Hosgeldin canim. Kaptanimiz @akrep33merhaba zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum paylaşım alanında uyeye ihtiyaç duyduğunuz yazıyordu bende buraya geldim. İsmim elif 23 yaşındayım ve öğretmenim. Kilo alma sürecimi anlatacak olursam, üniveristeye başlamadan önce 50-55 kiloları arasındaydım üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım(yurtta kalma aileden uzak olma sebebiyle)şimdi mezun oldum ve kilo vermek istiyorum geçen hafta tartıldığımda 79 kiloydum. Umarım takıma alınırım cevabınızı bekliyorum.
hoşgeldin cnım, kaptanınız gelince gerekli bilgileri verecektir.merhaba zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum paylaşım alanında uyeye ihtiyaç duyduğunuz yazıyordu bende buraya geldim. İsmim elif 23 yaşındayım ve öğretmenim. Kilo alma sürecimi anlatacak olursam, üniveristeye başlamadan önce 50-55 kiloları arasındaydım üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım(yurtta kalma aileden uzak olma sebebiyle)şimdi mezun oldum ve kilo vermek istiyorum geçen hafta tartıldığımda 79 kiloydum. Umarım takıma alınırım cevabınızı bekliyorum.
171 boyum var hedef 55-60arasi dusuniyorum hayırlısıyla kilo veririm insallahHosgeldin canim. Kaptanimiz @akrep33
2 haftalik bir deneme suresinden sonra takima alinip alinmayacagina karar veriyor. Bu surede gunluk menu bildirimini ve ptesi cuma kilo bildirimini yapabilirsin. Birileri gelince biz cok mutlu oluyoruz. Motivasyonumuz artiyor. Bu arada hedef kilon ve boyun kac? Gencecik olman cok buyuk avantaj. Kilolar iyice yerlesmeden hemen kurtulmaya bak. En guzel yaslarini fazla kilolarla gecirme insaallah. Bol motivasyonlu basarili bir surec diliyorum sana
Bence gayet guzel canim.İyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah: omlet,peynir.zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek
Öğle:ızgara tavuk,yoğurt,3kaşık bulgur pilavı
Ara:1şeftali,5-6kiraz
Akşam:3 tabakaltı büyüklüğünde lahmacun,ayran,salata
2top dondurma, 2.5lt su, 9500 adım atmışım
hoşgeldin canım, kaptan geldiğinde ilgilenecektir.Merhaba ben de takımınıza katılmak istiyorum şu anda 83 küsür kiloyum hedefim 50 kg olabilmek ALLAH'ın izni ile
Hoşbuldumhoşgeldin canım, kaptan geldiğinde ilgilenecektir.
bende aynen öyle düşünüyorum canım. Emzirirken susuz kalmak istemiyorum. Migreni hele çeken bilir çok zor. Maşaallah sana Allah nazarlardan korusunAfiyet olsun canım güzel olmuş
canım ben hamile ve emzirenlerin oruç tutmasını hiç sağlıklı bulmuyorum.ayrıca herkesin inancı kendinedir.tutana da tutmayana da saygım sonsuz.ben kimseyi yargılamam.migrenden dolayı yılkarca tutamamıştım.gdçen yıl sadece 9 gün tutabildim çok kötü krizim tutmuştu.bu yıl çok niyetlendim deneyeceğim dedim.çok şükür iyi gidiyor.sen bol bol suyunu iç yemepini ye bebişini emzir canım
Afiyet olsun canım.sadece dondurma ve 1top tatlı olsa daha iyi olurduBenim menu
Iftar: 1 kase corba,1 kase guvec,1 kase bilgur piavi, 2-3 dilim karpuz,2 top kadayif tatlisi,3 top dondurma
2 lt su
Hoşgeldin canımMerhaba ben de takımınıza katılmak istiyorum şu anda 83 küsür kiloyum hedefim 50 kg olabilmek ALLAH'ın izni ile
Nice yıllara canım.kilo için de tebrik ederimKızlar selamlarrr
Çok çok özür dilerim paylaşımda bulınamadım. Kızımın 1. Yaş günü kutlamasını yaptık. Dış çekim falan yaptırdım. Ablamın 2,5 yaşındaki oğlu da bizdeydi yatılı olarak. Hatırlarsınız eşim zaten yurtdışında. Her şeyle ben ilgilendim. Neyse ... Yoğunluk ve yorgunluk oldu.
Geçen cuma 73,5
Dün 72,8
Fark 700 gr dı.
Miniğin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı yıllar.Kızlar selamlarrr
Çok çok özür dilerim paylaşımda bulınamadım. Kızımın 1. Yaş günü kutlamasını yaptık. Dış çekim falan yaptırdım. Ablamın 2,5 yaşındaki oğlu da bizdeydi yatılı olarak. Hatırlarsınız eşim zaten yurtdışında. Her şeyle ben ilgilendim. Neyse ... Yoğunluk ve yorgunluk oldu.
Geçen cuma 73,5
Dün 72,8
Fark 700 gr dı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?