Kesinlikle katılıyorum .kişi önce kendine saygı duymali ki karşısındaki kişiye de saygı duysun .üslup çok önemli .kimin haddine ki karşısında ki kişiyi kırmak yada saygısızlık yapmak .Aynen kaptanım.burda herkes aynı amaç için hareket ediyor.herkes kendisi için yapıyor her ne yapıyorsa .eleştirirken düzgün üslup benim için çok önemliydi.inşallah da bizim takım böyle kalır.ben inanıyorum
Bi ara indirmiştim sonra sildim bakarım hemen çok sağolSeymasevde canım karbonhidrat diyeti proğramı indirdim cebe. Bayaa bi faydalı bence..
Afiyet olsunnnGünaydın arkadaşlar
Bol eksili bir gün olsun inşaallah
Sabah 400 ml su 2 fincan Nescafe
Henüz kahvaltı yapmadım .2 yumurtalı tereyağında pişmiş Sucuklu omlet bir dilim peynir yiyeceğim .
ÖĞLEN belli zaten dünden kalan haşlama etim var
Aksam a Allah Kerim bilmiyorum .
Bu arada aslında regliken tartı doğru vermez ama düne göre 300 gr gitmiş .özellikle pazartesiden sonra ki tartiyi merak ediyorum .hani şişlik te oluyor ya bana sürpriz yapıp şöyle birden 3 kilo eksi görsem yuppiiiiii
Ben olmadan önce de olduğum zamanda sis oluyorum canım birde biliyorsun bir ay farklı bir ay farklı oluyor .geçen ay ki durumuna göre bu ay az olmuş olabilir .bir arkadaşım diyetisyen e gidiyordu regliken bittikten 2 gün sonra tartil diyormus diyetisyen .çok fark ediyormuş .Afiyet olsunnn
Ay negüzel olurr banada öyle olsa.
Bu arada regliyim ben ama tam olmadım. Yeşil çay felan tüketiyorumya onlar etkiler mi?
Tam olmayınca şişkinlik oluyor.
Hoşgeldin canım 4 kilo çok iyi vermissin . tebrik ederim devamıni dilerim .lesli çok iyi bende başlayacağım ona önümüzde ki hafta .Merhaba,
Kilo vermek istiyorum. Bunun için 1 şubat itibari ile diyete başladım. Daha doğrusu sağlıklı beslenmeye karar verdim. Bir arkadaşım bu uygulamadan bahsetti. Baya faydası oluyor dedi. Uygulamayı kullanmayı yeni öğreniyorum. Biraz sıkıntılar yaşıyorum. Zamanla öğreneceğim galiba. 88 kilo ile başladım. 84 kiloyum şimdi. Çalıştığım için pek spor yapamıyorum. Akşamları leslie ile birikte 20 dk ile 30 dk arası hateketler. Bazen plates. Hafta sonları 1 gün yürüyüş anca. Boyum 1.62
Hoşgeldin canım kolay gelsin inş hedefine ulaşırsın. Hepberaber başarırız.Merhaba,
Kilo vermek istiyorum. Bunun için 1 şubat itibari ile diyete başladım. Daha doğrusu sağlıklı beslenmeye karar verdim. Bir arkadaşım bu uygulamadan bahsetti. Baya faydası oluyor dedi. Uygulamayı kullanmayı yeni öğreniyorum. Biraz sıkıntılar yaşıyorum. Zamanla öğreneceğim galiba. 88 kilo ile başladım. 84 kiloyum şimdi. Çalıştığım için pek spor yapamıyorum. Akşamları leslie ile birikte 20 dk ile 30 dk arası hateketler. Bazen plates. Hafta sonları 1 gün yürüyüş anca. Boyum 1.62
Geçen ayda doğru düzgün olmadım 10 gün sürdü az az. Şimdide öyle. Doğum kontrol hapı kullandım bırakınca 1 yuldır düzenim oturmadı. İnş baya bi az çıkarız. Bittikten iki gün sonra bakıcam dediğin gibiBen olmadan önce de olduğum zamanda sis oluyorum canım birde biliyorsun bir ay farklı bir ay farklı oluyor .geçen ay ki durumuna göre bu ay az olmuş olabilir .bir arkadaşım diyetisyen e gidiyordu regliken bittikten 2 gün sonra tartil diyormus diyetisyen .çok fark ediyormuş .
Çok muuÇok değil mi :))) aç geziyorum kaptanım aç bu menu ne böyle
teşekkür ederim.Hoşgeldin canım 4 kilo çok iyi vermissin . tebrik ederim devamıni dilerim .lesli çok iyi bende başlayacağım ona önümüzde ki hafta .
Canım süpersin..Günaydın arkadaşlar
Bol eksili bir gün olsun inşaallah
Sabah 400 ml su 2 fincan Nescafe
Henüz kahvaltı yapmadım .2 yumurtalı tereyağında pişmiş Sucuklu omlet bir dilim peynir yiyeceğim .
ÖĞLEN belli zaten dünden kalan haşlama etim var
Aksam a Allah Kerim bilmiyorum .
Bu arada aslında regliken tartı doğru vermez ama düne göre 300 gr gitmiş .özellikle pazartesiden sonra ki tartiyi merak ediyorum .hani şişlik te oluyor ya bana sürpriz yapıp şöyle birden 3 kilo eksi görsem yuppiiiiii
Canımız kurallarımız da ilk sayfamızda mevcut.. Okursan memnun olurum.Merhaba,
İyi yapıypsun canım. Söktürür iyice.Afiyet olsunnn
Ay negüzel olurr banada öyle olsa.
Bu arada regliyim ben ama tam olmadım. Yeşil çay felan tüketiyorumya onlar etkiler mi?
Tam olmayınca şişkinlik oluyor.
Yokkkk kaptanim Yokkkk ..ondan çok dedim lahmacun var ekmek var zaten onlar 50 puanı geçiriyorCanım süpersin..
Ben de sabah yediğim pide ekmekle tümm karbonhidrat hakkımı almışım..
Ne çokmuş karbon oranı
Bi daha pide yok akrep
Güzel menü hiç ekmek yokMerhaba ,
12.02.2018
Sabah 7:00
1 yumurta
1 siyah zeytin
100 gr. peynir
1 sivri biber
Ara 10:00
3 ceviz
1 kuru kayısı
200 gr. Ayran
Öğle 13:00
et sote
cacık
marul
Ara elma
200 gr Ayran
Akşam Milk shake
30 dk leslie
Yokkkk kaptanim Yokkkk ..ondan çok dedim lahmacun var ekmek var zaten onlar 50 puanı geçiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?