Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar pazartesi bildirimini yapamamıştım
Cuma 81,8
Bugün 81,5
400 ml sıvı ve kahvaltıdan sonra ki sonuç :)
Ayyyy harika
Çok iyi canım
Muzun yüzünden aç kaldın biraz galiba canım.
Çok iyisin dostum
Spor da menü de çok güzel olmuş. Bir tek 6 tane hellim peynirin kalorisinden şüphe ettim canım
Akşamı hafif tutarak bir kase fıstığı idare etmişsin, genel olarak güzel bir menü
güzel menü şekerim

Yok canım hesabıma göre 50 puanı geçmedim de etten bıktım ondan aç kaldım

Sabah 11:30
2 dilim ekmek
1 küçük lokma pişisi
2 kk tulum peyniri
1 çay kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 sahanda yumurta
Ara
1 lokma badem krokan
2 kare çikolata
Öğle 15:45
100gr mantarlı makarna (2 dilim ekmek)
1 kase yoğurt
3 köfte kadar peynir
Ara 1 nescafe 10 siyah kuru üzüm
Akşam 20:00
1 tabak kıymalı bezelye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Su 2 litreyi geçebilir
Akşam 1 elma veya portakal yemek istiyorum

Dengeli bir beslenme olmuş canım. Pişiiiii bayılıyorum ona

Canım herşey nasip kısmet gerçi hangi takımda olursak olalım hiç bir takımın kapanmasını istemeyiz ben sabah beri çok üzüldüm okuduklarıma
Okuduğumu göstermek adına her mesajı beğeniyorum ama hiç bir zaman yazılanları desteklediğim anlamına gelmiyor tabiki heleki bugün yazılanları

Ah o pisiler var ya senin bir lokma yedigin canım , annem yapardı catlayana kadar yerdim o kadar seviyorum ki
Afiyet olsun canım menun harika

Tabiki çok üzücü bu kadar güzel paylaşımlar oluyor. Dostluklar kuruluyor.
Herşeyin hayırlısı. Umarım bu gerginliğin sonu mutlulukla biter.

Selam canlar geldım dinlenıyorum, 1 kase çorba içtim şimdi, spinning ten sonra aletlerle calıştım üzerine 15 dk yine yurudum, yarın ve carsamba gunu gidemicem çünkü o yuzden biraz yüklendim kendime
Süpersin. Ölçüm yapılıyormu orda nekadar incelmişim felan diye

Dengeli bir beslenme olmuş canım. Pişiiiii bayılıyorum ona
Teşekkür ederim bende seviyorum valla. :))

Yapsam da yine protein ağırlıklı olacağı için galiba bu sefer tavukgillerden gideceğim .ama böyle böyle de belki iştah ta kesilir
Canım protein diyetlerinde su çok önemlidir. Böbreklerin için özellikle. Biliyorsundur gerçi. Yine de hatırlatmak istedim
Ah o pisiler var ya senin bir lokma yedigin canım , annem yapardı catlayana kadar yerdim o kadar seviyorum ki
Afiyet olsun canım menun harika
yengemler lokma döktürdü de. Ondan bi tane de olsa yemek istedim. Fakat aşırı yağlıydı. Hiç çekici değildi doğrusu

Allah kabul etsin canım .aynen su kesin 3 lt yu gecmisimdir . zaten susatiyor buda işime yarıyor açıkçası .

Allah kabul etsin canım .aynen su kesin 3 lt yu gecmisimdir . zaten susatiyor buda işime yarıyor açıkçası .
amin inşaallah canım. Susatması iyi olmuş. Ben hala öğrenemedim düzenli su içmeyi.

Ahahahhajajja benim de annem yaptığında sapitiyorum gitsem yapsa kimse beni tutamazzzzzzz
valla akşam ablamlar yiyordu. Aldım elime, baktım sırf yağ. Yersem O kadar emeğime yazık dedim. Yedıkten az sonra tadından eser kalmayacak. Yediklerimin eseri de üzerimde mevcutken aldığım gibi bıraktım. Ayrıca listeye tekrar yazamam,kızlara ayıp olur da dedim. Canım kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…