Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende yapayım aynen şifasına inanırım ölçüsü var mı nekadar zeytinyağı eklenicek
Ölçü yok canım incirlerin üstünü geçecek kadar kafi, yapılışı da 2 inciri (ben biraz ortadan ayırıyorum zeytinyağı içine işlesin diye) zeytinyağına bırakıyorsun sabah kalktığında incirleri yiyip yerine yenilerini koyuyorsun çok kolay başta zeytinyağı incir biraz tuhaf geldi ama şimdi çok seviyorum :)

Öğleni saymazsak güzel olmuş.öğlen biraz fazla olmuş sanki.afiyet olsun canım

Aslında çiko olmasaymış yine de kurtarırmışsın gibi geldi bana.tahinpekmez benim de favorim özellikle keçiboynuzu pekmezi

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Geçmiş olsun canım benim de astımım var nefes ilaçları kullanıyorum .faydasını gördün mü ?

Hadi bakalım canım. Kolay gelsin sana.

Ben de dün güya sabah sonrası hiç karbon tüketmicektim ama öğle saatim zamanını çok geçince menüye ekmek de girdi plansız besinler de girdi ve ipi de sadece 100 atlıyabildim korkunç baş ağrısı ile başbaşaydım akşam..

13.02.2018
SABAH: 07: 00
1dilim tambuğday ekmeği
menemen
ARA : 10:00
1 dilim börek
öğle : 13:00
yarım porsiyon tarhana çorbası
zeytin yağlı bamya
cacık
ara : 16:00
3 dilim ayva
150gr yoğurt,tarçın
akşam00
shake
4litre su
30dk lesli
2 kupa form çayı
2 fincan türk kahvesi

günde 2 dilim doktorlarda öneriyor ekmeği. 2 dilim ekmeğe denk gelen diğer karbonhidratlarda yenilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…