Hastane yemeklerinden çok seçme şansım ve vaktim yoktu.. Adımsayar saymasada çalıştığım için devamlı bir hareket halindeyim :)Ha ekmek yemissin ha patates,
Sporun az, su iyi ama sadece suysa.
Puanın 7
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastane yemeklerinden çok seçme şansım ve vaktim yoktu.. Adımsayar saymasada çalıştığım için devamlı bir hareket halindeyim :)Ha ekmek yemissin ha patates,
Sporun az, su iyi ama sadece suysa.
Puanın 7
Güzel, ama yeterli deyil. Yemek seçme şansın yoksa miktarını ayarlamaya çalış canımHastane yemeklerinden çok seçme şansım ve vaktim yoktu.. Adımsayar saymasada çalıştığım için devamlı bir hareket halindeyim :)
Miktarları az zaten ama patatesleri yememe iradesini gösteremedim haklısınızGüzel, ama yeterli deyil. Yemek seçme şansın yoksa miktarını ayarlamaya çalış canım
Kıymalı pide ve galetadan 1 er kırdımSelam kızlar
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
Domates vs.
Ara 1 türk kahvesi
Öğle semizotu yemeği 1 tabak
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
2 yaprak galeta 10 kiraz 1 nescafe
Akşam 1 porsiyon kıymalı pide
Ayran
Spor yürüyüş yaptım 1 saat
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Kitap yok
Hakkaten kaptanim nerelerdesin?@akrep33 kaptanım nerelerdesin
Hele gelince beni bi dürt
Sen de benim gibi sonradan cozutmussun kuzum. Gec aksam isleri yakacak bizi. Hemen birakmaliyiz ikimizdeSabah: kepekli ekmekle beyaz peynirli tost
Ara: limonlu soda
Öglen: patlıcanlı patatesli türlü
3 kayısı
Ara: ayran
Akşam: mercimek çorbası kabaklı patatesli türlü 2 adet kırmızı erik
Geç akşam:mercimek çorbası et dürüm
Gece acıkırsam ayran içeceğim :)
2,5 lt su
Spor yok 4000 adım
Kitap 2 sf![]()
Seninki de benimki gibi bollll karbonhidratliiii...Bugünkü menum
Sabah 1 kk peynir kiymali yumurta 1 dilim borek domates salatalik
Ara 1 fincan az sekerli sut kshvesi 1 kucuk kare bitter
Aksam 1 dilim borek 1 dilim ekmek peynir zeytin hindi füme 1 bardak süt 1/2 kk helva
Ara 1 kucucuk pogaca
Su 2 lt
Oleyyyyyyediklerim;
Sabah bol domates bol salatalik 5 aci sivri biber
Ara sade turk kahvesi, sade soda
Oglen 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi
Aksam tavuklu peynirli salata
Gece cay
7000adim attim bugun sakin gecti
Ayni kitabi okumaya devam ediyorum :)
Ben bu gece sabaha kadar çalıştığım için saglam yemek yedim.. Şuan buralarda birsürü abur cubur var ve ben açken gözüm dönüp yiyebilirim diye karnımı iyi doyurdumSen de benim gibi sonradan cozutmussun kuzum. Gec aksam isleri yakacak bizi. Hemen birakmaliyiz ikimizde![]()
Hoşgeldin:)merhaba aranıza katılabilir miyim?? 29 yasındayım 155 boyundayim ve 88 kiloyum..zayiflamak istiyorum hemde cok istiyorum...forum kurallarinı okudum hepsine uyacagima söz veriyorum...
hosgordük :) azcik onceki sayfaları okuyayimda bakayım napiyosunuz bende biryerden başlayım cok gec olmadan..Hoşgeldin:)
Oldumu öğretmenimKizlar sbah iyi baslamistim. Aksama bozuldu.
Gec kahvalti : 1,5 haslanmis yumurta ile yesillikli salata. 2 dilim ekmek biri tam bugdaydi. Uygun miktarlarda Zeytin peynir, bol sekersiz cay
Aralarda su
Aksam 1 kucuk tabak patatesli bezelye yemegi, yine 1 kucuk tabak makarna, biraz yogurt,domates salatalik.Boyle kalsa iyiydi eski hatice ye gore...
Bir kac saat sonra 4 tane milfoy borek
Su :3,6 lt
Spor yok.
Kitap : Dirilt kalbini
TebriklerBen bu gece sabaha kadar çalıştığım için saglam yemek yedim.. Şuan buralarda birsürü abur cubur var ve ben açken gözüm dönüp yiyebilirim diye karnımı iyi doyurdum![]()
Yanılmıyorsam 1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğer deniyordu.Slm kizlar. Siyaset topiginde bugun cok vakit harcadim. O kargasada burdan bildirim gelmedi niyeyse.
Neyse ben menumu yazayim
Kalkar kalkmaz.yarim litre su
1.simit
1.domates yarim salatalik
Yarim haslanmis yumurta
Yagsiz kavrulmus biber
2 zeytin
Bol peynir
1.cay kasigi bal
Cay
Ara 4 dilim karpuz
Oglen yok