Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canim masaallah barekallah diyorum sana. Allah motivasyonunu artirsin. Bana da heves grldi seni gorunce. Bu hafta nasilsa baslayamadim. Baslayamadikca daha da abartarak yedim. Bi hafta okul bitiyor. Yarin son gunum. Insaallah ben de dporuma baslicam. Sizi okuyarak bu depresyon gibi tuhaf halden kurtulucam insaallah

Canim masaallah barekallah diyorum sana. Allah motivasyonunu artirsin. Bana da heves grldi seni gorunce. Bu hafta nasilsa baslayamadim. Baslayamadikca daha da abartarak yedim. Bi hafta okul bitiyor. Yarin son gunum. Insaallah ben de dporuma baslicam. Sizi okuyarak bu depresyon gibi tuhaf halden kurtulucam insaallah
Tatlım benim basla baslayinca arkası geliyo. Yemekte öyle bir baslayinca devami geliyo motive oldum ben kafada bitirince geliyo gerisi . Ağustos ayının ortasinda yeni bir ben olmak istiyorum. Kilolu olunca herşey sıkıntı ama her şey sıkıntı

Hayırlı akşamlar kızlar :KK25: Nasılsınız? Ellssa Ellssa kaptan da gelmiş inş hep beraber toparlanırız :KK23: bugün yine biraz değişik beslendim yazmaya da utanıyorum ama :KK22:

KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost
Şekersiz çay

ARA
4 kaşık yoğurt
2 kaşık kuru üzüm
3 gün kurusu

ÖĞLE
Yarım tabak sarma

AKŞAM
1 döner dürüm
1 ayran

ARA
1 dondurma
3 avuç çekirdek

Akşamdan sonrası parka gitmiştik orda oldu:silah:

Bugün bayağı bir temizlik yaptık annemle sonra da parka gittik orda da yeğenlerimi gezdirirken yürümüş oldum. Buna da şükür diyorum napiyim :/ inş sizin gününüz menüleriniz çok güzeldir :)

İzne ayrıldığın kiloya dönersen evet canım.
Kaptanim ben bu cuma ya yani yarina kilo alarak giriyorum maalesef. Ama haftaya cumaya izne ayruldigim kiloya donecegim insaallah. Ilk hedefim bu. O zaman takima yeniden girip daha da motive olmak ve asil hedefime ulasmak

Hayırlı akşamlar kızlar :KK25: Nasılsınız? Ellssa Ellssa kaptan da gelmiş inş hep beraber toparlanırız :KK23: bugün yine biraz değişik beslendim yazmaya da utanıyorum ama :KK22:

KAHVALTI
Şekersiz çay

ARA
4 kaşık yoğurt
2 kaşık kuru üzüm
3 gün kurusu

ÖĞLE
Yarım tabak sarma

AKŞAM
1 döner dürüm
1 ayran

ARA
1 dondurma
3 avuç çekirdek

Bugün bayağı bir temizlik yaptık annemle sonra da parka gittik orda da yeğenlerimi gezdirirken yürümüş oldum. Buna da şükür diyorum napiyim :/ inş sizin gününüz menüleriniz çok güzeldir :)
Biraz çok olmus gibi :eek:

KAHVALTI
Şekersiz çay

ARA
4 kaşık yoğurt
2 kaşık kuru üzüm
3 gün kurusu

ÖĞLE
Yarım tabak sarma

AKŞAM
1 döner dürüm
1 ayran

ARA
1 dondurma
3 avuç çekirdek

Ben beğendim menünü canım. Kitap da eklersen sevinicem

Merhaba arkadaslar bugunki menumu paylasayim
Sabah 2 salatalik 1 bardak cay
Oglen 1 yesil elma
Aksam ton balikli peynirli salata 1 bardak kola zero
Herkese iyi diyetler :)
Bi kraliçe de burda varmış.
Kolayı sevmedim canım.. Kitap ve spor da eksik..
İnşallah süper geçer diyetlerimiz.

Back