Geçmiş olsun canımBen hastayım kızlar mide bulantısı iştahsızlık halsizlik. Bişey yiyemiyorum
2 kızarmış ekmekle 1 tatlı kaşığı peynir
3 su bardağı su içebildim.
Su içmeye çalışıyorum su kaybı olmasın diye ama içemiyorum
Bu halde sporumu yaptım sanah daha iyiydim çünkü
Canımya bozma moralini tabiki sıklaşmışındır.Kızlar vücut analizim yapıldı 6 hafta oldu spora başlayalı, kilo hiç fark etmemiş, çok moralim bozuldu, ama ben kendimde fark görmüyo değilim göbek kısmı falan baya fark etti, sıkılaşmışım heralde ama kilo durumu sabit ya
Az yemişin sanki güzel ama.Kahvaltı-öğlen: 2 yumurtadan omlet, az peynir salça 1 dilim tb
Ara: 1 yeşilçay ve 1 portakal
Akşam: 1 kase ezogelin çorba, 3 minik parça pide, azı sos
Ara: 1 filtre kahve
Valla biraz bozuldu ama bu 6 hafta çok daha dikkat etmem lazımCanımya bozma moralini tabiki sıklaşmışındır.
Kuzum dün çok cozuttum onu telafi etmeye çalışıyorumAz yemişin sanki güzel ama.
Çok moral bozuyor biliyorum ben diyete başlayalı 1 ay oldu buraya yazmadan önce başlamıştım. Verdiğim kilo 600 grValla biraz bozuldu ama bu 6 hafta çok daha dikkat etmem lazım
Kuzum dün çok cozuttum onu telafi etmeye çalışıyorum
Çok iyisin gene tebriklerSabah: omlet, yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara: süt, badem
Öğle: mercimek çorbası, yoğurt
Ara:kahve
Akşam: yumurtalı, pazı, çedar peyniri, maydanoz
Ara: ceviz, çay
Aferim kız sana iradenden dolayı tebrik ediyorum.Misafirim vardı anca yazabildim.tabi onlar kek poaça yerken ben sadece izledim
Sabah:haşl.yumurta,tb ekmeğine tost,3zeytin,2ceviz,domates
Ara:1günkurusu
Öğle:2minik biber dolması,2kaşık yoğurt
Ara:8 badem,1elma
Akşam:5-6 kaşık nohut yemeği,4kaşık bulgur pilavı,turp,tere,2kaşık yoğurt
40dk aerobik,2.5 Lt su
Kitap:mutluluk tuzağı (kişisel gelişim, o yüzden yavaş gidiyor)
Afiyet olsun total kalori çok iyiİYİ AKŞAMLAR
21.02.2018
Sabah kalkınca 1 su bardağı ballı limonlu sıcak su
SABAH 08:00
peynirli ,1 yumurtalı omlet
ÖĞLE 13:00
100gr tandır, ıspanaklı yoğurt
AKŞAM 17:00
100gr tandır, sade yoğurt
İlerleyen saatlerde acıkırsam 1 bardak süt içeceğim.
toplam kalori 1040
4 litre su
2 kupa form çayı
kitap sofinin dünyası
1 saat leslie
Geçmiş olsun canımBen hastayım kızlar mide bulantısı iştahsızlık halsizlik. Bişey yiyemiyorum
2 kızarmış ekmekle 1 tatlı kaşığı peynir
3 su bardağı su içebildim.
Su içmeye çalışıyorum su kaybı olmasın diye ama içemiyorum
Bu halde sporumu yaptım sanah daha iyiydim çünkü
Kilo fark etmemesinin sebebi kas artışı mı canım. Kas oranının artmaması imkansız. Ne kadar arttıysa o kadar kilo vermiş say kendiniKızlar vücut analizim yapıldı 6 hafta oldu spora başlayalı, kilo hiç fark etmemiş, çok moralim bozuldu, ama ben kendimde fark görmüyo değilim göbek kısmı falan baya fark etti, sıkılaşmışım heralde ama kilo durumu sabit ya
Az yemenin nedeni dünün telafisiymiş, öyle demişsin. Güzel menü o zaman canımKahvaltı-öğlen: 2 yumurtadan omlet, az peynir salça 1 dilim tb
Ara: 1 yeşilçay ve 1 portakal
Akşam: 1 kase ezogelin çorba, 3 minik parça pide, azı sos
Ara: 1 filtre kahve
Güzel olmuş cnm. Spor Bike yapabilmişsin bravoDüzgün bir gün geçirmedim hasta olduğum için dengelide olmadı ama genede paylaşayım
Sabah: 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Biraz peynir biraz kaymak biraz bal çatalın ucuyla yani çok az
Ara:2 dilim elma
Öğlen 1 dilim kızarmış ç.ekmeği
Üzerine çok çok az kaymak
Akşam: 6 yeşil zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 tane küçük yeşil biber
Ara:süt yarım halley ( çok halsizlik var enerji olur diye yedim )
Jillian 1. Level 9. Gün bitti
Su 1 lt içebildim
Yeşil çay 1 kupa içtim
Kitap okumadım
Beğenmedim menünü canım bence çok azSabah: omlet, yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara: süt, badem
Öğle: mercimek çorbası, yoğurt
Ara:kahve
Akşam: yumurtalı, pazı, çedar peyniri, maydanoz
Ara: ceviz, çay
harikasın arkadaşımMisafirim vardı anca yazabildim.tabi onlar kek poaça yerken ben sadece izledim
Sabah:haşl.yumurta,tb ekmeğine tost,3zeytin,2ceviz,domates
Ara:1günkurusu
Öğle:2minik biber dolması,2kaşık yoğurt
Ara:8 badem,1elma
Akşam:5-6 kaşık nohut yemeği,4kaşık bulgur pilavı,turp,tere,2kaşık yoğurt
40dk aerobik,2.5 Lt su
Kitap:mutluluk tuzağı (kişisel gelişim, o yüzden yavaş gidiyor)
Sayılır canım. Bugün menün güzel olmuş bence. Senin sanata olan ilgini çok beğeniyorum çok hoşuma gidiyor çok özeniyorum. Bizde giderdik eşimle hep...iyi geceler kızlar şimdi girdim bilgisayara..
Sabah 2 haşlanmış yumurta (zorla yedim)
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 çay kaşığı nutella
2 dilim ekmek ama bir kare ekmek kadar küçük yani baya.
Yeşil çay
Öğleden sonra 14:00 bir küçük tost
Akşam köfte
1-2 parça da yağda kızarmış tavuk parçası (1 but kadar ancak)
Bugun kadıköye haldun taner'e Yangın Yerinde Orkideler oyununu izlemeye gittim ancak eve geldim.
Spor yok ama okulda kampüsler arası koşturma ve 5 ten 8 e kadar kadıköyde gezme var sayılır mı?
Kitap İclal aydın: Üç kız kardeş beklediğimden daha basitti ama okuması zevkli.
teşekkür ederim canım. benim eşim sevmediği için gelmez ama bana karışmaz sağolsun hatta o alı biletlerimi bu ay.şimdi okul ağırlaşır artık tiyatro olmaz ama sinemaya giderim vakit bulursam ders arasında filan.Sayılır canım. Bugün menün güzel olmuş bence. Senin sanata olan ilgini çok beğeniyorum çok hoşuma gidiyor çok özeniyorum. Bizde giderdik eşimle hep...
Hahahateşekkür ederim canım. benim eşim sevmediği için gelmez ama bana karışmaz sağolsun hatta o alı biletlerimi bu ay.şimdi okul ağırlaşır artık tiyatro olmaz ama sinemaya giderim vakit bulursam ders arasında filan.
Bi de tiyatro ve sinema en ucuz eğlence şu an. bi kafeye gidip bi tatlı bi kahve alsan 25tlden aşağı çıkamıyorsun hem de sanat daha uzun haz veriyor bi de kilo yapmıyor
Bu arada eşim bir de xioami bileklik adımsayar almış bana şu an onu kuruyorum telefonuma. Destek olması hoşuma gitti genelde ben diyet yaparken o tatlı alıp gelir
tabi bakalım yarın da hareketli bir gün performansını görebilirim rahatlıklaHahahaçok iyi tespit vallahi. Çok haklısın. Ruhu doyurmak kalorili değil.
Eşinin hediyesi çok güzel. Memnun kalırsan söyler misin bende alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?