Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kesinlikle katılıyorum .kişi önce kendine saygı duymali ki karşısındaki kişiye de saygı duysun .üslup çok önemli .kimin haddine ki karşısında ki kişiyi kırmak yada saygısızlık yapmak .

Günaydın arkadaşlar
Bol eksili bir gün olsun inşaallah
Sabah 400 ml su 2 fincan Nescafe
Henüz kahvaltı yapmadım .2 yumurtalı tereyağında pişmiş Sucuklu omlet bir dilim peynir yiyeceğim .
ÖĞLEN belli zaten dünden kalan haşlama etim var
Aksam a Allah Kerim bilmiyorum .
Bu arada aslında regliken tartı doğru vermez ama düne göre 300 gr gitmiş .özellikle pazartesiden sonra ki tartiyi merak ediyorum .hani şişlik te oluyor ya bana sürpriz yapıp şöyle birden 3 kilo eksi görsem yuppiiiiii

Merhaba,
Kilo vermek istiyorum. Bunun için 1 şubat itibari ile diyete başladım. Daha doğrusu sağlıklı beslenmeye karar verdim. Bir arkadaşım bu uygulamadan bahsetti. Baya faydası oluyor dedi. Uygulamayı kullanmayı yeni öğreniyorum. Biraz sıkıntılar yaşıyorum. Zamanla öğreneceğim galiba. 88 kilo ile başladım. 84 kiloyum şimdi. Çalıştığım için pek spor yapamıyorum. Akşamları leslie ile birikte 20 dk ile 30 dk arası hateketler. Bazen plates. Hafta sonları 1 gün yürüyüş anca. Boyum 1.62

Afiyet olsunnn
Ay negüzel olurr banada öyle olsa.
Bu arada regliyim ben ama tam olmadım. Yeşil çay felan tüketiyorumya onlar etkiler mi?
Tam olmayınca şişkinlik oluyor.

Afiyet olsunnn
Ay negüzel olurr banada öyle olsa.
Bu arada regliyim ben ama tam olmadım. Yeşil çay felan tüketiyorumya onlar etkiler mi?
Tam olmayınca şişkinlik oluyor.
Ben olmadan önce de olduğum zamanda sis oluyorum canım birde biliyorsun bir ay farklı bir ay farklı oluyor .geçen ay ki durumuna göre bu ay az olmuş olabilir .bir arkadaşım diyetisyen e gidiyordu regliken bittikten 2 gün sonra tartil diyormus diyetisyen .çok fark ediyormuş .

Hoşgeldin canım 4 kilo çok iyi vermissin . tebrik ederim devamıni dilerim .lesli çok iyi bende başlayacağım ona önümüzde ki hafta .

Hoşgeldin canım kolay gelsin inş hedefine ulaşırsın. Hepberaber başarırız.

Geçen ayda doğru düzgün olmadım 10 gün sürdü az az. Şimdide öyle. Doğum kontrol hapı kullandım bırakınca 1 yuldır düzenim oturmadı. İnş baya bi az çıkarız. Bittikten iki gün sonra bakıcam dediğin gibi

Canım süpersin..
Ben de sabah yediğim pide ekmekle tümm karbonhidrat hakkımı almışım..
Ne çokmuş karbon oranı
Bi daha pide yok akrep

Canımız kurallarımız da ilk sayfamızda mevcut.. Okursan memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…