Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba
Ne kadar güzel anlatmışsın kendini. Ramazanda baya vermişsin tebrik ederim. Ah bende bi görebilsem altmışları... Boyun kaç hedef kilon kaç canım

Merhaba
Ne kadar güzel anlatmışsın kendini. Ramazanda baya vermişsin tebrik ederim. Ah bende bi görebilsem altmışları... Boyun kaç hedef kilon kaç canım
Cok tesekkur ederim
Insallah beraber goruruz.
Boyum 1.66
Hedefim kademeli olarak gidecek.
Once 65
Sonra 60
En son 58

Tekrar hoşgeldin canım.
Doğru yerdesin.

İyi akşamlar canım.
Menü gerçekten çok güzel. Spor var kitap var ve gayet sağlıklı. Daha ne olsun.

Ben orucsuz oldugum icin kahvalti falan yazayim.
Sabah kalkinca 2 bardak su
Kahvalti iki kucuk armut ikisi bir avuc etmez. 1 kupa yesilcay
Oglen: semiz otu yemeyi, yarim kase yogurt azicik ekmek avuc icini gecmez.
Ikindi sekersiz nescafe
Aksam: yemek yok kagit helva arasi sade dondurma. 1 fincan nescafe.
Kitap yatarken okuyorum. Pinhan

Menü cök güzel canım.

Pilates oncesi ne kadar isinma yapiyorsunuz

Iyi geceler cümleten ..sabah şekersiz nescafe öğlen semizotu yemeği 2 köfte akşam yoğurtlu yumurta salatası biraz meyve spor olarak kayinvalideme temizliksonra evde 3 tepsi baklava açtım ortalığı topladım kıta olarakta ruhunu satan kadın okuyorum ve su anminik cadim uyutmaya çalışıyorum yorgunluktan oluyorum

yaşasın spor var

O kadarı hepimiz yapıyoruz. Ütü yaptinmi, cam sildinmi, onlar varsa spor olarak yazıyım, yoksa 3 tepsi baklava için 1 saat kol hareketi yazacam

Cok tesekkur ederim
Insallah beraber goruruz.
Boyum 1.66
Hedefim kademeli olarak gidecek.
Once 65
Sonra 60
En son 58
Benimde hedef kilom 59 inşaallah başaracağız
Süpersin
Canım menün kalori olarak iyi ama ben sağlıksız buldum biraz. Kahvaltını atlamışsın sonra kağıt helva dondurma var. Bende bayılıyorum bu ikiliye muhtemelen vücudun bir süre ödem yapacak.tatlı tuzlu dan daha fazla ödem yapıyor.
miniğin ne kadarlık canım.benimde kızım 1 yaşında. Eğer Emziriyorsan bu menü baya az bence. Gün içinde baya efor sarfetmişsin. Helal olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…