Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba arkadaşlar
günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayan programlar var. onu hesaplatıp o kalori sınırını geçmedikten sonra kilo almak mümkün değil. o sınırın altında yedikten sonra ve aktivite ile birlikte kilo vermekte mümkün. Ben telefonuma hesaplama aracı yükledim. gün içinde kaçırdı isem aksam düşük kalorili yiyorum. play storede anahtar deliği şeklinde yeşil renkte kalori hesaplama aracı var. onu tavsiye ederim. istikrarlı planlı olmak şart. ben kafaya taktım. 3 ay boyunca böyle devam. yaza çok az kaldı. en önemliside sağlık. sizlerin kilolarını tam bilmiyorum. ben kendimce çok kiloluyum. bugüne kadar niye bu kararı vermedim bilmiyorum. umarım bu azmim 3 ay boyunca devam eder. bir birimizi gaza getirirsek süper olur.

Dünkü menüm

9:30
Haşlanmış yumurta ve patates salatası ekmek çay

17:30
1 but tavuk ızgara
Tereyağı sürülmüş 1 dilim trabzon ekmeği
1 küçük kase sabahki salatadan
Bi kaç tane lahana ve yaprak sarma
1 soğan dolma

Spor
30 dk yürüyüş
100 ip

Bildiklerimizi uygulamaya geçirmek ve bunu istikrarlı yapmak çok önemli canım kilo vermekte..
Umarım hep birlikte başarırız bunu..

vücut sabah ve öğle yenilen gıdaları tölere edebiliyor. aktifseniz şayet. akşam için ağır olmayan gıdaları tercih etmek daha iyi olur diye düşünüyorum.sarmalar ve dolma olmasa çok iyi olurdu.

kendimi eleştiriyorum. börek yememeliydim. en yakın zamanda kitabada başlayacağım.

Menü güzel canım.

Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki kaptanım.patates salatası ekmek dolma.afiyet olsun

Selam kızlar bugün dışardayım ve 3 dilim tam buğday ekmeği peynir kaymak yiyerek güne başladım bayada geç yedim. Akşam neolur bilmiyorum.
Sporumda aksadı şuan 5.243 adım atmış bulunmaktayım
Eve gidince geç saatte olsa jillian ı yapıcam 3. Günüm bugün

Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım .inş 3 ay da istediğimiz kilolara geleceğiz bende o programı indireyim

Selam canım hellimler evde agliyordur şimdi

sabah: 1yum.dan omlet,1kk peynir,1dlm tb ekmek,4zeytin,domates
Ara:1günkurusu
Öğle:4izmir köfte,salata,,yoğurt,çorba
Akşam eşimle dışarda yiyeceğiz bugün doğumgünüm elimden geldiği kadar dikkat edeceğim ama azıcık esnetebilirim.30 dk da aerobik yapacağım birazdan

Ya 3 paket var daha
Karbonhidrat diyeti yalan oldu bugün
Bide reglim çoğaldı ağrım çok ayriyeten baş ağrısı çekiyorum.
Geçmiş olsun canım regliyken benimde migren gibi başım ağrir . aman valla bak bıktım ha söyleyim mutsusuzum çünkü hiç bir şey yemek istemiyorum .öğlen yemeği henüz yemedim çünkü midem sanırım protein yuklemesinden nefret etti sürekli beynime tokum tokum diye sinyal gönderiyor Nescafe yapıp iceyim bari ben

Ben akşamı anlamadım .börek olmasa süpermiş hakkaten

Akşam yediğim. daha doğrusu içtiğim. bir diyet ürün ismini burda vermem doğru olmaya bilirbelki. proteğin tozu gibi birşey. bir markanın ürettiği diyet bir ürün süt ile karıştırıp içiyorsunuz. onu içti iseniz akşam başka birşey yemiyorsunuz. içinde herşey varmış. ben yeni kullanmaya başladım. zararlımıdır bilmiyorum. anlatıldığına göre zararlı değilmiş. gıda olduğu için pek ismini vermek istemiyorum. belki burdan okur sağlığına birşey olur. bu sorumluluğu almak istemem.

Sağolun kızlar.
Aynen tok hissediyor insan ama sürekli yapılcak bi diyet değil ben 5 gündür yapıyorum pazar günü bozdum tek bugünde uymayacağım
Tuvalet problemi yaşıyorum 2 gündür bol su içtiğim halde. Protein fazla aldığımdan dolayı problem yaşıyorum diye düşünüyorum. Sizce olabilir mi

protein diyetlerinde oluyor. zeytin yağlı bamya tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…