- 25 Temmuz 2007
- 332
- 0
- 296
- 51
ceyda gecen haftaki kilon kaçtı ???????? gecmişe mi bakayım dermisin canm
ceydacım 4 saat bire bir senin dersin mi. eğer öyleyse çok iyi. trafikte direksiyon dersi veriyorlar mı canım. düz yolda kullanmak kolay. sollama yapmak, bir de şehir içi minibüslarle uğraşmak zor. buranın trafiği de istanbul kadar var canım. heleki çarşı tarafı eyvahedigeldismile off çok istiyorum ama bir o kadar da korkuyorum direksiyondan kalmaktan :kedi: herşeyi öğretiyorlar dimi canım direksiyon dersinde. bakalım sınava da gir de daha çok sorularım olacak sana sempatiksalakcinni
hayırlı cumalar 2. takımın güzel hatunları ......
kaydirigubbakcemile3al bendende o kadar maytabım . hiççç kıskamadık . kıskananın gözü kıksın .:1shok:sempatiksalakcinniselam güzeller
püsküvi sizin gruba girmiş he süper bi motivasyon sırtınız yere gelmez artık onun oklavalarıyla :)))))
neyse bizdede aeben var motivasyondan sorumlu bakan:)))
hiiiiiiiçççççç kıskanmadık sizi:dilcikar:
ben kurtarmışım desenize benim enküçük 10 yaşında ...kaydirigubbakcemile3aben ve maytap hoşgeldiniz
maytapvım 1 haziran itibariyle zorunlu oluyomuş oto koltuğu ama ben dün bi yerde daha okudum 9 yaş altı çocuklar diyodu yani yaş sınırlaması hakkında kesin bi bilgim yok ama zorunluluğu kesin
ceydacım sağol canım olumunekankayizsmile
hoşbulduk canım netten baktımda 150cm altı ve 36 kg altı için zorunluymuş eşime dedim arkadaki emn kemerlerini gömmüştü çıkar onlarıda büyük veledi ona bağlarız inş.ceza yemeyiz 8 yaşında 128 cm ve 28 kgaben ve maytap hoşgeldiniz
maytapvım 1 haziran itibariyle zorunlu oluyomuş oto koltuğu ama ben dün bi yerde daha okudum 9 yaş altı çocuklar diyodu yani yaş sınırlaması hakkında kesin bi bilgim yok ama zorunluluğu kesin
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3al bendende o kadar maytabım . hiççç kıskamadık . kıskananın gözü kıksın .:1shok:sempatiksalakcinni
şükredin pc bozulmuştu 3 gündür uyanık ebru kapmış çukulatalıyı .. :roflol:
şaka bir yana sevindim dahada renkleneçek 2. takımın sayfaları .:1hug:
asim senide tebrik ederim simitlerini yedıgim... bu hafta 5 li rakamlara dönüş yapmışın gözümden kaçmadı .:jeyyar:Şeniz
efettttttt büskütümüzü biizmle inşlalahh cumartesiden sonraaaaaaselam güzeller
püsküvi sizin gruba girmiş he süper bi motivasyon sırtınız yere gelmez artık onun oklavalarıyla :)))))
neyse bizdede aeben var motivasyondan sorumlu bakan:)))
hiiiiiiiçççççç kıskanmadık sizi:dilcikar:
biri bana şu araba koltuğu işini açıklayabilirmi 1 haz da giriyomuş galba yasa bende 8 ve 1.5 yaşında var 2 dane 2sinedemi alıcaz
ben de artık ehliyet almak istiyorum çünkü benim işimde çok zor oluyor ordan oraya otobüsle gitmek elin kolun ürün dolu dolaş ama bir türlü kursa gidip kaydımı yaptıramadım hep bir sonraki güne attım tembelliğimden ama ceydaycım çok iyi oldu bu konuyu açman en azından heves geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?