bu arada madem hersey paylasılıyo cooook dertliyim; kayınvalidemle kayınpederim 3 haftadır bizdeler ve ben kafayı yemek üzereyim, neyse son 1 haftaya girdik ama sabretmekten sabırtasına döndüm
bu arada madem hersey paylasılıyo cooook dertliyim; kayınvalidemle kayınpederim 3 haftadır bizdeler ve ben kafayı yemek üzereyim, neyse son 1 haftaya girdik ama sabretmekten sabırtasına döndüm
ceydacım yarım yufkadan yapılan peynirli börekde 150 kalori var ama kolari hesabıyla yediklerine dikkat ediyosan bi öğün için çok değil ama benim gibi monti yapıyosan asla yiyemezsin kilo vericem azimliyim yemiycem diyosan yanına bile uğrama bırak onlar yesin sende kendine uygun bişey ye yada onlar gelmeden karnını doyur yanlarında çay içerek yiyomuş gibi yap ayıp olmaz en azından sen bilirsin karar senin
kız ben daha neye göre diyet yaptığıma karar vermedim ki eyvahedigeldismile
ay ikracım çok haklısın asla yemeyeceğim.. guclubacismile
geldimmmmmmm aslında burdayımda yazmaaıdm
ebrucum seni çok seviyorum derken bende bana dedi sandım hıhhhhhhhhhhhhhhh
:)
güzel başlamışsın güne
bende güzel başlamıştım ki
neyse
dünden beri kendimi daha bir bomba gibi hissediyorum ben ama bu cok iyi oldu cok ateşlendim :) cok iyi gidiyorum
sabah iki lokma ekmek attım agzıma maksat metabolizmayı canlı tutmak bir parça peynir iki yeşil zeytin ve salatalık yedim
sonra yeşilimi içtim
sonra bir lt su içtim
iki km yol yürüdüüm hava cok sıcak
arkadaşımın kzıının doğum günü var ona hediye almaya gittik öğleden sonrada oraya gececgim
ama cok dikkat edecegim akşamda yemek yemeyecegim
işte böyle kızlar
smaanyolum canm sagol
çocuk yetiştirmek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkk hemde
eziliyorum bazen sorumlulukları altında neyse işte böyle
anlatmiim diyorum ama dayanamıyorum
ne oldu da diyeceksiniz şimdi demi :)
kankardeş olmuşlar kankardeş
((((((((((((((((((( sabah görünce oturdum hıclkıra hıçkıra agladımmmmmmmmmm büyüktn görünce küöçüklerde yapmış camla kesmişler hemde kollarını
ben napcam ya vallahi çıldırcam yakında ya hayrılsıı
EBRUCUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM aşklarımm nasılsınızzzzzzz
geldii koca göbeklii edaaaaaaaaaaa
napıyorsunuz kızlar diyetlerr nasılll
superisii yaa ankaradakii katil bulunamadı dahaa sizin ordaydıı değilmii o kadınnn
leylaaaaaaaaaaaaaaaaa o güzellik ney anammmmm
EBRUCUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM aşklarımm nasılsınızzzzzzz
geldii koca göbeklii edaaaaaaaaaaa
napıyorsunuz kızlar diyetlerr nasılll
superisii yaa ankaradakii katil bulunamadı dahaa sizin ordaydıı değilmii o kadınnn
leylaaaaaaaaaaaaaaaaa o güzellik ney anammmmm
ikracığımın da dediği gibi ev ev üstüne olmuyor.. ama sanırım senin bebiş yeni doğduğu için geldiler öyle mi? mecbur biraz daha sabredeceksin .. Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile ay bana koca demeyin bu günlerde dünün siniri var halen üzerimdemafoldumbenmafoldumbenYok canım yaaa bebişe ellerini sürmüyolar, ben yurtdışında yasıyorumda bize gezmeye geldiler ama planları bizim bebişe tosladı çok mutsuzlar. Bebekle onların gönüllerine göre gezemiyoruz diye. Bu arada demin kayınpederle birbirimize giriyordukki kociş bacaklarımı tekmeleye tekmeleye bir hal oldu.
Bir karıkoca çift arkadasımız var, onlardan konusuyorduk eşim dediki "adam maaşını karısından saklıyo" Kayınpederim ne dese beğenirsiniz gayet normal birseymiş bu. A bu arada benim kayınpederimle kayınvalidem gecen hafta bana "sen bize maaşını söylemesen biz zaten araştırıp öğreniriz" demişlerdi. Bende dayanamadım "sizin bütün sülalenin maaşını bilmeniz normal ama kadının kocasının maaşını bilmesi anormal nasıl oluyo bu?" dedim. Kalakaldılar tabii ama o sıra kocişte benim bacakları tekmelemekten morarttı:))))))))))
Neyse diyet konusuna dönelim: Börek'e hayır!!!:)))
Bu arada ben bir tabak dolusu beyaz dut yedim ama dut un kalorısi hakkında hiçbir fikrim yok umarım kötü yapmamısımdır...
Doracım sanırım Allah iyi sabır vermiş sana...iyi bir gün geçirmemişsin..oğluşuna geçmiş olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?