- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
Hoşbuldum cnm. Geriye dönük biraz okudum birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz gerçekten, benimde tam ihityacım olan şey bu şu aralar iradem birazcık zayıfta
Ben biraz kısayım cnm ya 1.56 boyum. Kısa oluncada kiloyu hemen gösteriyosun.Hoşgeldin canım.
Ben de yeniyim.
Ama senin kilon benim hedefimin bile çok altında. Boyun ne kadar
Süper menü.Tekrar merhaba; akşam yemeğinide yedim tüm gün menü liste :
Kahvaltı : 1 adet tuzsuz beyaz peynirli tost (tam buğday tost ekmeği ekmeği ) + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( kabız önleyici)
Ara : 1 adet muz
Öğle : bir küçük kase 1 kepçe kıymalı sebze yemeği
Ara : 3 adet kepekli bisküvi
Akşam : 200 ml protein tozu ( laktozsuz süt ile)
( gece acıkırsanız ya 1 bardak ayran ( ev yapımı yoğurt ile / Yada 1 adet ekşi yeşil elma )
Uzun olsan da gosteriyor.Ben biraz kısayım cnm ya 1.56 boyum. Kısa oluncada kiloyu hemen gösteriyosun.
Aynen cnm süper bi slogan valla. Bende bekarken çöp gibi bişeydim 5 yılda üstüne katlana katlana bu hale geldim. Tüp bebek tedavisine başlıcam yaz sonu o zamana kadar verebildiğimi vermek istiyorum.Uzun olsan da gosteriyor.
Ben 170 cm yim ama 92 kili olunca olmuyor.
Zayıf olup muylu olmak varken niye kollolu olup mutsuz olalım.
Yeni sloganım bu.
8 ay dişimi sıksam hedef kiloma ulaşırım.
Mutlu bir insan olurum
Hoşgeldin , inşallah hedefe doğru birlikte tam gaz gidelimHoşbuldum cnm. Geriye dönük biraz okudum birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz gerçekten, benimde tam ihityacım olan şey bu şu aralar iradem birazcık zayıfta
Tekrar merhaba; akşam yemeğinide yedim tüm gün menü liste :
Kahvaltı : 1 adet tuzsuz beyaz peynirli tost (tam buğday tost ekmeği ekmeği ) + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( kabız önleyici)
( gece acıkırsanız ya 1 bardak ayran ( ev yapımı yoğurt ile / Yada 1 adet ekşi yeşil elma )
İşte bir tüp bebek yolcusu daha. Ben de tüp bebek tedavisi öncesi kilo vermek isteyenlerdenim deAynen cnm süper bi slogan valla. Bende bekarken çöp gibi bişeydim 5 yılda üstüne katlana katlana bu hale geldim. Tüp bebek tedavisine başlıcam yaz sonu o zamana kadar verebildiğimi vermek istiyorum.
Hoş buldum. İnşallah ikimizinde tutarda sonra beraber gebelik kilolarını vermeye geliriz burayaHoşgeldin , inşallah hedefe doğru birlikte tam gaz gidelim
İşte bir tüp bebek yolcusu daha. Ben de tüp bebek tedavisi öncesi kilo vermek isteyenlerdenim dehadi bakalım gitsin kilolar gelsin bebisler
Merhaba canım uygun görürsen bende seninle eşleşmek istiyorum. kilolarımız çok yakın. 79,60 geçen cuma bu sabahTekrar merhaba; akşam yemeğinide yedim tüm gün menü liste :
İnşaallah canim.Hoş buldum. İnşallah ikimizinde tutarda sonra beraber gebelik kilolarını vermeye geliriz buraya
İyi akşamlar
21.03.2018
sabah 09:30
2 kepek ekmeği,30 gr tulum peyniri,3 küçük salatalık
ara 11.00
2 gün kurusu kayısı,3 çiğ badem
öğle 13:00
tavuk ızgara, 5 kaşık kadar zeytin yağlı pırasa
ara 16:00
150 gr yoğurt,1 armut,trçın
akşam 19:00 da
5 kaşık kadar zeytin yağlı pırasa,1 kepek ekmeği yiyeceğim
3 litre su,2 kupa yeşil çay,30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım günün güzel geçmişSüper menü.
Afiyet olsun.
HosgeldinizTeşekkür ederim hoşbuldum.32 yaşındayım Ben 2 aydır diyetteyim spor falanda yapıyorum 69 dan 64 e düştüm ama bu aralar sabitledim kaldım malesef hedefim 50 kilo olmak . Kilomun tam küsüratını bilmiyorum ama yarın tartılıp yazarım cnm. 15 günlük deneme süresinde de ne yiyip içtiğimizi yazıyoruz demi cnm.
HoşbuldumHosgeldiniz
Evet canım liste halinde olsun.benimde hayalim 69
ben ikimiz birbirimizi kollayalım daha yakından takip edelim diye düşündüm canım.hani tek kişi rakiptense daha çok rakibin olur özellikle takım arkadaşını gazlarsın falan
evet iyi fikir kaptanım.bütün hafta haftasonu yediklerimi kapatmaya çalışıyorum sonra
@Seymasevde ve M Muallimeli birlikte
ben ve @Umutlarlabir birlikteyiz
başka eşleşme olmadı
benim hazırladığım liste var ya kaptanım istersen onu paylaşayım
hemen hurmadır kuru incirdir bir şey ye canım sonra bi daha düşün
Yeminlenn senden korkuyorummYaaa ama biz takım kardeşiyiz bu ayrı nüffenn şimdi kuzenime geldim sekizinci katta oturuyor yürüyerek çıktım yürüyerek ineceğim buradada bişe yemiyorum su içiyorum sadece akşam yemeğini sanırım bugün normaşden geç yapacağım daha pazara gidicem çok güzel leptinler halay çekiyor
Ooo hazırlıklı gelmişşş... Hoşgeldin canım..Merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim takımınıza kuralları da okudum da geldim
Bende akşam yemeğimi yedim akşama misafirim var bayanlar aktif olamayacağım o yüzden tüm gün yediklerimi yazayım.
Sabah bir haslanmış yumurta
Bir dilim tulum peyniri
Bir domates
Bir kapya biber
Bir çay bardağı çiğ fındık
7.45de yendi.
Akşam dün ki tavuk sotem beş yemek kaşığı idi
Bir kase yoğurt hepsi bitti
Üç tanede kornişon turşu yedim
Spor olarak 3 km yürüdüm sekizinci kata asansör kullanmadan inip çıktım
Kitap:Kristin Hannah Kış Bahçesini okudum
Suyumuda içiyorum 3 lt yapıcam
Bir bardakda kiraz saplı çay içtim.
Tekrar merhaba; akşam yemeğinide yedim tüm gün menü liste :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?