• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Misafirim vardı anca yazabildim.tabi onlar kek poaça yerken ben sadece izledim

Sabah:haşl.yumurta,tb ekmeğine tost,3zeytin,2ceviz,domates
Ara:1günkurusu
Öğle:2minik biber dolması,2kaşık yoğurt
Ara:8 badem,1elma
Akşam:5-6 kaşık nohut yemeği,4kaşık bulgur pilavı,turp,tere,2kaşık yoğurt
40dk aerobik,2.5 Lt su
Kitap:mutluluk tuzağı (kişisel gelişim, o yüzden yavaş gidiyor :KK45:)
Ölçüler az tutulduğu için güzel bir menü

Herkese günaydın.bugün perşembe ona göre :sinirli: kaçamak kek pasta börek lahmacun yok.bol sıvı var.ben tartı gününden önce mutlaka kuru kayısı portakal gibi barsak çalıştırıcı şeyler yiyorum.sabah kalkınca da Türk kahvesi.bende işe yarıyor tavsiye ederim:spor:

Herkese günaydın.bugün perşembe ona göre :sinirli: kaçamak kek pasta börek lahmacun yok.bol sıvı var.ben tartı gününden önce mutlaka kuru kayısı portakal gibi barsak çalıştırıcı şeyler yiyorum.sabah kalkınca da Türk kahvesi.bende işe yarıyor tavsiye ederim:spor:
Günaydın canım
Ay bende yapayım bugün. Çok şükür hastalığın etkisiyle iice iştahım gitti:KK48:
Ben bugün kalori saymıycam zaten yiyemiyorum.

Kaç kilosun boyun kaç vermen gereken kilo nekadar. Yazmışsındıt mutlaka ama hatırlamıyorum kim nekadar diye
1.60 boyum başlangıç 8 şubat 68kg ,şimdi 67
Hedef : 58.yarın listeye giriyorum değil mi? @akrep33 bir de şu hesap işini bana biri anlatabilir mi yüzde hesaplama?

Afiyet olsun total kalori çok iyi

Geçmiş olsun canım

Kilo fark etmemesinin sebebi kas artışı mı canım. Kas oranının artmaması imkansız. Ne kadar arttıysa o kadar kilo vermiş say kendini

Az yemenin nedeni dünün telafisiymiş, öyle demişsin. Güzel menü o zaman canım

Güzel olmuş cnm. Spor Bike yapabilmişsin bravo

Beğenmedim menünü canım bence çok az
harikasın arkadaşım :nazar:
Sürekli aynı yorumu yapıyorsunuz. Beğenmediğinizi açıkça belirtiyorsunuz. Sebebini de yazar mısınız? Listemi kafama göre hazırlamıyorum.

Türk kahvesini aç karınla mı içiyorsunuz

Günaydın kızlar, bugün hiç iyi hissetmiyorum inşallah hemen biter şu gün
Hayırdır neyin v
Sürekli aynı yorumu yapıyorsunuz. Beğenmediğinizi açıkça belirtiyorsunuz. Sebebini de yazar mısınız? Listemi kafama göre hazırlamıyorum.
şahsına garezim olduğu için yazmıyorum tabiki. Aslında yorumumda söylemiştim. Az buldum menünü o yüzden beğenmedim. Listesini kafasına göre hazırlamayanlara da yorum yapıyoruz burada. Tabiki yorumlarımız kendimize göre kendi bildiğimiz kadar oluyor.

Günaydın neden canım??

Hayırdır neyin v
şahsına garezim olduğu için yazmıyorum tabiki. Aslında yorumumda söylemiştim. Az buldum menünü o yüzden beğenmedim. Listesini kafasına göre hazırlamayanlara da yorum yapıyoruz burada. Tabiki yorumlarımız kendimize göre kendi bildiğimiz kadar oluyor.

Saolun kızlar, ya bir süredir süregelen canımı sıkmadığını sandığım bazı sorunlar, uzerine damla gibi gelen bi duygu sorunuyla patladı :( spora gitmiştim ama cok canım sıkkındı efor testi yaptılar 25 dk sonra bi kahve içtim ve toparlayamadım ağız dolusu ağlayasım vardı telde basladım sonra cıktım salonda bi arkımla buluştum biraz kendime geldim öyle işte

Saolun kızlar, ya bir süredir süregelen canımı sıkmadığını sandığım bazı sorunlar, uzerine damla gibi gelen bi duygu sorunuyla patladı :KK43: spora gitmiştim ama cok canım sıkkındı efor testi yaptılar 25 dk sonra bi kahve içtim ve toparlayamadım ağız dolusu ağlayasım vardı telde basladım sonra cıktım salonda bi arkımla buluştum biraz kendime geldim öyle işte
Ağlamak rahatlatmıştır seni. Kıyamam. Üzülmeyeceğim ağlamayacağım diye sıkma kendini.bazen kendini özgür bırakmak daha rahatlatıcı oluyor. Aslında olduğunda o kadar üzmeyen sinir etmeyen olaylar nasıl bu kadar birikim yapabiliyor hayret doğrusu. Bana da oluyor aynı şey. Gıcık oluyorum

Hayırdır neyin v
şahsına garezim olduğu için yazmıyorum tabiki. Aslında yorumumda söylemiştim. Az buldum menünü o yüzden beğenmedim. Listesini kafasına göre hazırlamayanlara da yorum yapıyoruz burada. Tabiki yorumlarımız kendimize göre kendi bildiğimiz kadar oluyor.[/QUOTE
Hayırdır neyin v
peki sizin üslubunuz böyle anladığım kadarıyla. Ben rahatsız oldum.

Saolun kızlar, ya bir süredir süregelen canımı sıkmadığını sandığım bazı sorunlar, uzerine damla gibi gelen bi duygu sorunuyla patladı :KK43: spora gitmiştim ama cok canım sıkkındı efor testi yaptılar 25 dk sonra bi kahve içtim ve toparlayamadım ağız dolusu ağlayasım vardı telde basladım sonra cıktım salonda bi arkımla buluştum biraz kendime geldim öyle işte
Allah kalbine ferahlık versin canımya bazen öyle ufak ufak birikiyor herşey sonra patlıyor işte.

Back
X