O zaman bu hafta girerim listeye degil mi? @akrep33 iki hafta beklersin demisti. Surem doluyor. Bildirim de yapiyorum
Hoşgeldin canımcım artık sahalara dönüyoruz inşselam kızlar ben geldim uzuuuun bir aradan sonra evet
Evet ya artık şu üstümüzde ki ataleti atmanın tam vakti :) Ben bugün son bayram çikolarımı yedimHadi biraraya toplanın kızlar
Bakin uyarı aldınız.
Takımınız şenleniyor. Birlik olma ve takimi ayakta tutma vakti.
Bugün son gevşek gününüz olsun
Yarın sabahtan itibaren hep burda olun
Tebrik ediyorum sizi.Günaydın kızlar ağzıma bir dilim bile baklava sokmamış olmanın huzuru :) bu sabah: 69,7 çıktım çok mutluyum :)
Canım ben daha spor yapamadım ondan paylaşamadım inş yapınca ismini etiketlesem olur mu ?Hâlâ kimsecikler yok
Tabiki, bekliyorumCanım ben daha spor yapamadım ondan paylaşamadım inş yapınca ismini etiketlesem olur mu ?
İlk gün için hiç olmamış canımİyi akşamlar kızlar bugün ilk gün olmasından mütevellit pek iç açıcı değil
KAHVALTI(07.30)
1 tabak kavun
1 sade nescafe
2 dilim kek
ARA
1 lokma kepekli ekmek
ÖĞLE(12.45)
Yaklaşık 6-7 kaşık makarna
Salata
1 dilim karpuz
ARA
3 gün kurusu
AKŞAM(17.00)
Yarım lavaş
1 parmak boyunda Adana kebap)
Patlıcanlı kebap( 2 patlıcan - 2 köfte)
1 kase tarhana çorbası
Salata
Bu kendimi tutmuş halim normalde çok daha fazla yiyorum inş yarın daha iyi olur :/
Ekmek çok olmuş.sabah simit kafiydi.ya da sadece kepek ekmek yiyebilirdin.akşam da balık ekmek yerine balık salata gğzel olurduSlm kizlar.
Sabah kalkarkalkmaz
350 ml su
1 kupa yesilcay
Kahvalti
Ceyrek simitin yarisi
Cay
Domates
Salatalik
Peynir
2 dilim kepek ekmek
Öğlen yok kahvaltiyi gec yaptim
Ara
5 cilek 10 kiraz 2-3 tane uzum
Aksam
Balik ekmek
Ysrim saat yurusyus
Kitap yatarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?