Sahurun cok guzel canim.İyi akşamlar kızlar ve diğer takımlardan destek olan arkadaşlar.bugün oğlumun arkadaşının Doğumgünü partisindeydik iftar derken anca bakabildim buraya.açıkçası önümde su ve soğuk içecekleri görünce dilim damağıma yapıştı çok zor geçti bugün.pastayı da paket yaptılar iftarda yiyelim diye.ben de ekmek yoksa pasta yesinler misali ekmek yerine 3-4 çatal kadar pasta yedim
Sahur:2 haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fğmeli kaşarlı tost,zeytin, domates salatalık,3-4 ceviz,1tk tahinpekmez
İftar:ızgara tavuk şiş,salata,zero(partide canım çekmişti)
Ara:3-4 çatal pasta,karpuz,kiraz
45dk pilates,2lt su
Normalde içmem.bugün oryçluyken önümde içilince inanılmaz canım çekmişti sırf o yüzden içtim.Merhaba az kişiymişsiniz kaptanınızın da işleri varmış destek için gelelim dedik :)
Sporun çok güzel
Peynir tercihin her zaman değilse sıkıntı yok tamam ama ben zero ya da güvenmiyorum
Evet.oruçtan kurtardım ama bu seferde önğnde buz gibi içecekler durunca fena oldum.yemekleri gözüm görmedi bile.Su dogum gunu partileri yokmu zaten, buyuk sinav vallahi.
Afiyet olsun canım.iftar için çok güzel.sahursuz ben dayanamam sen iyi dayanıyorsunMerhaba arkadaslar.
Menum iftardan basliyor yine:
1 kase corba,1 tabak patlicanli kiymali yemek,bol salata (icinde patates de vardi)4-5 dilim karpuz
2,5 lt su
Doğumgününde önümde içilince canım çekti vsllahi bundan önce en son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum bile.yoksa hiç aram yok kolaylaSahurun cok guzel canim.
Iftarda zero ve ara ogundeki pasta olmamis diyecegim ama diyemiyorum. Orucluyken canin cekmis 4-5 catal alip birakabilmissin yine de.. Ne guzel. Zeroyu cok icmemissindir insaallah
Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar.az önce pazartesi kilo bildirimi için tartılayım dedim iftar öncesi -300gr 62.5 olmuşum.cuma 62.8 dim
Doğru yerdesin tatlım, inş yakın sürede hedefine ulaşırsın
Hosgeldin canim. Bol motivasyonlu ve eksili gunler dilerim
Bu takimin en guzel yani neyi ne kadar yediginin farkina varmaya basliyorsun canim. Aksama menu bildirimi yapicam diye. Ben ramazandan once bir yere not aliyordum ve yatmadan once tum ogunleri yaziyordum.
Öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkürler...Sahurda et ve yoğurt tüketmen çok doğru olmuş, protein tok tutar aynı zamanda
Yumurta da doğru tercih ama sucuk olmamalıydı hele 3 dilim ekmek hiç olmamış kuzumumatım tercihin beyaz ekmek olmamıştır. Su miktarını iftar ve sahura kadar ara larda da içerek 2 ltreye ulaşırsan gün içinde bedenin de rahat eder.
menu bugun canim. Tebriklerİyi akşamlar bugünkü menüm
Sahur: çemenli omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,2dlm tb ekmek,1tk tahinpekmez,3ceviz
İftar: fırında balık,roka,karpuz,kiraz,üzüm ve kayısıdan olyşan karışık meyve tabağı
2lt su,40dk pilates
Spor isine ben bayramdan sonra bakacagim spor kaptanim. Ramazanda yapamiyorum. O zaman da bizi yoklarsaniz cok sevinirim.Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Bende 10. Takım Spor bakanıyım
Kabul ederseniz sizin sporlarinizlada ilgilenirim.
Bizim takımdan bazı arkadaşlarla şeker orucu yapmaya karar verdik. Isterseniz bize katılabilirsiniz.
4 kişi yarın başlıyoruz
Siz kabul ettikçe gelirim canımSpor isine ben bayramdan sonra bakacagim spor kaptanim. Ramazanda yapamiyorum. O zaman da bizi yoklarsaniz cok sevinirim.
mayi seviyorum ve ramazandan once sistemli yapiyordum. Ama ramazanda kendimi zorlamak istemiyorum. Insaallah bayramdan sonra yuruyuslere baslayacagim. Bazen de ip atlarim. Size bildirim yaparim o zamanSiz kabul ettikçe gelirim canım
Bayrama kadar ara ara ip atlar gibi yapabilirsin zaman almıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?