Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tekrar merhaba; akşam yemeğinide yedim tüm gün menü liste :
Kahvaltı : 1 adet tuzsuz beyaz peynirli tost (tam buğday tost ekmeği ekmeği ) + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( kabız önleyici)
Ara : 1 adet muz
Öğle : bir küçük kase 1 kepçe kıymalı sebze yemeği
Ara : 3 adet kepekli bisküvi
Akşam : 200 ml protein tozu ( laktozsuz süt ile)
( gece acıkırsanız ya 1 bardak ayran ( ev yapımı yoğurt ile / Yada 1 adet ekşi yeşil elma )

Hoşbuldum cnm. Geriye dönük biraz okudum birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz gerçekten, benimde tam ihityacım olan şey bu şu aralar iradem birazcık zayıfta

Hoşgeldin canım.
Ben de yeniyim.
Ama senin kilon benim hedefimin bile çok altında. Boyun ne kadar

Süper menü.
Afiyet olsun.

Ben biraz kısayım cnm ya 1.56 boyum. Kısa oluncada kiloyu hemen gösteriyosun.
Uzun olsan da gosteriyor.
Ben 170 cm yim ama 92 kili olunca olmuyor.
Zayıf olup muylu olmak varken niye kollolu olup mutsuz olalım.
Yeni sloganım bu.
8 ay dişimi sıksam hedef kiloma ulaşırım.
Mutlu bir insan olurum

Uzun olsan da gosteriyor.
Ben 170 cm yim ama 92 kili olunca olmuyor.
Zayıf olup muylu olmak varken niye kollolu olup mutsuz olalım.
Yeni sloganım bu.
8 ay dişimi sıksam hedef kiloma ulaşırım.
Mutlu bir insan olurum
Aynen cnm süper bi slogan valla. Bende bekarken çöp gibi bişeydim 5 yılda üstüne katlana katlana bu hale geldim. Tüp bebek tedavisine başlıcam yaz sonu o zamana kadar verebildiğimi vermek istiyorum.

Hoşbuldum cnm. Geriye dönük biraz okudum birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz gerçekten, benimde tam ihityacım olan şey bu şu aralar iradem birazcık zayıfta
Hoşgeldin , inşallah hedefe doğru birlikte tam gaz gidelim

Aynen cnm süper bi slogan valla. Bende bekarken çöp gibi bişeydim 5 yılda üstüne katlana katlana bu hale geldim. Tüp bebek tedavisine başlıcam yaz sonu o zamana kadar verebildiğimi vermek istiyorum.
İşte bir tüp bebek yolcusu daha. Ben de tüp bebek tedavisi öncesi kilo vermek isteyenlerdenim de hadi bakalım gitsin kilolar gelsin bebisler

Kızlar herkese merhaba bugün benim için çok karman corman bir gündü gerçekten. Disaridaydim, daha yeni geldim evime. Yani ne kahvaltım, ne öğlenim, ne ara öğünüm adam akıllı değildi. Hiç istediğim gibi geçmedi anlayacağınız.
Akşam sadece 1 kepçe çorba ile günü kapatmayı düşünüyorum ve biraz dinlendikten sonra yürüyüş haricinde egzersiz yapma planım var.

İyi akşamlar kızlar
Sabah: peynir,haşl.yumurta,4zeytin,domates,1dlmtb ekmeği
Öğle:6 çilek,1 yulaf kepekli diyet bisküvi
Akşam:6kaşık bamye,4kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt,1dlm ekmek
1saat hııt cardio,2lt su
Kitap:mutluluk tuzağı

Hoşgeldin , inşallah hedefe doğru birlikte tam gaz gidelim

İşte bir tüp bebek yolcusu daha. Ben de tüp bebek tedavisi öncesi kilo vermek isteyenlerdenim de hadi bakalım gitsin kilolar gelsin bebisler
Hoş buldum. İnşallah ikimizinde tutarda sonra beraber gebelik kilolarını vermeye geliriz buraya

Merhaba canım uygun görürsen bende seninle eşleşmek istiyorum. kilolarımız çok yakın. 79,60 geçen cuma bu sabah
78.60 ı gördüm.
Ayrıca protein tozu hangi markanın. ameliyattan dolayı galiba

İyi akşamlar
21.03.2018
sabah 09:30
2 kepek ekmeği,30 gr tulum peyniri,3 küçük salatalık
ara 11.00
2 gün kurusu kayısı,3 çiğ badem
öğle 13:00
tavuk ızgara, 5 kaşık kadar zeytin yağlı pırasa
ara 16:00
150 gr yoğurt,1 armut,trçın
akşam 19:00 da
5 kaşık kadar zeytin yağlı pırasa,1 kepek ekmeği yiyeceğim
3 litre su,2 kupa yeşil çay,30 dk yürüyüş

Hoş buldum. İnşallah ikimizinde tutarda sonra beraber gebelik kilolarını vermeye geliriz buraya
İnşaallah canim.

Ben çok iyi buldum menulerini. Bugün gününü kaçamaksiz ve dengeli geçiren herkesi kıskanıyorum

Hosgeldiniz

Merhaba arkadaşlar
11.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
1 domates
2 dilim tb

14.00 ara öğün 2 ceviz

16.00 ara öğün filtre kahve

19.00 akşam

Dışarı çıktık beğendili köfte ızgara
Ayran
3 litre su
Kitap: heyet 2 yürüyüş birazdan 1 saat yürüyeceğim inşallah

Evet canım liste halinde olsun.
Yeminlenn senden korkuyorumm
Merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim takımınıza kuralları da okudum da geldim
Ooo hazırlıklı gelmişşş... Hoşgeldin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…