Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

benimde hayalim 69

İşte bu ikili konusu tam da böyle ikiye bölünmüş durumda
ben ikimiz birbirimizi kollayalım daha yakından takip edelim diye düşündüm canım.hani tek kişi rakiptense daha çok rakibin olur özellikle takım arkadaşını gazlarsın falan
Bi fikir sunmak istiyorum canım..
Kendi içimizdeki yarış sonucuna pazartesi bakalım mı?
En azından hafta sonu karanlığını da aydınlatmış oluruz
evet iyi fikir kaptanım.bütün hafta haftasonu yediklerimi kapatmaya çalışıyorum sonra
merrr kimler eşleşti kimler beklemede bi etiketlermisin?
Seymasevde ve M Muallimeli birlikte
ben ve U Umutlarlabir birlikteyiz
başka eşleşme olmadı
benim hazırladığım liste var ya kaptanım istersen onu paylaşayım
hemen hurmadır kuru incirdir bir şey ye canım sonra bi daha düşün

Yaaa ama biz takım kardeşiyiz bu ayrı nüffenn şimdi kuzenime geldim sekizinci katta oturuyor yürüyerek çıktım yürüyerek ineceğim buradada bişe yemiyorum su içiyorum sadece akşam yemeğini sanırım bugün normaşden geç yapacağım daha pazara gidicem çok güzel leptinler halay çekiyor

Waaoow harikasın vallahi bende Öğle yemeğimi yiyorum yummy yummy

Canım ekmek türü hiç bişey yememen gerekiyor diye biliyorum benim annemde oldu ameliyat 3 ay oluyor. Morbit obezdi annem 143 boy kilo 105 çok vahimdi yani. Onun mu şartları farklı acaba?
Yooo. Benim diyetisyenim veriyor. Çünkü benim vermem gereken kilo miktarı az. Ona göre liste veriliyor. Fazla kilo vermesi gereken insanlara farklı listeler veriliyor .

Waaoow harikasın vallahi bende Öğle yemeğimi yiyorum yummy yummy
Bende akşam yemeğimi yedim akşama misafirim var bayanlar aktif olamayacağım o yüzden tüm gün yediklerimi yazayım.
Sabah bir haslanmış yumurta
Bir dilim tulum peyniri
Bir domates
Bir kapya biber
Bir çay bardağı çiğ fındık
7.45de yendi.
Akşam dün ki tavuk sotem beş yemek kaşığı idi
Bir kase yoğurt hepsi bitti
Üç tanede kornişon turşu yedim
Spor olarak 3 km yürüdüm sekizinci kata asansör kullanmadan inip çıktım
Kitap:Kristin Hannah Kış Bahçesini okudum
Suyumuda içiyorum 3 lt yapıcam
Bir bardakda kiraz saplı çay içtim.

Merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim takımınıza kuralları da okudum da geldim
merhabaa hoşgeldin tabi katılabilirsin.kaç kilosun hedefin kaç?bize kendin hakkında bilgi verebilir misin?2 hafta uyum sürecin var canım.buraya yazdığın tarihi mutlaka not al.bu sürecin sonunda takım arkadaşı olmaya hak kazınıyorsunuz.hepimiz aynı yoldan geçtik.takımla gerçekten başarılı olunuyor

günün başarılı geçmiş canım.ben de yürüyüşe gideceğim az sonra...

Teşekkür ederim hoşbuldum.32 yaşındayım Ben 2 aydır diyetteyim spor falanda yapıyorum 69 dan 64 e düştüm ama bu aralar sabitledim kaldım malesef hedefim 50 kilo olmak . Kilomun tam küsüratını bilmiyorum ama yarın tartılıp yazarım cnm. 15 günlük deneme süresinde de ne yiyip içtiğimizi yazıyoruz demi cnm.

Emzirenler kendi aralarinda yarissin demiştin değil mi arkadaşim( daha fazla kalori yaktigimiz için) ben bilmiyorum ama kimlerin emzirdigini de yazabilir misin..

Hosgeldin aramiza canim burasi gerçekten iyi geliyor zamanla farkedeceksin..

Bende haftasonu başladim ve gerçekten 2 gün zorlandim ama şu an iyi gidiyor.. zaten bu kilolarin sebebi irademiz ama birlikte getiricez şu iradeyi

Bende haftasonu başladim ve gerçekten 2 gün zorlandim ama şu an iyi gidiyor.. zaten bu kilolarin sebebi irademiz ama birlikte getiricez şu iradeyi
İnşallah cnm. Ben de iki aydır diyetteyim aslında diyette değilde sağlıklı beslenme abur cubur şeker unlu gıdaları falan çıkardım hayayımdan ama zor valla vucut alışmış istiyo sürekli şimdilik şeytana uymuyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…