Harika bir menüSabah: omlet, yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara: süt, badem
Öğle: mercimek çorbası, yoğurt
Ara:kahve
Akşam: yumurtalı, pazı, çedar peyniri, maydanoz
Ara: ceviz, çay
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bir menüSabah: omlet, yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara: süt, badem
Öğle: mercimek çorbası, yoğurt
Ara:kahve
Akşam: yumurtalı, pazı, çedar peyniri, maydanoz
Ara: ceviz, çay
![]()
Ölçüler az tutulduğu için güzel bir menüMisafirim vardı anca yazabildim.tabi onlar kek poaça yerken ben sadece izledim
Sabah:haşl.yumurta,tb ekmeğine tost,3zeytin,2ceviz,domates
Ara:1günkurusu
Öğle:2minik biber dolması,2kaşık yoğurt
Ara:8 badem,1elma
Akşam:5-6 kaşık nohut yemeği,4kaşık bulgur pilavı,turp,tere,2kaşık yoğurt
40dk aerobik,2.5 Lt su
Kitap:mutluluk tuzağı (kişisel gelişim, o yüzden yavaş gidiyor)
Başka çarem yok.azıcık kaçamaklarla bu hale geldim ben.eski kıyafetlerimin içine girmeliyimAferim kız sana iradenden dolayı tebrik ediyorum.
Günaydın canımHerkese günaydın.bugün perşembe ona görekaçamak kek pasta börek lahmacun yok.bol sıvı var.ben tartı gününden önce mutlaka kuru kayısı portakal gibi barsak çalıştırıcı şeyler yiyorum.sabah kalkınca da Türk kahvesi.bende işe yarıyor tavsiye ederim
![]()
Kaç kilosun boyun kaç vermen gereken kilo nekadar. Yazmışsındıt mutlaka ama hatırlamıyorum kim nekadar diyeBaşka çarem yok.azıcık kaçamaklarla bu hale geldim ben.eski kıyafetlerimin içine girmeliyim
Günaydın neden canım??Günaydın kızlar, bugün hiç iyi hissetmiyorum inşallah hemen biter şu gün
1.60 boyum başlangıç 8 şubat 68kg ,şimdi 67Kaç kilosun boyun kaç vermen gereken kilo nekadar. Yazmışsındıt mutlaka ama hatırlamıyorum kim nekadar diye
Yaaa aynı sayılır bıyumuz 1.59 benimde.1.60 boyum başlangıç 8 şubat 68kg ,şimdi 67
Hedef : 58.yarın listeye giriyorum değil mi? @akrep33 bir de şu hesap işini bana biri anlatabilir mi yüzde hesaplama?
Sürekli aynı yorumu yapıyorsunuz. Beğenmediğinizi açıkça belirtiyorsunuz. Sebebini de yazar mısınız? Listemi kafama göre hazırlamıyorum.Afiyet olsun total kalori çok iyi
Geçmiş olsun canım
Kilo fark etmemesinin sebebi kas artışı mı canım. Kas oranının artmaması imkansız. Ne kadar arttıysa o kadar kilo vermiş say kendini
Az yemenin nedeni dünün telafisiymiş, öyle demişsin. Güzel menü o zaman canım
Güzel olmuş cnm. Spor Bike yapabilmişsin bravo
Beğenmedim menünü canım bence çok az
harikasın arkadaşım![]()
Türk kahvesini aç karınla mı içiyorsunuzHerkese günaydın.bugün perşembe ona görekaçamak kek pasta börek lahmacun yok.bol sıvı var.ben tartı gününden önce mutlaka kuru kayısı portakal gibi barsak çalıştırıcı şeyler yiyorum.sabah kalkınca da Türk kahvesi.bende işe yarıyor tavsiye ederim
![]()
Evet tartı gününün sabahı içiyorum wc ye gidişimi kolaylaştırıyor bendeTürk kahvesini aç karınla mı içiyorsunuz
teşekkürlerEvet tartı gününün sabahı içiyorum wc ye gidişimi kolaylaştırıyor bende
Hayırdır neyin vGünaydın kızlar, bugün hiç iyi hissetmiyorum inşallah hemen biter şu gün
şahsına garezim olduğu için yazmıyorum tabiki. Aslında yorumumda söylemiştim. Az buldum menünü o yüzden beğenmedim. Listesini kafasına göre hazırlamayanlara da yorum yapıyoruz burada. Tabiki yorumlarımız kendimize göre kendi bildiğimiz kadar oluyor.Sürekli aynı yorumu yapıyorsunuz. Beğenmediğinizi açıkça belirtiyorsunuz. Sebebini de yazar mısınız? Listemi kafama göre hazırlamıyorum.
Günaydın neden canım??
Hayırdır neyin v
şahsına garezim olduğu için yazmıyorum tabiki. Aslında yorumumda söylemiştim. Az buldum menünü o yüzden beğenmedim. Listesini kafasına göre hazırlamayanlara da yorum yapıyoruz burada. Tabiki yorumlarımız kendimize göre kendi bildiğimiz kadar oluyor.
Ağlamak rahatlatmıştır seni. Kıyamam. Üzülmeyeceğim ağlamayacağım diye sıkma kendini.bazen kendini özgür bırakmak daha rahatlatıcı oluyor. Aslında olduğunda o kadar üzmeyen sinir etmeyen olaylar nasıl bu kadar birikim yapabiliyor hayret doğrusu. Bana da oluyor aynı şey. Gıcık oluyorumSaolun kızlar, ya bir süredir süregelen canımı sıkmadığını sandığım bazı sorunlar, uzerine damla gibi gelen bi duygu sorunuyla patladıspora gitmiştim ama cok canım sıkkındı efor testi yaptılar 25 dk sonra bi kahve içtim ve toparlayamadım ağız dolusu ağlayasım vardı telde basladım sonra cıktım salonda bi arkımla buluştum biraz kendime geldim öyle işte
Hayırdır neyin v
şahsına garezim olduğu için yazmıyorum tabiki. Aslında yorumumda söylemiştim. Az buldum menünü o yüzden beğenmedim. Listesini kafasına göre hazırlamayanlara da yorum yapıyoruz burada. Tabiki yorumlarımız kendimize göre kendi bildiğimiz kadar oluyor.[/QUOTE
peki sizin üslubunuz böyle anladığım kadarıyla. Ben rahatsız oldum.Hayırdır neyin v
şahsına garezim olduğu için yazmıyorum tabiki. Aslında yorumumda söylemiştim. Az buldum menünü o yüzden beğenmedim. Listesini kafasına göre hazırlamayanlara da yorum yapıyoruz burada. Tabiki yorumlarımız kendimize göre kendi bildiğimiz kadar oluyor.
Allah kalbine ferahlık versin canımya bazen öyle ufak ufak birikiyor herşey sonra patlıyor işte.Saolun kızlar, ya bir süredir süregelen canımı sıkmadığını sandığım bazı sorunlar, uzerine damla gibi gelen bi duygu sorunuyla patladıspora gitmiştim ama cok canım sıkkındı efor testi yaptılar 25 dk sonra bi kahve içtim ve toparlayamadım ağız dolusu ağlayasım vardı telde basladım sonra cıktım salonda bi arkımla buluştum biraz kendime geldim öyle işte