Amin canım.Günaydın canlar hayırlı nurlu cumalar olsun inşaallah
Ben 05.02.2018 de katilmisim .
Boy 167
Kilo 77.600 olarak
Bu gün 16.02.2018
Kilo 76.100
10 günde 1.500 gitmiş .keşke hep bu şekilde gitse .hala reglim devam ediyor bu arada .yine de bu halde böyle olması benim için çok iyi .sanırım pazartesi 77 gelmiştim ve o gün reglimin ilk günüydü .ben ilk kez regliyken bir lokma çikolata dahi yemedim . tatlı krizimi muz tarçın karisimimla yok ettim .yupppiii diyorum şimdi
Teşekkür ederimInşallah canım .önemli olan yine de gram gram gitmesidir . üstüne koymamissin ki tebrik ediyorum canım
2.şıbat cuma günü geldimTebrikler canım..
Canım geldiğin tarihi de istiyorum.
Tebrikler canım. Perşembe doluyosa diğer cuma alırız artık seni canım.
Çok iyi 1500 kalori. Tebrik ediyorum.Günaydın canlar hayırlı nurlu cumalar olsun inşaallah
Boy 167
Kilo 77.600 olarak
Bu gün 16.02.2018
Kilo 76.100
10 günde 1.500 gitmiş .keşke hep bu şekilde gitse .hala reglim devam ediyor bu arada .yine de bu halde böyle olması benim için çok iyi .sanırım pazartesi 77 gelmiştim ve o gün reglimin ilk günüydü .ben ilk kez regliyken bir lokma çikolata dahi yemedim . tatlı krizimi muz tarçın karisimimla yok ettim .yupppiii diyorum şimdi
Süpersinnnnn benim 2 haftada 600 gr gitmişGünaydın canlar hayırlı nurlu cumalar olsun inşaallah
Boy 167
Kilo 77.600 olarak
Bu gün 16.02.2018
Kilo 76.100
Teşekkür ederim canım .senin kilo az olduğu için öyle gidiyor üzülme gitti ya bu bile çok güzel .Süpersinnnnn benim 2 haftada 600 gr gitmiş
Çok teşekkür ederim canım .inş hep beraber vereceğiz kilolarimiziCuma günleri saat ka
Çok iyi 1500 kalori. Tebrik ediyorum.
Dimiya 600 gr gittiya buna şükürTeşekkür ederim canım .senin kilo az olduğu için öyle gidiyor üzülme gitti ya bu bile çok güzel .
Ben çok beğendim afiyet olsun canımmerhabalar,
evde pek zaman bulamıyorum. o nedenle iş aralarında hemen yazmak istedim.
16.02.2018
sabah 7:00
2 salatalık, 4 dilim kaşar,2 zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği
ara 11:00
2 ceviz, 200ml ayran
öğle 13:00
yarım porsiyon et sote, zeytin yağlı ayvalı kereviz,marul
ara 16:00 da
elma,yoğurt, tarçın karşımı içine birazda 1 kaşık yulaf ezmesi katacağım
akşam 19:00
shake içeceğim
2 kupa form çayı içtim
2 türk kahvesi içtim
sabah 1 saat evde plates yaptım.şimdilik 2 litre su içtim. 4lt kesin tamamlarım.
Günaydın canlarilk bildirim gelsin
Pazar: 70,5
Cuma: 69,3
Fark: 1,2 kg
Günaydın kızlar.bol eksili bir cuma bizim olsun.kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
Geçen cuma:68
Bugün:67
Fark:-1kg.
Hedef:58 Aslında pazartesi de 67 ydim.doğumgünüm bozdu sanırım.yoksa 66 yı görürdüm ucundan.ben de haftaya gireceğim sanırım listeye.perşembe 15 günüm doluyor
Bende bildirim yapayım o zaman
Cuma 79,3
Bugün 78,7
Fark 600 gr
Mutluyum, fakat tatmin olmadım. Önümüzdeki hafta çok daha iyi sonuçlarla geleceğim inşaallah.
Günaydın canlar hayırlı nurlu cumalar olsun inşaallah
Boy 167
Kilo 77.600 olarak
Bu gün 16.02.2018
Kilo 76.100
Günaydın Hanımlar
TAKIMA GELİŞ :11.02.2018
GELİŞ KİLOSU :84.10
GEÇEN CUMA :85.50
GÜNCEL KİLO :83.70
HEDEF KİLO :65
merhabalar,
16.02.2018
2 ceviz, 200ml ayran
shake içeceğim
2 kupa form çayı içtim
2 türk kahvesi içtim
sabah 1 saat evde plates yaptım.şimdilik 2 litre su içtim. 4lt kesin tamamlarım.
Teşekkür ederim. Bende kendimi hiç bu kadar hırslı görmemiştim. yaza kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum. hafta sonu biraz zorlanıyorum ama ev işler,çocuklar,sabak geç kalkma yemek saatleri karışıyor. hafta içi çok güzel geçiyor. öğle yemek hanenin listesinden seçiyorum kendim için uygun olanları. ara öğünleride çocukların beslenmelerini hazırlarken hazırlıyorum. bakalım umarım hedefime ulaşırım.Ben çok beğendim afiyet olsun canım
Bende Çok beğeniyorum canım menülerini. İnşaallah ulaşacağız istediğimiz bedene. Hep hayallerimde vallahiTeşekkür ederim. Bende kendimi hiç bu kadar hırslı görmemiştim. yaza kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum. hafta sonu biraz zorlanıyorum ama ev işler,çocuklar,sabak geç kalkma yemek saatleri karışıyor. hafta içi çok güzel geçiyor. öğle yemek hanenin listesinden seçiyorum kendim için uygun olanları. ara öğünleride çocukların beslenmelerini hazırlarken hazırlıyorum. bakalım umarım hedefime ulaşırım.
Oooovvvvv çok hoştur dolu doluumerhabalar,
16.02.2018
2 ceviz, 200ml ayran
shake içeceğim
2 kupa form çayı içtim
2 türk kahvesi içtim
Çok iyi senin gününde canımMerhaba kızlar herkesi tebrik ediyorum
sabah misafir geldiği için tartılamadım yarın bildireyim ben aç karna ama kötü sanırım pantolon sıktı bugün..
Sabah 2 bardak su
peynir zeytin menemen (yumurtasız)
1 dilim ekmek
1 kk tahin helvası
1 sigara böreği
Öğlen yemedim
Akşam yoğurt ve karnıbahar
Sabah 1 bardak yeşil çay içtim bi de
Bende Çok beğeniyorum canım menülerini. İnşaallah ulaşacağız istediğimiz bedene. Hep hayallerimde vallahi
Hadi inş kızlar artık bu yıl bende istediğim kiloya ulaşmak istiyorum.Teşekkür ederim. Bende kendimi hiç bu kadar hırslı görmemiştim. yaza kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum. hafta sonu biraz zorlanıyorum ama ev işler,çocuklar,sabak geç kalkma yemek saatleri karışıyor. hafta içi çok güzel geçiyor. öğle yemek hanenin listesinden seçiyorum kendim için uygun olanları. ara öğünleride çocukların beslenmelerini hazırlarken hazırlıyorum. bakalım umarım hedefime ulaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?