Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

peki sizin üslubunuz böyle anladığım kadarıyla. Ben rahatsız oldum.
Niye rahatsız oluyorsunuz bende bunu anlamadım. Hepimiz zaman zaman birbirimize bunu yazıyoruz. Kimse kimseye böyle tepki vermiyor. Ne gerek var şimdi böyle bir gerginliğe!? Benim üslubumda beğenmeyecek ne var onu da anlayamadım. Özel bir beslenme programım var dersiniz tamam oldu bitti.
Şimdi sizin bu yazdığınıza karşılık aynı tavırla cevap vermek istemiyorum. Ben bu tarz ikili diyaloglardan hoşlanmıyorum. Ben beğenmediğime beğenmedim diyerek ifade ediyorum. Daha fazla söyleyecek bir şeyim yok

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?

1.60 boyum başlangıç 8 şubat 68kg ,şimdi 67
Hedef : 58.yarın listeye giriyorum değil mi? Ellssa bir de şu hesap işini bana biri anlatabilir mi yüzde hesaplama?
Tabiki canım.
Önceki kilo eksi güncel kilo
Çıkan fark çarpı 100
Çarpım sonrası çıkan sonuç bölü önceki kilo.
Örnek:

62 -60 = 2

2x100= 200

200 ÷62 = 3,23 %

peki sizin üslubunuz böyle anladığım kadarıyla. Ben rahatsız oldum.
Tatlım herkesin üslup aynı olmaz.
merrr arkadaşımız çok tatlıdır tıpkı senin gibi
Yorumlarını yumuşatmadan ama tam hedeften yapar..
İyi niyetle yorumluyor tüm arkadaşlar tatlım.

Şşş tamam..
Uzatmayın kızlar..

Olur bazen öyle.. Yanlış anlamalar/anlaşılmalar..

22.02.2018
SABAH 7:00
2 Dilim tam buğday ekmeğinden tost
ARA 11:00
8 Fındık
Türk kahvesi
ÖĞLE 13:00
Izgara tavuk but, bol marul, yarım porsiyon zeytin yağlı brüksel lahana
ARA 16:00
1 Elma
Akşam 17:00
Zeytin yağlı bamya ile 200gr yoğurt yiyeceğim
su 4 litre
2 kupa form çayı
45 dk leslie

Herkese hayırlı aksamlar dilerim .kaç gündür yoktum . Seymasevde canım benim merak etmissin çok teşekkür ederim .
En son cuma yazdım sanırım yada cumartesi tam hatırlamıyorum o gün nette sorun vardı .TT netin genelinde sorun varmış ertesi günü çözüldü .telefonumda avea olduğu için ordanda problem yasamistim sinir olup kapamistim .
Bir sonra ki gün maalesef babam rahatsizlanmis annemlere gittim .girip bakacak moralim dahi yoktu .şimdi çok iyi şükür .bende evimdeyim . giremedigim için kusura bakmayın .umarım herkes iyidir ve mutlu sağlıklıdır .
Bu gün öğlen küçük pizza yedim .sabah kahvaltı yapmadım .akşam yemek yemeyecegim .
Benim şimdilik bu kadar öptüm sizi

Çok iyisin canım
gelmiş geçmiş olsun canım. Akşam meyve yoğurt ye süt falan iç olmazsa, çok zorlanmayasın, acıkırsın birde

İyi olmana sevindim canım
Babanada çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Şimdi nasıl??
Afiyet olsun.

Çok beğendim afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun canım.sağlık gidince herşey önemini kaybediyor.allah şifa versin

İyi akşamlar herkese
Sabah: 1haşl.yumurta,1kk peynir,1yulaf kepekli krep,3zeytin,domates
Ara:az sütlü latte,1günkurusu
Öğle:2kase şehriyeli çorba,2kaşık yoğurt
Ara:2ceviz,1portakal
Akşam:3kaşık bamye ,3-4 kaşık fellah köftesi
40dk eliptik,45dk pilates,2.5lt su
Öğlen işyerinde yemekhanede çıkan yemeklerden en sağlıklısını seçip yiyorum malesef.bugün karışık kızartma ve makarna vardı mecburen çorbayı 2 kase içtim.akşam da dayanamadığım fellah köftesi yapmıştı bakıcımız, o yüzden sporumu artırdım

Çok iyisin canım
gelmiş geçmiş olsun canım. Akşam meyve yoğurt ye süt falan iç olmazsa, çok zorlanmayasın, acıkırsın birde
Çok iyisin canım
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…