Aman neyse görmedi say korkudan uykun kaçar hepten gider leptinin
Kötü manada demedim gece gece hık diye irkilmek yani
Ölçü yok canım incirlerin üstünü geçecek kadar kafi, yapılışı da 2 inciri (ben biraz ortadan ayırıyorum zeytinyağı içine işlesin diye) zeytinyağına bırakıyorsun sabah kalktığında incirleri yiyip yerine yenilerini koyuyorsun çok kolay başta zeytinyağı incir biraz tuhaf geldi ama şimdi çok seviyorum :)
Bende yapayım aynen şifasına inanırım ölçüsü var mı nekadar zeytinyağı eklenicek
Öğleni saymazsak güzel olmuş.öğlen biraz fazla olmuş sanki.afiyet olsun canımKızlar çok özür dilerim menümü yazıp kaçıyor gibi oluyorum ama biraz idare edin benibi hafta sonra bol bol aktif olurum inş
UYANINCA
2 incir (zeytinyağında bekletilmiş)meğerse 2 incirmiş kür yeni farkettim)
KAHVALTI(07.30)
1 dilim tb ekmek salçalı
2 yk lor
1 portakal
Yeşilçay
ARA
3 ceviz
4 günkurusu
1 kare kadar albeni
ÖĞLE(16.30)
1 dilim börek
1 biber dolması
1 dilim muhallebili kek
1 Elmalı kurabiye
AKŞAM(19.45)
1 bardak ayran
1 tabak kıymalı sebze yemeği
Kuru soğan
Spor: yok
Kitap : var
Canım incir kürünü neden yapıyorsun paylaşırmısım.
Öğlen yemeğinde kalorili yiyecekler tüketmişin akşamı hafif geçirmişin çok güzel. Bende cumadan sonra öyle yapıcam inş. Çünkü bu sefer akşam çok canım çekiyor.
Bu arada bende çok aktifim çok konuşuyorum hakkınızı helal edin vaktinizi alıyodur mesajlarım
Tüm yoğun arkadaşlara iletiyorum
Aslında çiko olmasaymış yine de kurtarırmışsın gibi geldi bana.tahinpekmez benim de favorim özellikle keçiboynuzu pekmezibugün menumu sevmedim çok
sabah: 2 dilim tb peynir salça bir avuç maydonoz, biraz tahinpekmez ve çay
Ara: 1 muz
Öğlen: okuldan gelince 2 yumurtadan patatesli omlet
Arkasından yarım dilim ekmekle tahinpekmez yedim
Ara: yeşilçay ve soda
Akşam: 1 kepçe çorba, 1 kase sulu köfte yemeği
Ara: sade kahve 1 cocostar çiko
Ara: yeşilçay
Afiyet olsun canım güzel olmuşSabah
3 dilim ekmek
2 kk tulum peyniri
2 ceviz
Azıcık beyazı bol omlet
Tereyağ ve bal 1 tatlı kaşığı
Ara 1 nescafe biraz kuru üzüm
Öğle
7 kaşık bezelye
1 kase yoğurt
1buçuk dilim ekmek
Ara
1 muz
Akşam
5 kaşık kereviz yemeği
1 porsiyon fırında sıfır yağla pişmiş tavuk
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Su yaklaşık 2buçuk litre
Geçmiş olsun canım benim de astımım var nefes ilaçları kullanıyorum .faydasını gördün mü ?Canım incir kürünü alerjik astımım için yapıyorum ama farklı şeyler içinde yapıyorlar zayıflamadan kadın hastalıklarına kadar Kuranı Kerim de incir ve zeytin aynı ayette geçiyor her derde deva Allah’ın izniyle hem de sabah kahvaltıdan önce iyi geliyor :) bir iki saat tutuyor :) bağırsakları çalıştırdığını söylüyorlar ama ben öyle ekstra bi etki görmedim
Ya aktifliğin kusuru mu olur canım sayenizde takım canlandı asıl ben yetişemediğim için çok mutsuz oluyorum iyiki varsınız
Aynen katılıyorumAa vallaben abartmışım gözümde demekki. Tamam o vakit. Süper o zaman. Fakat devam ettirememekte haklısın. Çünkü bizler karbonhidrat seven insanlarız. Bu bir gerçek. Bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Rutin hayatımıza uyması lazım
Hadi bakalım canım. Kolay gelsin sana.Sabah 500 ml su
Nescafe
Yumurta görmek istemediğim için1 muz tarçın ceviz nesfit ve süt karışımı yedim .artık bıktım proteinden dikkat ederek yine asla çikolata tatlı yemeyerek kilo vermeye gayret edecegim ve tabi sporla
günde 2 dilim doktorlarda öneriyor ekmeği. 2 dilim ekmeğe denk gelen diğer karbonhidratlarda yenilebilir.Ben de dün güya sabah sonrası hiç karbon tüketmicektim ama öğle saatim zamanını çok geçince menüye ekmek de girdi plansız besinler de girdi ve ipi de sadece 100 atlıyabildim korkunç baş ağrısı ile başbaşaydım akşam..
menü bencede güzelAfiyet olsun güzel menü herşeyden var
öğle birazdaha hafifletilmeli gibi geldiÖğleni saymazsak güzel olmuş.öğlen biraz fazla olmuş sanki.afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?