• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Eveeet bugün geç kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta- 0 puan
Lor peyniri kavurdum tereyağında içine 1 biber doğradım biber -3 puan
Başka peynir çeşitleri yedim kaşar,tulum,telli peynir toplasam 100 gr etmez peynirlerim hepsinede -1 puan
Toplam 4 puanla kahvaltımı bitirdim cidden doydum peynir manyağıyım çünkü peyniri doyana kadar yemek bana yetiyor.

Başka peynir çeşitleri yedim kaşar,tulum,telli peynir toplasam 100 gr etmez peynirlerim hepsinede -1 puan
Toplam 4 puanla kahvaltımı bitirdim cidden doydum peynir manyağıyım çünkü peyniri doyana kadar yemek bana yetiyor.
Afiyet olsun canım harika ...inan çok merak ediyorum bu şekilde bakalım ne kadar az çıkacağız tartida

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İnşallah bu haftasonunu hepimiz kaçamaksız ve bol eksilerle atlatır haftaya çok daha dinç başlarız :21::21::21::21:
Ben uyanır uyanmaz kahvaltımı yaptım birazdan hazırlanıp kuzuyu yine yüzme kursuna götüreceğim :KK66:
Bugün için şimdilik başka bir planım yok ama eminim eve gelince yine birşeyler çıkar yapacak :KK48: Benim boş durduğum nerde görülmüş :KK48:

Canım spora fazla yüklendiysen kas yapmış olabilirsin :KK66: yada ödem vardır ( ben bak 1 aydır ödemle boğuşuyorum :KK43: )
Suyunu biraz çoğalt bu hafta ve azimle devam :KK66: bu hafta gitmemiş olsada bir sonraki hafta birden de gidebilir :KK66:
Ve aleyküm selam..
Tatlım aklıma takıldı.. Sen uykunu alıyosun dimi.. Uykusuz kalmak da ödem yapar..
3kaşık yulaf 1bardak süte ıslıyorum geceden.sabah yumuşamış oluyor üzerine tarçın atarak biraz pişiriyorum sonra içine meyve kuruyemiş ne istersen
Ben yulafı bi türlü sevemedim ya..

Ay ben de pek severim peyniri..

Kızlar puanlamalarda bitter çikolata 100 gr 24 puan gözüküyor
Arada hani çok tatlı çektiğinde canınız 8 gr lık küçük paketlerden yerseniz 2,5 - 2 puana denk geliyor bilginiz olsun.
Akşamları özellikle bazen bana vuruyor
Dün gece çok zorlanarak geçirdim o yüzden araştırıp hesapladım :))))

Ve aleyküm selam..
Tatlım aklıma takıldı.. Sen uykunu alıyosun dimi.. Uykusuz kalmak da ödem yapar..

Ben yulafı bi türlü sevemedim ya..

Çok şükür canım gece en geç 12de yatıyorum ve sabah en geç 07:00de uyanmış oluyorum ;) Eğer gün içinde yoğunluk olursa bazen daha erken bile yattığım oluyor ;)

Ara öğünümü yaptım tatlı krizi için önerilerim evde bulunmadığından 2,5 bisküvi yeşilçay içtim.
Yarın alışverişe çıkıcamdiyetim için inş

Canım her zaman evde çok az da olsa hurma yada gün kurusu bulundur ;) 1 tane de olsa baya kesiyor tatlı isteğini ;)

Back
X