Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım meleğimsin benim ama yaa![]()
Biliyorum canımBu aralar iyi değilim canım..
Afiyet olsun canım.bir porsiyon pide kaç adet oluyor acep ?Hani menüler canlarım
Sabah 2 dilim ekmek
2buçuk dilim peynir
Salatalık biber salçası ve 1 zeytin
Ara 1 kuru kayısı ve şekersiz Türk kahvesi
Akşam 1 porsiyon pide yarım lahmacun ve 1 bardak ayran
Ara 1 türk kahvesi 1 kare çikolata
Ara 3 kiraz 5 kadar erik 1 şeftali
Su az içtim
Spor olarak çarşıya gezmeye gittim![]()
Sağol canım..Biliyorum canımÇok zor günler gerçekten rabbim sabırlar versin. Takıma da zor gününde sahip çıkacak üyeler gelir inşallah
herkes terk etmiş
![]()
Tamam kaptanim. Yarin oruca da menu bildirimine de basliyorum insaallah. Onumuzdeki cuma kilo bildirimi de yapicam.Takıma gelmedin bi es vermedin izne ayırdım tatlım seni.
Oo Maşallah canım.Günaydın iyi pazarlar.45dk eliptik yaptım.62 çok yakınımdasın gözüm üzerinde![]()
İki hafta listeden ayrı kalırsın mecburen..Tamam kaptanim. Yarin oruca da menu bildirimine de basliyorum insaallah. Onumuzdeki cuma kilo bildirimi de yapicam.
Ayyyy detaylı yazmamışım.Afiyet olsun canım.bir porsiyon pide kaç adet oluyor acep ?![]()
Süpersin valla bravoGünaydın kızlar.dünkü menüm
Sahur:1 haşl yumurta,sütlü,chialı,cevizli,böğürtlenli yulaf lapası,1günkurusu
İftar:öorba,6 kaşık nohut yemeği,3kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt
Ara:erik,kayısı,greyfurt
2lt su,akşama kadar hareketli yürüyüşlü bir gün geçirdim sporum bu oldu
tamam kaptanım.daha dikkatli olacağım
6 kere taşınmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.kutuları çöpe attıkça rahatlıyordum.hurçlar kabusum olmuştu artıkOo Maşallah canım.
Ben de sabah kalktığımdan bu yana ev yerleştir temizle modundayım.. Su gibi oldum.. Duşa giricem şimdi..
Artık koli görmek istemiyorum ama hala bitmedi.. Bitmedi..