Katiliyorum ama soyle.aciklayabilirim.Benimde hedef kilom 59 inşaallah başaracağız
Süpersin
Canım menün kalori olarak iyi ama ben sağlıksız buldum biraz. Kahvaltını atlamışsın sonra kağıt helva dondurma var. Bende bayılıyorum bu ikiliyemuhtemelen vücudun bir süre ödem yapacak.tatlı tuzlu dan daha fazla ödem yapıyor.
Hem 3 dilim tb ekmegi hem tereyagli pide miHayirli sahurlar kizlar. Son sahurumuz hayirlisiyla. Dunku menum
Sahur:yok
Iftar: sucuklu menemen, peynir,zeytin,yesillik,3 dilim tb ekmegi,1 parca tereyagli pide, bol sekersiz cay.
Ara ogun: 1 dilimkarpuz,biraz kiraz,3-4 erik
Su :2 lt yi geckin
Spor yok maalesef. Ev temizligi sadece.
Temizlikten kitap okuyamadim. Insaallah bir iki gun yogunluk gecsin,kitapli menuler yazacagim
Afiyet olsun canım.bir tek öğleni beğendim.sabah ve akşam daha doyurucu birşeyler yeseydin güzel olurduBen orucsuz oldugum icin kahvalti falan yazayim.
Sabah kalkinca 2 bardak su
Kahvalti iki kucuk armut ikisi bir avuc etmez. 1 kupa yesilcay
Oglen: semiz otu yemeyi, yarim kase yogurt azicik ekmek avuc icini gecmez.
Ikindi sekersiz nescafe
Aksam: yemek yok kagit helva arasi sade dondurma. 1 fincan nescafe.
Kitap yatarken okuyorum. Pinhan
Afiyet olsun canım senin de sabahın hafif olmuş diğer öğünler güzelIyi geceler cümleten ..sabah şekersiz nescafe öğlen semizotu yemeği 2 köfte akşam yoğurtlu yumurta salatası biraz meyve spor olarak kayinvalideme temizliksonra evde 3 tepsi baklava açtım ortalığı topladım kıta olarakta ruhunu satan kadın okuyorum ve su anminik cadim uyutmaya çalışıyorum yorgunluktan oluyorum
Ben sadece kilo vermek için değil mutlu olmak için de spor yapanlardanım.yapmadığım gün kendimi bitik ve yorgun hissediyorum bşraz da suçlu.niyetli olduğum için pilates yapıyorum.normalde. Eliptik ve cardiocuyumyaşasın spor var
İşte merr ve menüleri tekrar sahalardaMenüm
Sabah
Yaklaşık 1buçuk dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk kk peynir
Salatalık domates
Ara 10 tane kiraz
1 türk kahvesi
Öğle 130 gr tavuk göğsü
1 dilim ekmek
Yağsız tuzsuz salata
Ara
2buçuk yaprak galeta
10 tane çiğ badem
1 nescafe
Akşam büyük bir kase cacık
Tost makinesinde sebze
1 dilim ekmek
Su 2 buçuk litre
Spor yapmadım
Kitap da okumadımtek boş vaktimde uzanıp dizi izlemeyi seviyorum
Afiyet olsun canım ben de şimdi sahura kalktım yazılanlara bakayım dedim.tereyağlı pide hariç güzel.totalde baya düşük ama kalorin.Hayirli sahurlar kizlar. Son sahurumuz hayirlisiyla. Dunku menum
Iftar: sucuklu menemen, peynir,zeytin,yesillik,3 dilim tb ekmegi,1 parca tereyagli pide, bol sekersiz cay.
Temizlikten kitap okuyamadim. Insaallah bir iki gun yogunluk gecsin,kitapli menuler yazacagim
Ben kıyafet almak istemiyorumsanki kendimle alakalı bişiler alırsam ihanet edecekmişim gibi..
Onu bembeyaz kefenle toprağa koyduk geldikbense rengarenk giyinip gezmek için yeni ciciler alayım öylemi diyorum hep kendime
Merhaba
Şuan 68.8 kiloyum
Boyum da 1.65
Hangi takıma girebilirim?
Teşekkür ederimMaşallah her takıma yazmışsınazimli çıkmışsın
Nerde devam edersen inşallah orada hedefine ulaşırsın
Tabiki yaptım yapmam mi dünkü kayinvalidemdeydi temizliğin bugünde evde var dahada katmerlisiO kadarı hepimiz yapıyoruz. Ütü yaptinmi, cam sildinmi, onlar varsa spor olarak yazıyım, yoksa 3 tepsi baklava için 1 saat kol hareketi yazacam
Sabah yine hastanedeydim ordan kursa gittim ama genelde de sabahları kahvaltı yapamıyorum kahveyle gecistiriyorumAfiyet olsun canım senin de sabahın hafif olmuş diğer öğünler güzel
Herkes aynı tarz beslenecek diye bi kural yok zaten canım. Yani sabahları ne mutlu ediyorsa onu yiyeceğizKatiliyorum ama soyle.aciklayabilirim.
Son 3 gundur oruc tutmuyorum o yuzden acliga cok alistim cnm istemedi. Bir de kahvaltida meyve yemek hosuma hidiyor cok freh oluyor. Kavun peynir falan yada karpuz peynir de olabilir.
Kagit helva dondurma mevzusu ise su; aksam.yemegi yemedim. Gun icinde de kalorim dusuktu kahvaltidan dolayi ona istinaden dengeler diye dusundum.
Son 1 aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum ve odem attirici ozelligi varmis sanirim. Insallah su tutmayacak vucudum
maşaallah sahursuz nasıl dayandın. Ayyyy benim kesin başım ağrırdıHayirli sahurlar kizlar. Son sahurumuz hayirlisiyla. Dunku menum
Canım benim yaİşte merr ve menüleri tekrar sahalardaözledik valla seni de yorumlarını da.gitme bir yere
Merhaba arkadaşım. Hoşgeldin. Bizim takım uygun sanırım. Kaptanımız @akrep33 daha iyi yönlendirecektir seni.Merhaba
Şuan 68.8 kiloyum
Boyum da 1.65
Hangi takıma girebilirim?
canım bugün iftardan önce tartıl mutlaka yada oruç değilsen bu sabah tartılmışsındır umarım.Gunaydin.
Kizlar yarin cuma. Bildirimler nasil olacak bayramin ilk gunu olmasi munasebetiyle.
Yani yarin evde yokum gittigim yerde de tarti yok. Bu gunden bildirsem olur mu
Hoşbulduk başka guruba girdim teşekkür ederimHerkes aynı tarz beslenecek diye bi kural yok zaten canım. Yani sabahları ne mutlu ediyorsa onu yiyeceğiz
Kız p nasıl hapmış öyle ödem tutturmuyormuş falan. .. Ne güzeeel
maşaallah sahursuz nasıl dayandın. Ayyyy benim kesin başım ağrırdıben iftarına takılmadım. Toplam kalorin baya az çünkü.
Canım benim yaazimli istikrarlı arkadaşım... Maşaallah sana süper gidiyorsun vallahi. Burdayım inşaallah gitmeyeceğim. Rakiple yarış daha iyi oluyor. Bide menü yazacağım diye tırsıyorum yemeye
Merhaba arkadaşım. Hoşgeldin. Bizim takım uygun sanırım. Kaptanımız @akrep33 daha iyi yönlendirecektir seni.
canım bugün iftardan önce tartıl mutlaka yada oruç değilsen bu sabah tartılmışsındır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?