• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar kızlar ve diğer takımlardan destek olan arkadaşlar.bugün oğlumun arkadaşının Doğumgünü partisindeydik iftar derken anca bakabildim buraya.açıkçası önümde su ve soğuk içecekleri görünce dilim damağıma yapıştı çok zor geçti bugün.pastayı da paket yaptılar iftarda yiyelim diye.ben de ekmek yoksa pasta yesinler misali ekmek yerine 3-4 çatal kadar pasta yedim:kk77:
Sahur:2 haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fğmeli kaşarlı tost,zeytin, domates salatalık,3-4 ceviz,1tk tahinpekmez
İftar:ızgara tavuk şiş,salata,zero(partide canım çekmişti)
Ara:3-4 çatal pasta,karpuz,kiraz
45dk pilates,2lt su
Sahurun cok guzel canim.
Iftarda zero ve ara ogundeki pasta olmamis diyecegim ama diyemiyorum. Orucluyken canin cekmis 4-5 catal alip birakabilmissin yine de.. Ne guzel. Zeroyu cok icmemissindir insaallah

Merhaba az kişiymişsiniz kaptanınızın da işleri varmış destek için gelelim dedik :)
Sporun çok güzel:KK200:
Peynir tercihin her zaman değilse sıkıntı yok tamam ama ben zero ya da güvenmiyorum :-)
Normalde içmem.bugün oryçluyken önümde içilince inanılmaz canım çekmişti sırf o yüzden içtim.

Merhaba arkadaslar.
Menum iftardan basliyor yine:
1 kase corba,1 tabak patlicanli kiymali yemek,bol salata (icinde patates de vardi)4-5 dilim karpuz
2,5 lt su
Afiyet olsun canım.iftar için çok güzel.sahursuz ben dayanamam sen iyi dayanıyorsun

Sahurun cok guzel canim.
Iftarda zero ve ara ogundeki pasta olmamis diyecegim ama diyemiyorum. Orucluyken canin cekmis 4-5 catal alip birakabilmissin yine de.. Ne guzel. Zeroyu cok icmemissindir insaallah
Doğumgününde önümde içilince canım çekti vsllahi bundan önce en son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum bile.yoksa hiç aram yok kolayla

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Malum bu gece Kadir gecesi :KK68: Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine gönlümüzden geçenleri ve ettiğimiz duaları tez zamanda gerçekleştirsin ve bizleri Cennetine kabul etsin ….Aminnnnnnnnnn

Ramazanın son günleri artık inşallah Bayramı da mümkün mertebe kaçamaksız atlatıp sonrada bütün takımlar olarak hedeflerimize odaklanıp çok daha sıkı tutarak devam ederiz inşallah :21::21::21::21:

Bu arada kızlar ben ara ara uğrarım zaten ama bir sıkıntı bir şey olduğu zaman her daim bana seslenebilirsiniz :KK68: @akrep33 Kuzummmm sende toparlanmaya bak takımı merak etme ama çok da uzak kalıpta kendini özletme ;) Ben inanıyorum sende takımda en kısa zamanda toparlanıp bomba gibi olacaksınız :KK60::KK60::KK60::KK60:

Hadi şimdilik bana müsaade :KK3:
Allaha emanet olun :KK37:

IMG_2074.JPG

İyi akşamlar bugünkü menüm
Sahur: çemenli omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,2dlm tb ekmek,1tk tahinpekmez,3ceviz
İftar: fırında balık,roka,karpuz,kiraz,üzüm ve kayısıdan olyşan karışık meyve tabağı
2lt su,40dk pilates

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Bende 10. Takım Spor bakanıyım
Kabul ederseniz sizin sporlarinizlada ilgilenirim.
Bizim takımdan bazı arkadaşlarla şeker orucu yapmaya karar verdik. Isterseniz bize katılabilirsiniz.
4 kişi yarın başlıyoruz

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar.az önce pazartesi kilo bildirimi için tartılayım dedim iftar öncesi -300gr 62.5 olmuşum.cuma 62.8 dim

Tebrikler canım gayet güzel bir sonuç şimdiden ;) eminim cumaya kadar çok daha az göreceksin tartıda yeterki azimle devam et ;)

Doğru yerdesin tatlım, inş yakın sürede hedefine ulaşırsın:KK19:

Hosgeldin canim. Bol motivasyonlu ve eksili gunler dilerim

Bu takimin en guzel yani neyi ne kadar yediginin farkina varmaya basliyorsun canim. Aksama menu bildirimi yapicam diye. Ben ramazandan once bir yere not aliyordum ve yatmadan once tum ogunleri yaziyordum.

Sahurda et ve yoğurt tüketmen çok doğru olmuş, protein tok tutar aynı zamandaHoppa
Yumurta da doğru tercih ama sucuk olmamalıydı hele 3 dilim ekmek hiç olmamış kuzum:KK43:umatım tercihin beyaz ekmek olmamıştır. Su miktarını iftar ve sahura kadar ara larda da içerek 2 ltreye ulaşırsan gün içinde bedenin de rahat eder.:KK60:
Öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkürler...
Ben henüz diyet moduna giremedim bu normal beslenmem... Bayramdan sonra başlayacağım. Bi de yeni taşındık odamda bi dünya kitap var onları yerleştirmem gerek.
Belki kabul edilirsem 10. Takıma da gelebilirim. Şimdilik buralarda takipte olacağım.

Hepinizin Bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesi hürmetine ibadetleri ve hayırlı duaları kabul olsun inşALLAH ❤️

Ooooo super
İyi akşamlar bugünkü menüm
Sahur: çemenli omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,2dlm tb ekmek,1tk tahinpekmez,3ceviz
İftar: fırında balık,roka,karpuz,kiraz,üzüm ve kayısıdan olyşan karışık meyve tabağı
2lt su,40dk pilates
menu bugun canim. Tebrikler

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Bende 10. Takım Spor bakanıyım
Kabul ederseniz sizin sporlarinizlada ilgilenirim.
Bizim takımdan bazı arkadaşlarla şeker orucu yapmaya karar verdik. Isterseniz bize katılabilirsiniz.
4 kişi yarın başlıyoruz
Spor isine ben bayramdan sonra bakacagim spor kaptanim. Ramazanda yapamiyorum. O zaman da bizi yoklarsaniz cok sevinirim.

Spor isine ben bayramdan sonra bakacagim spor kaptanim. Ramazanda yapamiyorum. O zaman da bizi yoklarsaniz cok sevinirim.
Siz kabul ettikçe gelirim canım
Bayrama kadar ara ara ip atlar gibi yapabilirsin zaman almıyor canım

Bu arada bugun ben de tartilsim kizlar. Persembe gunu iftara 45 dk kala 61.800 dum. Bugun 60.900 u gordum.:KK71::KK71:
Ama buyuk ihtimalle su ve kas kaybidir bu diye dusunuyorum. Asil bayramdan sonra spor yaparak saglikli kilo kaybi olacak herhalde. Yine de tartida azaldigini gormek insani mutlu ediyor:confused::confused::KK48::KK48:

Ip atla
Siz kabul ettikçe gelirim canım
Bayrama kadar ara ara ip atlar gibi yapabilirsin zaman almıyor canım
mayi seviyorum ve ramazandan once sistemli yapiyordum. Ama ramazanda kendimi zorlamak istemiyorum. Insaallah bayramdan sonra yuruyuslere baslayacagim. Bazen de ip atlarim. Size bildirim yaparim o zaman

Back