canimmm,zaten dünden beri herseyin yag orani 2.5 u gecmesin diye bakiyorum,burda türk peynirinin öyle yagsiz olanindan yok,baska türlü var,kasikla yenen,onun yagi 2,2.bi onu yiyebilirim.modacım sağol canım iyi olmana çok sevindim çok geçmiş olsun senide montici olarak görürüz artık
zümrütcüm ödülünü tebrik ederim nice ödüller alırsın inşallah
canim doracimgünaydınnnn kızlarrrrr MODACIĞIM çok geçmiş olsun canım. bir başarıya imza atmana çok sevindim. ee bu türk zekası kimdir bizim arkadaşımız demi yaniiii:lepi:
bu arada kilo almamanda iyi bir şey sayılır.
montiyide yapmanı öneririm canım. çok zevkli bir diyet bu.....
ben biraz çabuk acıkıyorum ama alışacağım..kaydirigubbakcemile5
kizlar ne aklima geldi biliyormusunuz,tabi sizde isterseniz,
ben 1 saat sonra tekrar disari cikacagim,
eger isterseniz,böyle disari ciktikca viyananin fotolarini cekeyim,hem degisik yerler görünür motive olunur,okulunda fotosunu eklerim,hatta derslerin bile,ama ben cekecegim icin ben görünmem fotolarda,
ne dersiniz,vakit oldukca sizin icin fotograf cekip ekleyeyim mi?
arada gezen ince zayif bayanlarida cekerim ki iyice motive olalim diye :)
Zümrütüm tebrik ederim,başarılarının devamını dilerim...yerimsenibenherkese iyi akşamlar bu gün de pek sessizmiş gurup ben bu gün ödül aldım çok mutuluyum opuyorumnanaktan:dance:
sorulari kontrol edelim derken yüzüme dogru düzgün bakmadi bile,
bugün diyoki,sen matematik bitirdin tabi yaparsin,
heyyy ödevi tamamlamadan önce neredeydin arkadasim??
simdi diger derste benimle grup olmak istiyorlar,
bakicam bende,hangisi daha sorumluluk sahibi ise onunla yapicam.
aksam genelde corba ictimbazen 1 dilim pizza yedim.,biz aksam yemegini 17.30-18.00 gibi yiyoruz
böyle kizlar iste,
bende monti yapmak istiyorum,bi firsat bulup incelersem cok iyi olucak
Pembişim canım benim pes etmek yok,çabuk kendine gel bakiiiim...alsanaalsanasmileHoş doracım hakkından gelmiş senin....:roflolselam kızlar ben geldim ama aslında aklım hep sizde ama utancımdan yazamadım:d çünkü ben rejimi bozmuş durumdayım çünkü malum dönemdeyim ve hala olamadım bırakın kilo vermeyi vücudum şiş durumda o yüzden acayip iştahım açık ne yapacagımı bilmiyorum.motive falan kalmadı incecik olma hayalleri suya düştü çok üzgünümsenağlama
bu mesaj benim saatler önce yarım mkalan mesajımmışşşşşşşş :))))))))))))))
iyiyim süperim misafirlerim vardı yeni gittiler arkadaşlar diyet mükemmel dün akşam 4 km yol yürüdüm ama dağlık taşlık düz yol degil zıplaya hoplaya kendimi bertaraf ettim ben süperim :))))))
modacım sağol canım iyi olmana çok sevindim çok geçmiş olsun senide montici olarak görürüz artık
zümrütcüm ödülünü tebrik ederim nice ödüller alırsın inşallah
ZÜMRÜTCÜĞÜM TEBRİKLER CANIM AMA NE ÖDÜLÜ ALDIN ONU YAZMAMIŞINNNNN:hooray::hooray:
dün akşam son yazmandan sonra hemen kapı açıldı ve eşim geldi.
kendime başka bir şey yapmaya fırsatım olmadığı için 2 tane küçük biber dolmasından yedim. cacıkla birlikte:sinifsinif:
bu sabah klasik kahvaltımı yaptım. ama bir karar verdimmm aslında benim hedefim nisan sonunda 65 olmaktıki tüüüüü bana olamadımmmalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bu kezz çoooook kararlıyımmmm haziranın 27 sine kadar 65 olacağım olmalıyım olmam gerekliiiiiiii
o zaman düğünümüz var. hemde tatile gideceğiz. benim artık kıpırdama vaktim geldi ve geçiyorrrrdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?