Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun.. karbonhidratlarrrrMenüm
9:00
1.5 bardak süt
12:00
Peynir zeytin tereyağı
3 dilim ekmek
19:00
1 küçük tabak hamsi ızgara
4 küçük boy lahmacun
Maydanoz
Spor
500atladım..
Hellimli civciv çıkarcanGünaydınnn
Kahvaltımı yaptım şimdi.
2 haşlanmış yumurta tereyağı soslu bol baharatlı -0 puan
6 dilim hellim peyniri-1 puan
Hergün yumurta yemekten civciv çıkarıcam yakında.
Hellim yemektende ne olur bilemiyorum![]()
Değil aslında canım. Tartarak yiyorum özellikle kaçırmamak için. 1 kase çorba yanında 1 dilim ekmek yeseydim yine 3 dilim yapacaktı. Böyle sırf ekmek yazınca çok gibi geldi. Bana da öyle geldi yalan yok
Sen böyle güzel menü hazırladığında çok mutlu oluyorum canım kaptanım. Süt içmiyor yemek yiyorsun ya...Merhaba arkadaşım ben senin mesajını buraya alıntıladım. Biz 2. Takımız. Bu süreçte bizimle birlikte hareket edebilirsin. Sevgili
Ellssa kaptanımızın onayıyla
![]()
Değil aslında canım. Tartarak yiyorum özellikle kaçırmamak için. 1 kase çorba yanında 1 dilim ekmek yeseydim yine 3 dilim yapacaktı. Böyle sırf ekmek yazınca çok gibi geldi. Bana da öyle geldi yalan yok
Sen böyle güzel menü hazırladığında çok mutlu oluyorum canım kaptanım. Süt içmiyor yemek yiyorsun ya...Merhaba arkadaşım ben senin mesajını buraya alıntıladım. Biz 2. Takımız. Bu süreçte bizimle birlikte hareket edebilirsin. Sevgili
Ellssa kaptanımızın onayıyla
![]()
Ben de katılmak isteyenler tıpiğine baktığımda birkaç takım vardı ihtiyacı olan , hepsine baktım en samimi gelen 2. Takım oldu, ben çok baskıya gelen biri değilimdir diyet yaparken burda herkes özgür ama herkes sorumluluğunun bilincinde .bu çok hoşuma gittiBişey itiraf edicem ben gruplara girmeye karar verdiğimde grupların paylaşımlarına göz attım en çok 7. Takımın paylaşımı vardı 48.000 kusur olmuş sayfaları diye oraya yazmaya karar vermiştim çok faaller diye.sonra tam oraya yazıcakken gruplara katılmak isteyenlerin paylaşım topiğini gördüm yazdımEllssa sağolsun kaptanım cevap verdi bende kısmet dedim geldim. Şimdi o grup kapatılmış çok üzüldüm
ortada kalabilirmişim yani
![]()
Afiyet olsun canım çok güzel menün.Sabah 11:30
2 dilim ekmek
1 küçük lokma pişisi
2 kk tulum peyniri
1 çay kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 sahanda yumurta
Ara
1 lokma badem krokan
2 kare çikolata
Öğle 15:45
100gr mantarlı makarna (2 dilim ekmek)
1 kase yoğurt
3 köfte kadar peynir
Ara 1 nescafe 10 siyah kuru üzüm
Akşam 20:00
1 tabak kıymalı bezelye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 litreyi geçebilir
Akşam 1 elma veya portakal yemek istiyorum
Hoşgeldin canım..2. Takıma katılmak için ne yapmam gerekiyor.
Kapmışsın olayıBen de katılmak isteyenler tıpiğine baktığımda birkaç takım vardı ihtiyacı olan , hepsine baktım en samimi gelen 2. Takım oldu, ben çok baskıya gelen biri değilimdir diyet yaparken burda herkes özgür ama herkes sorumluluğunun bilincinde .bu çok hoşuma gitti
Süpersin canımSelam canlar geldım dinlenıyorum, 1 kase çorba içtim şimdi, spinning ten sonra aletlerle calıştım üzerine 15 dk yine yurudum, yarın ve carsamba gunu gidemicem çünkü o yuzden biraz yüklendim kendime![]()
Aynen kaptanım.burda herkes aynı amaç için hareket ediyor.herkes kendisi için yapıyor her ne yapıyorsa .eleştirirken düzgün üslup benim için çok önemliydi.inşallah da bizim takım böyle kalır.ben inanıyorumKapmışsın olayı
Kişi sorumluluğunu bilmezse olmazki zaten..
İşte buamin inşaallah canım. Susatması iyi olmuş. Ben hala öğrenemedim düzenli su içmeyi.
valla akşam ablamlar yiyordu. Aldım elime, baktım sırf yağ. Yersem O kadar emeğime yazık dedim. Yedıkten az sonra tadından eser kalmayacak. Yediklerimin eseri de üzerimde mevcutken aldığım gibi bıraktım. Ayrıca listeye tekrar yazamam,kızlara ayıp olur da dedim. Canım kendim![]()
![]()
Sporuna bayıldım.menü de güzel afiyet olsunMenüm
1.5 bardak süt
Peynir zeytin tereyağı
3 dilim ekmek
4 küçük boy lahmacun
Maydanoz
Spor
500atladım..
Kesinlikle üslup önemli canım..Aynen kaptanım.burda herkes aynı amaç için hareket ediyor.herkes kendisi için yapıyor her ne yapıyorsa .eleştirirken düzgün üslup benim için çok önemliydi.inşallah da bizim takım böyle kalır.ben inanıyorum
Menüm
1.5 bardak süt
Peynir zeytin tereyağı
3 dilim ekmek
4 küçük boy lahmacun
Maydanoz
Spor
500atladım..
Çok değil mi :))) aç geziyorum kaptanım aç bu menu ne böyleMenüm
1.5 bardak süt
Peynir zeytin tereyağı
3 dilim ekmek
4 küçük boy lahmacun
Maydanoz
Spor
500atladım..
Afiyet olsun canımGünaydınnn
Kahvaltımı yaptım şimdi.
Ben de hergün yumurta yerim. Çok severim ayrıca tok tutuyorGünaydınnn
Kahvaltımı yaptım şimdi.