Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hosgeldin canim. Kaptanimiz @akrep33
2 haftalik bir deneme suresinden sonra takima alinip alinmayacagina karar veriyor. Bu surede gunluk menu bildirimini ve ptesi cuma kilo bildirimini yapabilirsin. Birileri gelince biz cok mutlu oluyoruz. Motivasyonumuz artiyor. Bu arada hedef kilon ve boyun kac? Gencecik olman cok buyuk avantaj. Kilolar iyice yerlesmeden hemen kurtulmaya bak. En guzel yaslarini fazla kilolarla gecirme insaallah. Bol motivasyonlu basarili bir surec diliyorum sana

hoşgeldin cnım, kaptanınız gelince gerekli bilgileri verecektir.

171 boyum var hedef 55-60arasi dusuniyorum hayırlısıyla kilo veririm insallah

İyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah: omlet,peynir.zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek
Öğle:ızgara tavuk,yoğurt,3kaşık bulgur pilavı
Ara:1şeftali,5-6kiraz
Akşam:3 tabakaltı büyüklüğünde lahmacun,ayran,salata
2top dondurma, 2.5lt su, 9500 adım atmışım

Bence gayet guzel canim.

Kızlar selamlarrr
Çok çok özür dilerim paylaşımda bulınamadım. Kızımın 1. Yaş günü kutlamasını yaptık. Dış çekim falan yaptırdım. Ablamın 2,5 yaşındaki oğlu da bizdeydi yatılı olarak. Hatırlarsınız eşim zaten yurtdışında. Her şeyle ben ilgilendim. Neyse ... Yoğunluk ve yorgunluk oldu.
Geçen cuma 73,5
Dün 72,8
Fark 700 gr dı.

bende aynen öyle düşünüyorum canım. Emzirirken susuz kalmak istemiyorum. Migreni hele çeken bilir çok zor. Maşaallah sana Allah nazarlardan korusun

Nice yıllara canım.kilo için de tebrik ederim

Günaydın kızlar
Takımınızı boş bırakmayın, yeni gelen üyeleriniz var buranın canlanması sizin elinizde
Bol paylaşım yapmlıısnız ki kaynaşabilesiniz.
Kaptanınız zor günler geçirdi bir de üzerine ev taşıdı, siz takımı canlı tutun kaptanınız da mutlu olsun geldiğinde.

Miniğin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı yıllar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…