Herkesin bünyesi çok farklı çözemiyorum bu işi mesela ben bu yediklerimle kilo vermişim :/ ama bunlar bile az geliyor bazen bana tatlıya aşırı düşkünüm ve yeme atakları yaşıyorum sık sık maalesefValla ben burdaki zayıflardan az yiyorum.
Bazılarının yediğini yesem şimdiki gibi iki olurdum heralde
Bugün eve gelene kadar canım çıktı giremedim o yüzden :/Burda olmadığın için
Ben eklerim canım :)Nasil eklenecegini bilmiyorum
Ipek zeynep >>> 76
Gel kuzum gel :)Birazdan geliyorum kizlar.
Sohbeti akitalim bu gece
Aynen canim kozlenmis tesekkur ederim :)Eger patlican kozlenmis ise super menu
Sağol canım
Patlicana bayiliyorum. Her turlusunu yerimAynen canim kozlenmis tesekkur ederim :)
Senin menunu de okudum basarili masallah :)
Ona da basarilar. Benim oglumda aksi gibi cok zayif. Yemek sorunu vardi simdi daha iyi. O da bana tombili anne diyor.Kesinlikle yapabilirsin canım cidden inan buna
Benim ufak kızda doğduğundan beri annesinin diyet moduna alışkın baktım dünden beri oda takmış göbeği varmış diyet yapacakmış
8 yaşına girecek 130 cm boyu var ve 32 kgama takmış 27 olmak istiyorum diye gerçi bir yandan iyi oldu hem midesi genişlemez hemde ileride birde onla uğraşmak zorunda kalmam
Onada benim yediklerimi veriyorum ama ara öğünlerinde tabi ben kahve içerken o ayran içiyor
Bir ara bana soruyordu hatta Dondurma da mı yiyemeyeceğiz diyededim yok ama ben sana meyveli yoğurt yapar buzluğa atarız dondurma gibi olur dedim nasıl sevindi kuzum hem zayıflayıp hem dondurma yiyecekmiş
Birde ne zaman tartılacağız demezmidedim sende benim gibi cumadan cumaya tartıl her gün olmaz
Ablacim sigarayla cok zordayim. Sabahlari kalkinca kendimi cok kotu hissediyirum.Sence hangi türlü daha zarardasın?
Zaten burda kilo vermek için bulunmuyormusun.
Belki süreyi 1 ay uzatırsın.
Ama birde kazandiklarina bak
Ben çikolata yenmiyorsam sende sigara icmeyebilirsin.Ablacim sigarayla cok zordayim. Sabahlari kalkinca kendimi cok kotu hissediyirum.
Insallah olacak ama
Ya ben sigarasiz yapamam herhalde hem agzimi hem elimi oyaliyor tok tutuyor icmesem yemege saldiririm diye dusunuyorum nasi biraksam nasi yapsam bilemiyorumAblacim sigarayla cok zordayim. Sabahlari kalkinca kendimi cok kotu hissediyirum.
Insallah olacak ama
Selaaam canım hoşgeldin. Sevindim burada olmana. Hepimizde var malesef pis boğazlık. Keşke kendimizi baltalamasak ama yapıyoruz işte. Olsun varsın... Hepsini bertaraf edeceğizupuzzuun bir aradan sonra merhaba 2. takım, okul bitti ramazanda bayramda kilolar alındı şimdi de vermek için yine kürkçü dükkanına dönüldüburadan sanırım 73 gibi ayrılmıştım sanırım şu an 77-78 civarıyım. inanılmaz bir pisboğazlık içindeyim son zamanlarda, akşam bebiş uyuyunca gelsin cipsler gitsin dondurmalar. sıfır spor, yani tam sopalık oldum anlayacağınız, haydi iş güç çocuk ev stresi dedik şimdi yaz tatili geldi toparlanma zamanı geldi, aslında şu ana kadar zaten vermiş olmalıydım ama işte tam tersi oldu, sızlanmanın faydası yok. yarın sabah tartılıp yazarım, inş geçen seferki gibi eksilere düşerim, hepimize bol eksiler olsun o zamn
kilo alsan da yada vermen yavaşlasa bile kararından dönme canım.sigaranın zararları kilonun yapacağı zarardan daha fazladır belki...Ben bu gun sigarayi da birakmaya karar verdim.
Ama.korkuyorum kilo alir miyim diye.
Son 1 sigaram var onu da gecenin ilerleyen saatlerinde icip bu konuyu kapatacagim insallah.
Destekleriniz ve düşüncelerinizi bekliyorum.
aslinda beyinde bitiyorYa ben sigarasiz yapamam herhalde hem agzimi hem elimi oyaliyor tok tutuyor icmesem yemege saldiririm diye dusunuyorum nasi biraksam nasi yapsam bilemiyorum
Canım kavunların miktarını belirtmemişsin Ölçülü yediysen güzel bir menü olmuşSlm
Brn de hemen menu mi aktarayim
Kalkar kalkmaz yarim litre ilik su
Sabah az tereyaginda 1 yumurta.
Kavun
Bol peynir
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
10 kiraz
1 kupa yesilcay
Ara
Sade turk kahvesi
1 tane bitter cikolata bayramlik olanlardan
Oglen
Kavun peynir
Ara
Dibek kahve
1 tane taze kayisi
Aksam
1 tabak kabak yemegi
2 kase cacik
1 dilim tam bugday ekmegi
Çok güzel bir menü canımİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah:tb ekmeğine tost,omlet, domates salatalık,zeytin,1çk tahinpekmez
Öğle:5-6kaşık izmir köfte,cacık
Ara:2hurma,2badem
Akşam:5-6kaşık izmir köfte,4ksşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:1avuç çekirdek+yerfıstığı
2.5lt su,bugün spor yok malesef evde değilim çünkü
canım menü az geldi bana. Akşam yemeğini beğendim ama.Selam bacilar bende menüyü verem
Sabah. Sütlü kahve yeşil cay
90 dk yürüyüş
Ogle: bir kase yogurt 4 salatalık ve üç galeta 4 kayısı
Aksam : dibek kahvesi koca bir fincan
Yine koca bir fincan sütlü kahve
Ve bir tabak tavuklu mantar
Inşallah yatmadan da biraz bölgesel hareket ederim
Ahmet ümit beyoglu Rabsodisi
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?