- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Ya ciddi misin bilmiyordum vallaaYarında tartı günü biliyorsun deyilmi.
Bugünden dikkat edin
Bu saatten sonra birşey yemeyim bari secimde gorevliyim ona gidiyorum sporda yok bugun ufff yaa kızdım kendime şimdiYa ciddi misin bilmiyordum vallaa
Evet olmadi canim haftasonu misafirim vardi kahvaltiya bugunde yarin duzene giricek sporada basliycam insAllahKatmer olmamış canım.ben de bayılırım bşr oturuşta hepsşnş yerim ama yiyormuyum hayır.kilolar gidince ölçülü porsiyon hepbirlikte yeriz
Sabahtan gitmedin mi canim goreve? Anlayamadim.Bu saatten sonra birşey yemeyim bari secimde gorevliyim ona gidiyorum sporda yok bugun ufff yaa kızdım kendime şimdi
Tarti gunu cuma degil miydiYarında tartı günü biliyorsun deyilmi.
Bugünden dikkat edin
Evet tabiki, yeni olduğun için bilmemem normal.Ya ciddi misin bilmiyordum vallaa
Daha gün bitmesine çok var canım, umarım yediklerin yanarBu saatten sonra birşey yemeyim bari secimde gorevliyim ona gidiyorum sporda yok bugun ufff yaa kızdım kendime şimdi
Cuma listeye yazılanTarti gunu cuma degil miydi
Hatunlar bu nasıl bir organizasyon başarısı yaEvet tabiki, yeni olduğun için bilmemem normal.
Hafta sonu kacamaklarinin önüne geçmek için pazartesi günleri de tartılıyoruz.
Ama listeye işlemiyoruz
Hatunlar bu nasıl bir organizasyon başarısı ya
Hastanede beni kameralardan da izliyormuşsunuz izlenimine kapıldım.. Kendimi bbg evi diyette gibi hissediyorum
Yok canım ben veri girişinde gorevliyim sayılan oyların sisteme atılması geç başlıyor bizim işimiz gecte biterSabahtan gitmedin mi canim goreve? Anlayamadim.
Kolay gelsin canimYok canım ben veri girişinde gorevliyim sayılan oyların sisteme atılması geç başlıyor bizim işimiz gecte biter
Menün çok güzelyediklerim;
Sabah bol domates bol salatalik 5 aci sivri biber
Ara sade turk kahvesi, sade soda
Oglen 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi
Aksam tavuklu peynirli salata
Gece cay
7000adim attim bugun sakin gecti
Ayni kitabi okumaya devam ediyorum :)
Hep karbonhidrat, sabahı ekmek yerine sayalimda diğerlerine ne diyelim.Bugünkü menum
Sabah 1 kk peynir kiymali yumurta 1 dilim borek domates salatalik
Ara 1 fincan az sekerli sut kshvesi 1 kucuk kare bitter
Aksam 1 dilim borek 1 dilim ekmek peynir zeytin hindi füme 1 bardak süt 1/2 kk helva
Ara 1 kucucuk pogaca
Su 2 lt
Ha ekmek yemissin ha patates,Sabah: kepekli ekmekle beyaz peynirli tost
Ara: limonlu soda
Öglen: patlıcanlı patatesli türlü
3 kayısı
Ara: ayran
Akşam: mercimek çorbası kabaklı patatesli türlü 2 adet kırmızı erik
Geç akşam:mercimek çorbası et dürüm
Gece acıkırsam ayran içeceğim :)
2,5 lt su
Spor yok 4000 adım
Kitap 2 sf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?