Merhaba canım tekrar hoşgeldin. Uygulamayı zamanla öğrenirsin olsun. Beraber birbirimize destek ola ola hayallerimize kavuşacağız inşaallahMerhaba,
Kilo vermek istiyorum. Bunun için 1 şubat itibari ile diyete başladım. Daha doğrusu sağlıklı beslenmeye karar verdim. Bir arkadaşım bu uygulamadan bahsetti. Baya faydası oluyor dedi. Uygulamayı kullanmayı yeni öğreniyorum. Biraz sıkıntılar yaşıyorum. Zamanla öğreneceğim galiba. 88 kilo ile başladım. 84 kiloyum şimdi. Çalıştığım için pek spor yapamıyorum. Akşamları leslie ile birikte 20 dk ile 30 dk arası hateketler. Bazen plates. Hafta sonları 1 gün yürüyüş anca. Boyum 1.62
100 gr peynir çok bence canım. Çünkü gün içinde tekrar et sote tüketmişsin. Özel uyguladığın bir beslenme düzeni varsa bilemiyorum tabi. Ve neden karbonhidrat tüketmiyorsunMerhaba ,
12.02.2018
Sabah 7:00
1 yumurta
1 siyah zeytin
100 gr. peynir
1 sivri biber
Ara 10:00
3 ceviz
1 kuru kayısı
200 gr. Ayran
Öğle 13:00
et sote
cacık
marul
Ara elma
200 gr Ayran
Akşam Milk shake
30 dk leslie
selam canııım. BurdayımBu arada ben hep yeni arkadaşlarla sohbet halindeyim..
merrr Zereno 687403_igt @_perina_ @bebekicin @cimbomlukiz nerdesiniz kızlar?
@oynakbasi34 kaptanım göremedim bugün seni de..
Merhaba,12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:
https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
Kaptanım yetişemiyorumBu arada ben hep yeni arkadaşlarla sohbet halindeyim..
merrr Zereno 687403_igt @_perina_ @bebekicin @cimbomlukiz nerdesiniz kızlar?
@oynakbasi34 kaptanım göremedim bugün seni de..
Merhaba canım tekrar hoşgeldin. Uygulamayı zamanla öğrenirsin olsun. Beraber birbirimize destek ola ola hayallerimize kavuşacağız inşaallah
100 gr peynir çok bence canım. Çünkü gün içinde tekrar et sote tüketmişsin. Özel uyguladığın bir beslenme düzeni varsa bilemiyorum tabi. Ve neden karbonhidrat tüketmiyorsun
selam canııım. Burdayımarada mutlaka yokluyorum burayı. Maşaallah nüfus artınca yazışma çok oluyor. Akşama birikince okuyamam diye arada bakıyorum.
Bugün karbonhidrat tükettim. özel bir program yok. sadece etin yanında sebze. sebzenin yanında yoğurt ayran tüketmeye çalışıyorum. karbonhidrat olarak 2 dilim ekmeği geçmemeye çalışıyorum. bazen kendimi şımartığım oluyor.
Süpersin canım akşamda çok iyi hafif olur öyleSabah: tb ekmeğine tost,1haşl.yumurta,domates,3zeytin,1çay kaşığı diyet reçel
Öğle:2kaşık tavuk sote,1kase mercimek çorbası,3kaşık yoğurt
Ara:7 fındık,1ısırık diyet kek(pekmezli tam buğdaylı)
Akşam:1kase mercimek çorbası,6kaşık taze fasülye,yeşillik,yoğurt yemeyi düşünüyorum
25dk eliptik,10 dk kalça egzersizleri,2lt su
Nekadar dengeli sağlıklı bir menü süpersin..Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, yeşillik, az peynir
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Küçük porsiyon kuru fasulye
Ara: şekersiz kahve
Akşam: fırında balık, bol yeşillik, şalgam
Sevgiler
Offf süper şeylerrrKahvaltı Sucuklu omlet ve peynir toplam 3 puan
Öğlen yemek yemedim
Aksam karışık ızgara (dışarda mecburen)
1 fındık lahmacun (aklıma sen geldin kaptanim) puanı bilemedim ama fazla değildir 5 diyelim
4 çöp sis 0 puan
1 Adana 1 puan
2 parça ızgara et 1 puan
1 parça ızgara tavuk 1 puan
2 ızgara köfte 1 puan
Yarım lavas ekmek gibi dusunsem 6 puan
Pişmiş soğan ve domates yarimsar 6 puan
Toplam da 24 puan
Gerçekten mi fındık kadar yaOfff süper şeylerrr
Ama şekerim fındık lahmacun 16 puan canımmm
Afiyet olsun canım
Canim zaten öyle çok kilon yok .gidecek tabi ki .tost yapabilirsin ki kızarmış ekmek 8 puan iki kızarmış 16 puan içine de ne koyarsan toplasan 20 olur ki .bence yarın sabah yap ye afiyetleYanlız kızlar çok bunalımdayım regliyim duygularım tavan yaptı yediklerim bunalttı cumaya kadarda pes etmek istemiyorum.
Tost yemeyi öZledim
28 günlük detox topiğinede girmiştim ama çıktım
Yok yapamam onuda
Deli gibi spor yapıyorum inş gidecek bu kilolar.
Yapayım bari ya dimi çok kastım kendimiCanim zaten öyle çok kilon yok .gidecek tabi ki .tost yapabilirsin ki kızarmış ekmek 8 puan iki kızarmış 16 puan içine de ne koyarsan toplasan 20 olur ki .bence yarın sabah yap ye afiyetle
Afiyet olsun canım çok güzel menüSabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, yeşillik, az peynir
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Küçük porsiyon kuru fasulye
Ara: şekersiz kahve
Akşam: fırında balık, bol yeşillik, şalgam
Sevgiler
Baya kasap havası olmuşKahvaltı Sucuklu omlet ve peynir toplam 3 puan
Öğlen yemek yemedim
Aksam karışık ızgara (dışarda mecburen)
1 fındık lahmacun (aklıma sen geldin kaptanim) puanı bilemedim ama fazla değildir 5 diyelim
4 çöp sis 0 puan
1 Adana 1 puan
2 parça ızgara et 1 puan
1 parça ızgara tavuk 1 puan
2 ızgara köfte 1 puan
Yarım lavas ekmek gibi dusunsem 6 puan
Pişmiş soğan ve domates yarimsar 6 puan
Toplam da 24 puan
Sebze yemeği iptal oldu.çünkü doydum diğerleriyle.hiç zorlamadım doyuncaSüpersin canım akşamda çok iyi hafif olur öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?