Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Himmm sabah biraz fazla gibi akşam la dengeler mi bilemedimm... Bence arkadaş bulusmalarinda yanina bir şeyler alabilirsin..tatli isteğini bastirabilecek hurma incir gün kurusu

Himmm sabah biraz fazla gibi akşam la dengeler mi bilemedimm... Bence arkadaş bulusmalarinda yanina bir şeyler alabilirsin..tatli isteğini bastirabilecek hurma incir gün kurusu
Evet canım, geçen hafta gittiğim misafirlik sorunsuz geçmişti ama bugün offf bugün tutamadım kendimi. ama inşallah bir daha olmayacak.

Selam kızlar
Sabah 2 bardak su 1 kuru erik
2 h. Yumurta
1 avuç maydanoz
9 yeşil zeytin
1 kk dan fazla peynir
Ekmek yok
2 kaktüs inciri
Öğle yok
Akşam arkadaşla bir menüyü beraber yedik
Tarhana gibi bir çorba
Salata
Ali nazik ama yoğrut ve kıyma kavurması gibiydi
2 kaşık bulgur
1 top ekmek
Saat 16:30 da yedim
Saat 19:00 gibi arkadaşlar ile buluştuk. Az sütlü filtre kahve içtim
Suyum az eve gidince 2 olur inşallah
Şimdilik 11000 adım eve de duraktan yürüyeceğim erken inip
Kitap: Braille ile çeşitli hikayeler okuyorum

tamam canım siz pazartesi başlayın
Aynenn bahar temizliği yaptimmm o yüzden biraz duzensizim ama menüler gittikçe düzeliyor.. bana da liste verdi diyetisyen ama uyamadim daha ona da pazartesi başliycam..paylaşırsan sevinirim yaa bi karşılaştırayim..
Tamm canım bi ara yazarım ben sana
Börek batıyor göze ve tatlı yemişsin ama o kadarda kötü değil canım. Yine tutmuşsun kendini belli oluyor
çok iyisin canım

Çok başarılı suda tamamlanirsa süper

Olur tabii ki canım , teşekkür ederim beni seçtiğin için
Rica ederim canim bende teşekkür ederim kabul ettiğin için... senin kilo kaçtı unuttum ya yakın galiba kilolarimiz demi

Evet kızlar takımları açıklama zamanı

1 Kedili0983 + A AKREPcg
2 merrr + U Umutlarlabir
3 @Boncuk6161 + Seymasevde
4 A Asmii + cyd86
5 P Perina + S Sade01
6 Z Zynpelf38 + A askts
7 @akrep33 + K krtp86

5 6 ve 7. Takımları herhangi bir istek gelmeden ben oluşturdum. Takıma veya yarışmaya katılmak istemeyen bildirsin lütfen.
Kurallar
  • Her pazartesi tartı sonucu açıklanacak
  • Herkes takım arkadaşını kontrol edip kollayacak,yemesini diyetini bozmasını engelleyecek
  • İsteyen kural ekleyebilir

Çok özür dilerim ben yeniyim biliyorsunuz. Eşleşme ne demek nasıl oluyor kızmayın nolur
Hiç önemli değil canım. Bizde ilk defa yapıyoruz. Çok kalabalık olduğu için böyle yapılıyor galiba. Herkezi takip etmek zor. Eşleşip öyle takip edelim diye düşünüldü galiba

Bu günkü menü.
Sabah 8.30
1 haş yumurta
2 dilim tb ekmeği
Dom -sal

Öğle 12.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Bol salata
1 dilim tb rkmeği

Akşam 19.30
2 parça tavuk göğsü haşlanmış
Bol salata
1 dilim tb ekmeği

2 litre su
30 dk yürüyüş

Çok özür dilerim ben yeniyim biliyorsunuz. Eşleşme ne demek nasıl oluyor kızmayın nolur
Merhaba canım. Biz eşleştigimiz için takibimdesin. Ben biraz kendimi tanıtayım. 1.62 boyundayım 1 Şubat ta itibaren sağlıklı besleniyorum. 88 kilo idim. 84 kiloda 13 Şubat gibi bir arkadaşımın tavsiyesi ile buraya katıldim. Çok hırslıyım 55 tartida görmeden pes etmeyeceğim. Şuan ki kilom 78.50 gr

Tebrik ediyorum. Süper menu

Aynen cnm süper bi slogan valla. Bende bekarken çöp gibi bişeydim 5 yılda üstüne katlana katlana bu hale geldim. Tüp bebek tedavisine başlıcam yaz sonu o zamana kadar verebildiğimi vermek istiyorum.

İnşallah canım hemen tutar. Bebişin sana grlir.

Harika menü.
Afiyet olsun.

Süper menü.
Afiyet olsun.

Spor hatika.
Menü de güzel. Afiyet olsun.

Güxrl canım.
Afiyet olsun.

Ćok değil yine de kahvaltı.
Afiyet olsun.

Afiyet olsun csnım.
Güzrl menü.
Artık takım arkadaşıyız.
Boyun kilon ve ismini mersk ettim.
Ben yeniyim çok

Börek batıyor göze ve tatlı yemişsin ama o kadarda kötü değil canım. Yine tutmuşsun kendini belli oluyor

Börek aslında ay ekmek yerine bunu yiyeyim diyen iç sesime aldanişim. Tatlı da arkadaşın yoğun ısrarı ile oldu. Masada poğaça, kızartma vs de vardı Allah'tan kendimi çok kaybetmeden durdum

Aynı mesajı yanlışlıkla iki kez alıntı yaptim.

çok iyisin canım
Tamam o zaman musait olduğunda bekliyorum listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…