece iki idi geldiğimde eve iki saat uyuyup işi geldimKolay gelsin canim
Hoşgeldin tatlım .....merhaba aranıza katılabilir miyim?? 29 yasındayım 155 boyundayim ve 88 kiloyum..zayiflamak istiyorum hemde cok istiyorum...forum kurallarinı okudum hepsine uyacagima söz veriyorum...
aynen artık sadece sabahları kh almaya karar verdim canım güzelce kilolarımızı verelim bugünde az da olsa spor yapmaya başlıycam işten gelinceSeninki de benimki gibi bollll karbonhidratliiii... bu ise dur demeliyiz acilen
CANIM BOL BOL SPOR YAPMAK LAZIM BİRDE SADECE YÜRÜMEK YETMİYOR,BÖLGESEL HAREKETLERDE ŞART BENİM POPOM VE BACAKLARIM İNCELDİ ONA RAĞMEN KARNIM MAŞALLAH BENDEN ÖNDE GİDİYOR BUNA DA DİKKAT ET BENCEaynen artık sadece sabahları kh almaya karar verdim canım güzelce kilolarımızı verelim bugünde az da olsa spor yapmaya başlıycam işten gelince
aynen canımCANIM BOL BOL SPOR YAPMAK LAZIM BİRDE SADECE YÜRÜMEK YETMİYOR,BÖLGESEL HAREKETLERDE ŞART BENİM POPOM VE BACAKLARIM İNCELDİ ONA RAĞMEN KARNIM MAŞALLAH BENDEN ÖNDE GİDİYOR BUNA DA DİKKAT ET BENCE
Guzel taktik o zamanBen bu gece sabaha kadar çalıştığım için saglam yemek yedim.. Şuan buralarda birsürü abur cubur var ve ben açken gözüm dönüp yiyebilirim diye karnımı iyi doyurdum
Açken ben ben değilim gözüm dönüyorGuzel taktik o zaman
hic olmadi hakkatenOldumu öğretmenim
Ha patates yemissin ha ekmek,
Ha makarna yemissin ha ekmek
Onlardan biri olsaydı keşke
-1
Spor -1
Börekler-1
Puanın 7
Supersin tebrikler canimBaslangic kilom 65.5
Bu sabah regl baslamasina ragmen 61.1 ciktim :)
masaallah cok yogun tempo olmus. Iki saatlik uykuyla ise gitmek..Allah yardimcin olsunSağol canım bitti gece iki idi geldiğimde eve iki saat uyuyup işi geldim
HarikaBaslangic kilom 65.5
Bu sabah regl baslamasina ragmen 61.1 ciktim :)
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar, kaptanla @akrep33 görüşme sonucu buradayım inşallah.1.64 boyum 63 da kilom.Zamanında hızlı verdiğim kiloları maalesef insilün direncim yüzünden tekrar aldım, ne kadar dikkat etsem de gram gram gidiyor kilolarım, tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda kırmak istiyorum şu direnci artık.
amin amin amin, bugün birde platese başlayacağım yattığı yerde uyuyup kalmazsammasaallah cok yogun tempo olmus. Iki saatlik uykuyla ise gitmek..Allah yardimcin olsun