- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
maşallah sanaGünaydın canlarilk bildirim gelsin
Pazar: 70,5
Cuma: 69,3
Fark: 1,2 kg![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah sanaGünaydın canlarilk bildirim gelsin
Teşekkür ederim canımSıhatler olsun ozaman sana
Çok güzel birgün olmuş
Afiyet olsun güzel ve dengeli olmuşMenüm şöyle
Sabah 2 buçuk dilim ekmek
Yarım yumurta
1 buçuk kk tulum peyniri
1 gün kurusu
3 zeytin
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal
Ara
Yarım halka ananas
Biraz siyah kuru üzüm
Akşam
1 porsiyon tavuk haşlama
2 kaşık pilav
4 5 kaşık lahana salatası
Ara
2 tatlı çatalı pasta
Su 1buçuk litre falan
Sporun harika canımselam canlar !
sabah: 2 dilim tb, peynir, salça, tahinpekmez ve çay
ara: 1 çay br neskafe
öğlen: 1 kase sulu köfte yemeği, 1 kase yoğurt
ara: az sütlü filtre kahve
akşam: 1 dilim tb arasına peynir ve ceviz
spora gittim ve spordan sonra 2 mercimek köftesi ve limonlu maydonoz yedim
bugun 1 saat yoga yaptım ve sonrasında kardiyo ve aletlerle çalıştım
Menü gayet güzel canım .suyu da fazlalatirirsan daha iyi olur .bende eskiden hiç şu icemezdim .hele sabah aç karnına asla .ama içe içe alıştım .Menüm şöyle
Sabah 2 buçuk dilim ekmek
Yarım yumurta
1 buçuk kk tulum peyniri
1 gün kurusu
3 zeytin
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal
Ara
Yarım halka ananas
Biraz siyah kuru üzüm
Akşam
1 porsiyon tavuk haşlama
2 kaşık pilav
4 5 kaşık lahana salatası
Ara
2 tatlı çatalı pasta
Su 1buçuk litre falan
Aynen canım ya. Suyu arttırmam lazım farkındayım. Hiç vakit bulamadım içecek. Aklıma da gelmiyorCanım bugün çok hafif geçirmişin bide suyu çoğalt emziriyorsunya ihtiyacın vardır. Vitaminsiz kalma az geldi yediklerin sende perşembe menüsü yapmışın
Emzirmesen çok iyide emzirince insanın canını emiyo o kuzular![]()
Waaoow harikasın canımGünaydın canlarilk bildirim gelsin
süperr tebrik ederimGünaydın kızlar.bol eksili bir cuma bizim olsun.kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
Geçen cuma:68
Bugün:67
Fark:-1kg.
Hedef:58 Aslında pazartesi de 67 ydim.doğumgünüm bozdu sanırım.yoksa 66 yı görürdüm ucundan.ben de haftaya gireceğim sanırım listeye.perşembe 15 günüm doluyor
Harikasın canım tebrik ediyorumGünaydın canlarilk bildirim gelsin
Teşekkür ederim hayatım. Haklısın daha özen göstereceğim artıkMenü gayet güzel canım .suyu da fazlalatirirsan daha iyi olur .bende eskiden hiç şu icemezdim .hele sabah aç karnına asla .ama içe içe alıştım .
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar.bol eksili bir cuma bizim olsun.kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
Hedef:58 Aslında pazartesi de 67 ydim.doğumgünüm bozdu sanırım.yoksa 66 yı görürdüm ucundan.ben de haftaya gireceğim sanırım listeye.perşembe 15 günüm doluyor
seni de tebrik ederim canım
Tebrikler canım..Günaydın canlarilk bildirim gelsin
Canım geldiğin tarihi de istiyorum.
Tebrikler canım. Perşembe doluyosa diğer cuma alırız artık seni canım.Günaydın kızlar.bol eksili bir cuma bizim olsun.kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
Inşallah canım .önemli olan yine de gram gram gitmesidir . üstüne koymamissin ki tebrik ediyorum canımBende bildirim yapayım o zaman
Cuma 79,3
Bugün 78,7
Fark 600 gr
Mutluyum, fakat tatmin olmadım. Önümüzdeki hafta çok daha iyi sonuçlarla geleceğim inşaallah.
Gelecek Cuma aynı şekilde yaz tatlım.Günaydın canlar hayırlı nurlu cumalar olsun inşaallah
Ben 05.02.2018 de katilmisim .
Boy 167
Kilo 77.600 olarak
Bu gün 16.02.2018
Kilo 76.100
10 günde 1.500 gitmiş .keşke hep bu şekilde gitse .hala reglim devam ediyor bu arada .yine de bu halde böyle olması benim için çok iyi .sanırım pazartesi 77 gelmiştim ve o gün reglimin ilk günüydü .ben ilk kez regliyken bir lokma çikolata dahi yemedim . tatlı krizimi muz tarçın karisimimla yok ettim .yupppiii diyorum şimdi![]()
Tamam kaptanim sanırım hala takım dışı iki cuma geçirdim ama .gerçi sorun değil önemli olan burda olmakGelecek Cuma aynı şekilde yaz tatlım.