- Emoji Skoru
- 121.703
- Puanlar
- 598
Tmm canımIp atla
mayi seviyorum ve ramazandan once sistemli yapiyordum. Ama ramazanda kendimi zorlamak istemiyorum. Insaallah bayramdan sonra yuruyuslere baslayacagim. Bazen de ip atlarim. Size bildirim yaparim o zaman
Bu arada bugun ben de tartilsim kizlar. Persembe gunu iftara 45 dk kala 61.800 dum. Bugun 60.900 u gordum.
Ama buyuk ihtimalle su ve kas kaybidir bu diye dusunuyorum. Asil bayramdan sonra spor yaparak saglikli kilo kaybi olacak herhalde. Yine de tartida azaldigini gormek insani mutlu ediyor
Merhaba lar benimde kilo verme serüveninde motive olmaya ihtiyacı var.3 ay önce mide ve safra kesem deki problemler yüzünden ilaç kullanmaya başladım ve çok hızlı kilo aldım.Su an ki kilom 69 boyum 160 hedefim 55 kg beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Tum yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Buralar kalabaliklastikca guzellesiyor.
Diger takim kaptanlarim sizin de bize destek olmanizdan cooookk mutluyuz. Kaptanimiz toparlanincaya kadar aman bizi birakmayin. Cooookkk tesekkurler hepinize
Çok iyi düşünmüşsünüz, çok sevindim.Biz Takım olarak Bayramdan sonraki Pazartesi Şeker orucuna niyetlendik ( sağ olsun 10.Takım önce niyetlenmiş bende onlardan gördümkıskandım onlar zayıflayacaksa biz neden pufuduk kalalım dedim ve hemen takımıma teklifte bulundum )
Herkes çok istekli bir şekilde kabul etti
Aslında hemende başlayabilirdik ama malum Bayramda bir kapıda hayır desek de bir sonrakinde diyemeyebilirizkızçeleri de çok kasmak istemedim o yüzden sonraki Pazartesi dedim
Eğer sizlerde isterseniz sizin takımda da Şeker orucu için destek olurumBelki o bahaneyle biraz daha çabuk kilocuklar gider
çok teşekkür ederim.Benim biraz zor görünüyor ama başarıcam inşallah sizlerin de desteklerinizle:)Tebrikler canım eminim cuma günü 5li rakamları görürsün sıkı tutarsan
Takıma hoş geldin canım
Bu aralar Takım Kaptanınız @akrep33 zor bir süreçten geçtiği için belki çok sık gelemez buralara ama emin ol hem diğer kaptanlar hemde takımdaki kalan bir kaç arkadaş da motive olup burada sanada destek olurlar ve hedefine ulaşırsın
Bendeniz 8. Takım kaptanıyımve sık sık benide burada göreceksin
El birliği ile takımı canlandırıp çok güzel kilolar vereceğiz
Tulumba tatlısını eşim de çok sever.bari 1 tsne yeseydin.afiyet olsun canımSahur yok.
Iftar: 1 kase corba,4-5 kasik etli bamya, bir kase kadar pirinc pilavi,5-6 parca tavuk kanat,biraz cacik, 4-5 dilim karpuz,1 bardak sade gazoz
Ara ogun : bol sekersiz cay,5-6 adet tulumba tatlisi
Ortalama 2 lt su
Tebrik ederim canım.insanı çok motşve ediyor.Bu arada bugun ben de tartilsim kizlar. Persembe gunu iftara 45 dk kala 61.800 dum. Bugun 60.900 u gordum.
Ama buyuk ihtimalle su ve kas kaybidir bu diye dusunuyorum. Asil bayramdan sonra spor yaparak saglikli kilo kaybi olacak herhalde. Yine de tartida azaldigini gormek insani mutlu ediyor
Hoşgeldiniz.boyumuz aynı.ben se 68le başlamıştım şimfi 62.5 oldum.yeter ki burayı bırakma ve istşkrarlı ol başaracaksınMerhaba lar benimde kilo verme serüveninde motive olmaya ihtiyacı var.3 ay önce mide ve safra kesem deki problemler yüzünden ilaç kullanmaya başladım ve çok hızlı kilo aldım.Su an ki kilom 69 boyum 160 hedefim 55 kg beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Tulumba tatlısını eşim de çok sever.bari 1 tsne yeseydin.afiyet olsun canım
Inşallah.Yalnız ben ahcilik kursuna gidiyorum maalesef ki ramazan ndeniylede tatlı ve hamur işi çalışıyoruzHoşgeldiniz.boyumuz aynı.ben se 68le başlamıştım şimfi 62.5 oldum.yeter ki burayı bırakma ve istşkrarlı ol başaracaksın
Ne kadar zaman da verdin kg mi ni?Hoşgeldiniz.boyumuz aynı.ben se 68le başlamıştım şimfi 62.5 oldum.yeter ki burayı bırakma ve istşkrarlı ol başaracaksın
Çok iyi düşünmüşsünüz, çok sevindim.
Bende tamda o sebepten bayram önü başladım, yoksa kendimi sıkmaz birinde yetmezsem birinde yerdim.
Şimdi hiçbirinde yemem. Zaten ev yapımı ve şerbetli tatlı sevmiyorum, benim için çok zor olmasa gerek
çok teşekkür ederim.Benim biraz zor görünüyor ama başarıcam inşallah sizlerin de desteklerinizle:)
Tebrikler, çok güzel vermişsin gerçektenBizim sülaledekilerden çoğunluk tembelAnnem yapar ama bende pek ev yapımı baklavayı sevmem Allahtan Risk düşük bende de ama işte diğer kızlarla aynı anda başlayalım dedim
Rica ederim ne demekhem niye zor görünyormuş bakalım
Ben hep diyorum ben başardıysam kesinlikle herkes başarabilir
Hemen senin nezninde herkese kısacık kendimden bahsedeyim
İnanılmaz ama benim rekorum resmen 124.5 kgduGeçmişte artık nasıl bir psikolojiye gitdiysem o kiloya geldiğimi anlamadım bile desem yeridir daha doğrusu anlamaya başladığımda da o gücü kendimde bulamadım
Senelerce hep al verler yaşadım ve hep en sonunda hep daha fazlasını gördüm taki 124.5 kgyu görünceye kadar
Artık Tvdeki vinçle hastaneye götürülen hastalar gibi olacağım diye oturup bir güzel ağladımhatta eşim Allah razı olsun bir kez olsun kilomdan dolayı bana laf etmedi
Kısa keseyimGeçen sene 124.5 kgla diyete başladım tekrar bir kaç kilo verdikten sonra tek başına zor olacağını düşünerek diyetisyene başladım ve şükür 92 - 93 arasındayım bu ara gerçi 86yi görmüşlüğüm vardı da işte aptal kafam boyun fıtığı olunca hareket sınırlandı ama ben kaçamak yapmaya başladım sanki yatalak oldumda nasılsa veremem gibilerinden Silkelendim ve kaldığım yerden devam ediyorum ki bende pko ve insülin direnci varken verdim artık düşün herkes verir o durumda
Maşallah canımBizim sülaledekilerden çoğunluk tembelAnnem yapar ama bende pek ev yapımı baklavayı sevmem Allahtan Risk düşük bende de ama işte diğer kızlarla aynı anda başlayalım dedim
Rica ederim ne demekhem niye zor görünyormuş bakalım
Ben hep diyorum ben başardıysam kesinlikle herkes başarabilir
Hemen senin nezninde herkese kısacık kendimden bahsedeyim
İnanılmaz ama benim rekorum resmen 124.5 kgduGeçmişte artık nasıl bir psikolojiye gitdiysem o kiloya geldiğimi anlamadım bile desem yeridir daha doğrusu anlamaya başladığımda da o gücü kendimde bulamadım
Senelerce hep al verler yaşadım ve hep en sonunda hep daha fazlasını gördüm taki 124.5 kgyu görünceye kadar
Artık Tvdeki vinçle hastaneye götürülen hastalar gibi olacağım diye oturup bir güzel ağladımhatta eşim Allah razı olsun bir kez olsun kilomdan dolayı bana laf etmedi
Kısa keseyimGeçen sene 124.5 kgla diyete başladım tekrar bir kaç kilo verdikten sonra tek başına zor olacağını düşünerek diyetisyene başladım ve şükür 92 - 93 arasındayım bu ara gerçi 86yi görmüşlüğüm vardı da işte aptal kafam boyun fıtığı olunca hareket sınırlandı ama ben kaçamak yapmaya başladım sanki yatalak oldumda nasılsa veremem gibilerinden Silkelendim ve kaldığım yerden devam ediyorum ki bende pko ve insülin direnci varken verdim artık düşün herkes verir o durumda
Maşallah canım
Pkos ve insülin direncine rağmen çok iyi kilo vermişsin.
Ben de pkoslu ve tip iki diyabetliyim. 90 kilo ile başladım şuan 63-64 arasındayım.
Tembelimyemek yapmak haricinde ev işinden hoşlanmam 38 yaşımı bitirmek üzereyim ve metabolizman epey bir yavaş.Pisboğazlığımı da zar zor yendim Aynı senin gibi ben kilo verdiysem herkes verebilir.
İnançlı,istikrarlı olduktan sonra öyle yada böyle gidiyor kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?