Bildiklerimizi uygulamaya geçirmek ve bunu istikrarlı yapmak çok önemli canım kilo vermekte..merhaba arkadaşlar
günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayan programlar var. onu hesaplatıp o kalori sınırını geçmedikten sonra kilo almak mümkün değil. o sınırın altında yedikten sonra ve aktivite ile birlikte kilo vermekte mümkün. Ben telefonuma hesaplama aracı yükledim. gün içinde kaçırdı isem aksam düşük kalorili yiyorum. play storede anahtar deliği şeklinde yeşil renkte kalori hesaplama aracı var. onu tavsiye ederim. istikrarlı planlı olmak şart. ben kafaya taktım. 3 ay boyunca böyle devam. yaza çok az kaldı. en önemliside sağlık. sizlerin kilolarını tam bilmiyorum. ben kendimce çok kiloluyum. bugüne kadar niye bu kararı vermedim bilmiyorum. umarım bu azmim 3 ay boyunca devam eder. bir birimizi gaza getirirsek süper olur.
Dünkü menüm
9:30
Haşlanmış yumurta ve patates salatası ekmek çay
17:30
1 but tavuk ızgara
Tereyağı sürülmüş 1 dilim trabzon ekmeği
1 küçük kase sabahki salatadan
Bi kaç tane lahana ve yaprak sarma
1 soğan dolma
Spor
30 dk yürüyüş
100 ip
13.02.2018
SABAH: 07: 00
1dilim tambuğday ekmeği
menemen
ARA : 10:00
1 dilim börek
öğle : 13:00
yarım porsiyon tarhana çorbası
zeytin yağlı bamya
cacık
ara : 16:00
3 dilim ayva
150gr yoğurt,tarçın
akşam00
shake
4litre su
30dk lesli
2 kupa form çayı
2 fincan türk kahvesi
Menü güzel canım.13.02.2018
SABAH: 07: 00
1dilim tambuğday ekmeği
menemen
ARA : 10:00
1 dilim börek
öğle : 13:00
yarım porsiyon tarhana çorbası
zeytin yağlı bamya
cacık
ara : 16:00
3 dilim ayva
150gr yoğurt,tarçın
akşam00
shake
4litre su
30dk lesli
2 kupa form çayı
2 fincan türk kahvesi
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki kaptanım.patates salatası ekmek dolma.afiyet olsunDünkü menüm
9:30
Haşlanmış yumurta ve patates salatası ekmek çay
17:30
1 but tavuk ızgara
Tereyağı sürülmüş 1 dilim trabzon ekmeği
1 küçük kase sabahki salatadan
Bi kaç tane lahana ve yaprak sarma
1 soğan dolma
Spor
30 dk yürüyüş
100 ip
Ben akşamı anlamadım .börek olmasa süpermiş hakkatenkendimi eleştiriyorum. börek yememeliydim. en yakın zamanda kitabada başlayacağım.
Çok teşekkür ederim kaptanımHadi bakalım canım. Kolay gelsin sana.
Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım .inş 3 ay da istediğimiz kilolara geleceğiz bende o programı indireyimmerhaba arkadaşlar
günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayan programlar var. onu hesaplatıp o kalori sınırını geçmedikten sonra kilo almak mümkün değil. o sınırın altında yedikten sonra ve aktivite ile birlikte kilo vermekte mümkün. Ben telefonuma hesaplama aracı yükledim. gün içinde kaçırdı isem aksam düşük kalorili yiyorum. play storede anahtar deliği şeklinde yeşil renkte kalori hesaplama aracı var. onu tavsiye ederim. istikrarlı planlı olmak şart. ben kafaya taktım. 3 ay boyunca böyle devam. yaza çok az kaldı. en önemliside sağlık. sizlerin kilolarını tam bilmiyorum. ben kendimce çok kiloluyum. bugüne kadar niye bu kararı vermedim bilmiyorum. umarım bu azmim 3 ay boyunca devam eder. bir birimizi gaza getirirsek süper olur.
Selam canım hellimler evde agliyordur şimdiSelam kızlar bugün dışardayım ve 3 dilim tam buğday ekmeği peynir kaymak yiyerek güne başladım bayada geç yedim. Akşam neolur bilmiyorum.
Sporumda aksadı şuan 5.243 adım atmış bulunmaktayım
Eve gidince geç saatte olsa jillian ı yapıcam 3. Günüm bugün
Selam canım hellimler evde agliyordur şimdi
Geçmiş olsun canım regliyken benimde migren gibi başım ağrir . aman valla bak bıktım ha söyleyimYa 3 paket var daha
Karbonhidrat diyeti yalan oldu bugün
Bide reglim çoğaldı ağrım çok ayriyeten baş ağrısı çekiyorum.
Ben akşamı anlamadım .börek olmasa süpermiş hakkaten
geçmiş olsunYa 3 paket var daha
Karbonhidrat diyeti yalan oldu bugün
Bide reglim çoğaldı ağrım çok ayriyeten baş ağrısı çekiyorum.
Geçmiş olsun canım regliyken benimde migren gibi başım ağrir . aman valla bak bıktım ha söyleyimmutsusuzum çünkü hiç bir şey yemek istemiyorum .öğlen yemeği henüz yemedim çünkü midem sanırım protein yuklemesinden nefret etti sürekli beynime tokum tokum diye sinyal gönderiyor Nescafe yapıp iceyim bari ben
Sağolun kızlar.geçmiş olsun
protein diyetlerinde oluyor. zeytin yağlı bamya tavsiye ederimSağolun kızlar.
Aynen tok hissediyor insan ama sürekli yapılcak bi diyet değil ben 5 gündür yapıyorum pazar günü bozdum tek bugünde uymayacağım
Tuvalet problemi yaşıyorum 2 gündür bol su içtiğim halde. Protein fazla aldığımdan dolayı problem yaşıyorum diye düşünüyorum. Sizce olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?