Merhaba hoşgeldiniz.bayramı aile ziyareti ile geçireceğiz biz.inşallah tatlılardan uzak durarak tabi kiSelamlar kızlar.İzniniz olursa arada uğrayıp sohbetinize dahil olmak isterim.
Bayramda neler yapacaksınız?
ayy ne güzel.çok zevkli olmalı.işin zormuş gerçekten.sadece tadına bakarak yetinmeye bak bu süreçteInşallah.Yalnız ben ahcilik kursuna gidiyorum maalesef ki ramazan ndeniylede tatlı ve hamur işi çalışıyoruz
Ben yavaş verenlerdenim.ama herşeyden dengeli besleniyorum.şubat ortasıydı başladığımda.Ne kadar zaman da verdin kg mi ni?
tebrik ederim inşallah sağlıkla kalan kilolarını da verirsinBizim sülaledekilerden çoğunluk tembelAnnem yapar ama bende pek ev yapımı baklavayı sevmem Allahtan Risk düşük bende de ama işte diğer kızlarla aynı anda başlayalım dedim
Rica ederim ne demekhem niye zor görünyormuş bakalım
Ben hep diyorum ben başardıysam kesinlikle herkes başarabilir
Hemen senin nezninde herkese kısacık kendimden bahsedeyim
İnanılmaz ama benim rekorum resmen 124.5 kgduGeçmişte artık nasıl bir psikolojiye gitdiysem o kiloya geldiğimi anlamadım bile desem yeridir daha doğrusu anlamaya başladığımda da o gücü kendimde bulamadım
Senelerce hep al verler yaşadım ve hep en sonunda hep daha fazlasını gördüm taki 124.5 kgyu görünceye kadar
Artık Tvdeki vinçle hastaneye götürülen hastalar gibi olacağım diye oturup bir güzel ağladımhatta eşim Allah razı olsun bir kez olsun kilomdan dolayı bana laf etmedi
Kısa keseyimGeçen sene 124.5 kgla diyete başladım tekrar bir kaç kilo verdikten sonra tek başına zor olacağını düşünerek diyetisyene başladım ve şükür 92 - 93 arasındayım bu ara gerçi 86yi görmüşlüğüm vardı da işte aptal kafam boyun fıtığı olunca hareket sınırlandı ama ben kaçamak yapmaya başladım sanki yatalak oldumda nasılsa veremem gibilerinden Silkelendim ve kaldığım yerden devam ediyorum ki bende pko ve insülin direnci varken verdim artık düşün herkes verir o durumda
Sanki beni tarif ettin.ben de 38 yaşındayım.spor yapmasam sadece diyetle hayatta veremezdim.ev işini hiç sevmiyorum.Maşallah canım
Pkos ve insülin direncine rağmen çok iyi kilo vermişsin.
Ben de pkoslu ve tip iki diyabetliyim. 90 kilo ile başladım şuan 63-64 arasındayım.
Tembelimyemek yapmak haricinde ev işinden hoşlanmam 38 yaşımı bitirmek üzereyim ve metabolizman epey bir yavaş.Pisboğazlığımı da zar zor yendim Aynı senin gibi ben kilo verdiysem herkes verebilir.
İnançlı,istikrarlı olduktan sonra öyle yada böyle gidiyor kilolar.
Ben yavaş verenlerdenim.ama herşeyden dengeli besleniyorum.şubat ortasıydı başladığımda.
Yavaş olsun da sonunda gitsin bu kilolar:)]
Ohh afiyet olsun:)yarım saat spor yap telafi olsun bari.Bende su an açlıktan oluyorum ve kendimle cebellesiyorum.Eğer benim minik canım biraz daha uymazsa herhalde midem galip gelecekKizlar bu aksam bol karbonhidratli oldu benim iftar
Sahur: -
Iftar: 1 kase tarhana corbasi,salata,1 kase cacik,koca 1tabak domates soslu makarna2 dilim karpuz
3.2 lt su
Yarın 300 ip atla eritirsin canımKizlar bu aksam bol karbonhidratli oldu benim iftar
Iftar: 1 kase tarhana corbasi,salata,1 kase cacik,koca 1tabak domates soslu makarna2 dilim karpuz
3.2 lt su
Cok merak ettim, miden galipmi mağlupmuOhh afiyet olsun:)yarım saat spor yap telafi olsun bari.Bende su an açlıktan oluyorum ve kendimle cebellesiyorum.Eğer benim minik canım biraz daha uymazsa herhalde midem galip gelecek
tebrik ederim inşallah sağlıkla kalan kilolarını da verirsin
Maşallah azminize hayran kaldimsu an bir kez daha araniza katildigim icin kendimi tebrik ediyorum.Sen ve senin gibi duyarlı azimli insanlar var oldugu zaman bizlerde sizin başarı hikayelerinizle basari caz insallah
Kizlar bu aksam bol karbonhidratli oldu benim iftar
3.2 lt su
Günaydın kızlar dünkü menüm
Sahur: 2haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fümeli kaşarlı tost,zeytin, domates salatalık,2ceviz,1tk tahinpekmez
İftar:çorba,ıspanak kavurma,yoğurt,semizotu salatası
2 Hindistancevizli şekersiz unsuz kuruüzümlü fit kurabiye,çok az çekirdek,2lt su
Çok iyi kilo vermişsin canım,kalanları da vereceğine inanıyorum.Kız beni tarif ettin sankio pisboğazlık bende de var liste dışına çıkmadığım sürece çok sıkı gidiyorum ama minik bir kaçamak bile benim günlerce kendimi toparlayamama sebep oluyor maalesef
Benimde öyle metabolizma çalışsam mı çalışmasam mı modundahatta geçmişte bir diyetisyen senin metabolizman çok yavaş ne yaparsan yap zayıflayamazsın diyip beni geri çevirmişti
Neyse ki başarmışızbenim güncel kilom senin başlangıcın inşallah bende senin ulaştığın noktaya ulaşıp buradan mezun olabilirim
Hoşbuldum canımMerhaba hoşgeldiniz.bayramı aile ziyareti ile geçireceğiz biz.inşallah tatlılardan uzak durarak tabi ki
ayy ne güzel.çok zevkli olmalı.işin zormuş gerçekten.sadece tadına bakarak yetinmeye bak bu süreçte
ben de başlangıçta sporsuz ne kadar kilo vereceğimi görmek için ve biraz da spora başlamayı ihmal ettiğimden spor yapmadım.Zamanla spora başladım verdiğim kilo ve gördüğüm incelmeyi gördükçe sporu arttırdım.Sanki beni tarif ettin.ben de 38 yaşındayım.spor yapmasam sadece diyetle hayatta veremezdim.ev işini hiç sevmiyorum.
Afiyet olsun ,Allah kabul etsin canım.Menün çok güzel.Günaydın kızlar dünkü menüm
Sahur: 2haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fümeli kaşarlı tost,zeytin, domates salatalık,2ceviz,1tk tahinpekmez
İftar:çorba,ıspanak kavurma,yoğurt,semizotu salatası
2 Hindistancevizli şekersiz unsuz kuruüzümlü fit kurabiye,çok az çekirdek,2lt su
Dun geceMağlup oldu çok sukurCok merak ettim, miden galipmi mağlupmu
Olur o kadar. TebriklerDun geceMağlup oldu çok sukurAma bugün kursta kendisinebyenik düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?