Hosgeldin canim. Kaptanimiz @akrep33merhaba zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum paylaşım alanında uyeye ihtiyaç duyduğunuz yazıyordu bende buraya geldim. İsmim elif 23 yaşındayım ve öğretmenim. Kilo alma sürecimi anlatacak olursam, üniveristeye başlamadan önce 50-55 kiloları arasındaydım üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım(yurtta kalma aileden uzak olma sebebiyle)şimdi mezun oldum ve kilo vermek istiyorum geçen hafta tartıldığımda 79 kiloydum. Umarım takıma alınırım cevabınızı bekliyorum.
2 haftalik bir deneme suresinden sonra takima alinip alinmayacagina karar veriyor. Bu surede gunluk menu bildirimini ve ptesi cuma kilo bildirimini yapabilirsin. Birileri gelince biz cok mutlu oluyoruz. Motivasyonumuz artiyor. Bu arada hedef kilon ve boyun kac? Gencecik olman cok buyuk avantaj. Kilolar iyice yerlesmeden hemen kurtulmaya bak. En guzel yaslarini fazla kilolarla gecirme insaallah. Bol motivasyonlu basarili bir surec diliyorum sana
![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)