Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah uyaninca bir fincan filtre kahve 45 dk leslie ile spor...
Kahvaltı 9:30
2 haşlanmış yumurta 3 kaşık yoğurt 6 zeytin çok minik bir peynir.. ekmek yok
Öğle 15 :00
bir kase yoğurt ve nesfit
Aksam18:40
Etli sebze yemeği ayran 2 tb ekmeği
Aralarda yeşil çay ve kahve

Tamam yaz canım. Evet her gün gruptaymışsın gibi menü paylaşmalı ve menüleri yorumlamalıyız. Beğenmediğini eksik bulduğunu söylemekten çekinme, eksiklerin söylendiğinde de alınma tamam mı canım. Hepimiz iyi niyetle tutuyoruz birbirimizin elini
Emzirenler kendi aralarinda yarissin demiştin değil mi arkadaşim( daha fazla kalori yaktigimiz için) ben bilmiyorum ama kimlerin emzirdigini de yazabilir misin..
yokk öyle demedim canım. Bir tek sen ve ben emziriyoruz şu an. Seymasevde sen emzirmiyordun deme canım

Kendi diyetine göre menün başarılı geçmiş canım
Kim olacak benim eşim
Saat 9a kadar eşleşmeyen dostları ben eşleştireceğim canım
Hani liste kuzum
Harikasın
tam benim kafadan tam bana uygunsun canım ya. Maşaallah çok beğeniyorum seni

Çok iyi bir menü olmuş

Bize gününden bahset bakim

Çok güzel gene günün

Kusursuz günlerden birgün olmuş gene

Başarılı birgün

Ooo çok iyisin canım

Güzel menü..

Güzel menü

Süpersin
Evet canım liste halinde olsun.
Kaptanım biri daha eşleşti. Saat 9 gibi nihai listeyi paylaşayım diyorum.
Kuzum sabah ekmek ye mutlaka öğlen nesfit yerine daha besleyici bir şeyler ye. Tabi bazen fırsat bulamazsın. Akşamını çok beğendim. Bizim önceliğimiz bebişlerimiz. Sütümüzü etkilememesi lazım. Eğer istersen ben sana benim diyet listemi yazabilirim

Ooo hazırlıklı gelmişşş... Hoşgeldin canım..
Hoş buldum. Yok cnm neden alınıyım zaten amaç birbirimizin yanlışlarını görüp uyarmak. Tam tersine özellikle hatalarımı söylerseniz çok sevinirim valla

Böyle bir fikir ortaya atıp sessiz kalmış gibi oldum suçlu hisseder gibi oldum :) ama haftasonu şehir dışından misafirim var gruba cok yazamayabilirim pazartesi başlamak isteyen varsa birlikte başlayalımmm... çok pis gaza gelmişim vallaa tutmayin beni

Aynenn bahar temizliği yaptimmm o yüzden biraz duzensizim ama menüler gittikçe düzeliyor.. bana da liste verdi diyetisyen ama uyamadim daha ona da pazartesi başliycam..paylaşırsan sevinirim yaa bi karşılaştırayim..

Pastayi yemedin demii :))

8 kat çıkıp indiysen ve misafirlikte de bir şey yemediysen favorimsinn :))

Metabolizmani şaşırtacak şekilde mi beslensen bu aralar.. belki işe yarar kilon iyi yaa keşke bende 64 olabilsemmm

Bugün arkadaşlarımla birlikte kahvaltıda buluştuk. Akşam saatlerine kadar da birlikteydik. Yazıyorum hazır mıyız

Sabah (11:00)
2 bardak açık şekersiz çay
Çeyrek simit
1 adet patatesli gül böreği
Omlet
Domates,roka
3 zeytin
1 parça beyaz peynir

ARA (13:30)
1 fincan sade türk kahvesi
3 tatlı kaşığı magnolia

AKŞAM (16:30)
Küçük bir kase yoğurtlu kereviz salatası
Yarım fincan kuşburnu çayı

Su: 1.5 litre
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş (henüz yapmadım ama 1 saat sonra yapacağım)
Kitap: gece yatmadan önce 1 sayfa da olsa Kuyucaklı Yusuf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…