Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar ben dun gece sahura kalkamadim.
O yuzden menu direkt aksamdan basliyor.
Iftar: 1 kase mercimek corbasi,6 kofte,1 lavas,salata,yogurtlu mezeler,1 kutu sprite,3 top dondurma. Arkadaslarla disarda yedik o yuzden kacamaklar oldu maalesef
Su 2 lt
Afiyet olsun canım totalin iyi olmuş

Menum gelsin kizlar
Sahur: 1 sb sut,1 buyuk boy muz,1 haslanmis yumurta,1 dilim tb ekmegi

Iftar: 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak kiymali patlicanli patates pureli yemek
Salata,yogurt,1 kare dilim gullac.

Su: 2,4 lt. Yatincaya kadar artar biraz daha insaallah

Çok beğendim menünü afiyet olsun canım

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah: haşl.yumurta,peynir, zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek,1tk tahinpekmez
Öğle: çorba,et döner,salata,ayran
Ara:1avuç dut,1avuç kuruyemiş
Akşam:çorba,1kase tavuklu pilav,1tavuk ızgara but,salata
4-5kiraz
2.5lt su,30dk cardio

senin menu de gayet guzel olmus canim. Et doneri sade nasil yiyebildin supersin. Ben olsam illa 1 dilim tb da olsa kacirirdim
Spor yapman da cok guzel. Ben regl donemimi hic degerlendirememistim aksine kotuye kullandim. Bayramdan sonra sporla destekleyerek devam etmek hedefim.

Bugün hiç sevmediğim ama tartı öncesi uygun gördüğüm yumurta ananas detoxu yapıyorum kızlar.hayatımda ilk defa yapıyorum.regl oldupum için belki ödemimi atarım diye düşündüm.arada yeşil çay içiyorum

O nasil bir sey canim. Sadece onlari mi tuketiyorsun? Kac gun?

Detoxum başarısızlıkla sonuçlandı.akşam daha fazla yumurta yiyemedim.öğlenkinden midem bulandı
Sabah:1yumurta,2dlm ananas
Öğle:1haşl.yumurta
Ara:2dlm ananas
Akşam:3et köfte,5-6 kaşık bezelye yemeği,yoğurt,1:2 dlm ekmek
Ara:1portakal,6kiraz
2.5lt su

Şeyda coşkunun yumurta ananas diyeti ana öğünlerde yumurta veya 2 yum.beyazı aralarda 2dlm ananas.ben yapamadım
Canım özellikle regl döneminde detoks önermem..
Düzenli beslenmek en güzeli.

Kizlar dun menumu yazamamistim.
Sahur: 1 haslanmis yumurta, 2,5 dilim kucuk tb ekmegi, biraz kiraz, az peynir,cok az kaymak bal
Iftar: 1 kase corba, 1 tabak patlicanli kiymali yemek, salata,yogurt,biraz kiraz
2.8 lt su
Iftardan sonra her zamanki gibi bol sekersiz cay

Bugun ikinci kez sahura kalkamadim kizlar. Artik son haftada bi rehavet coktu herhalde.
Bu yuzden sabahtan kilo bildirimi yapabiliyorum. Gecen hafta degil ondan onceki hafta iftara 45 dk kala 62.400 dum.
Gecen hafta regl donemimdi ve coook kotu beslenmistim. O yuzden tartilmayi bile unutmustum.
Bu hafta sabah 62.00 im. -400 gr
Dun yani persembe iftara 45 dk kala tartildigimda 61.800 dum.

Afiyet olsun canım çok güzel
Merhaba kızlar. Ben takımdan ayrılmıştım.
Şimdi tekrar geri dönmek istiyorum.
Okullar bitti daha rahat katılabilirim.
hoşgeldin canım

570. Etapta 2 kez kilo bildirmediğin için izinli yazılmışsın canım. kaptanınız karar verir gelince tekrar takıma kabul edilip edilmeyeceğne.
Zynpelf38 (87.7///%) 2. Kez bildirimde bulunmadı, izinli.(570. Etap )

***2. Takım 573. Etap***

merrr (73,5//% )Kilo bildiriminde bulunmadı.
Sade01 (63, 1/62,8/0,3/%0,48)

2.Takım ortalaması : %0,24

listeniz şimdilik bu şekilde, merr kilo bildirirse ekler düzeltiriz.

Son düzenleme:
merhaba zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum paylaşım alanında uyeye ihtiyaç duyduğunuz yazıyordu bende buraya geldim. İsmim elif 23 yaşındayım ve öğretmenim. Kilo alma sürecimi anlatacak olursam, üniveristeye başlamadan önce 50-55 kiloları arasındaydım üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım(yurtta kalma aileden uzak olma sebebiyle)şimdi mezun oldum ve kilo vermek istiyorum geçen hafta tartıldığımda 79 kiloydum. Umarım takıma alınırım cevabınızı bekliyorum.

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…