cok dogru söylüyorsun asicim,öyle diyorum artik fakat,pek inanmiyorum kendime,biraz inanmam lazim.
modacım ebruya katılıyorum. kesinlikle kilo veremiyorum deme. kilo verebildiğini hissettir beynine. kandır onu kaydirigubbakcemile3 bende de işe yarıyor bu yöntem bayanssulusmile
ebrucum cok seviyorum ben seni,aynaya bakinca hep kötü seyler söylüyorum ama artik iyi seyler söyliyecegim,modamın her zaman böyle düşünmesi gerektiğini aynanın karşısına gecipte çok kötü görünüyorum demesi yerine iyi şeyler söylemesi gerketiğini ve benimde onu cok sevdiğimi
ay ben ne kadar kilo vermisim,nasil zayiflamisim,nasil güzel olmusum gibi:)
samanyolucum canim,artik geldim,iyilestimde,buradayimsamanyolu;12898480[COLOR="Red" .!.:MODACIM[/COLOR]Hadi seni de bekliyoruz....
:
zümrütcüm nasil bir ögretmenmis o hic anlamadim,benim annem ögretmen babam müdür,gerci annem bu sene emekli oldu,bende ögretmenlik yapmistim buraya gelene kadar,hem bizimkiler hem ben hic öyle ögretmen degildik.gerci ben ögrenciyken bizimde dersimize giren vardi psikopat hocalar,ama yinede öyle degildi.hiç zannetmiyorum canım bu gün gene derse girmiş çocuklar hocam sınav yaklaşıyor bize ders anlatsanız demiş o da okuyun kitaplar önünüzde siz okuma özürlüsümüsünüz demiş oğlum sinir içinde geldi bilmiyorum bu sene böle gidecek hiç bir şey yapamıyacağız sistem çok kötüklava:
Allah size sabir versin,bir anöncede halledin sorunu insallah.
cok tesekkur ederim ikracim,sen yazdiktan sonra okudum,sen dedin diye balida yedim iyi geldi ,cok tesekkur ederim canim.evet asicim pazartesi montiye başlıycam diye tartldım 83,5 tabi hafta sonunun verdiği abartıda var ne bulduysam yemiştim şimdi 83 olmuşum tekrar ve hiç kaçamak yapmadım gerçekten 500 gr süper inşallah haftaya daha çok vermiş olurum
modacım çok geçmiş olsun bol bol balın üstüne karabiber dök ye boğaz ağrılarına çok iyi geliyo
senide tebrik ederim,gidiyo kilolar
ikracım aslında o geçen haftanın kilosu bu hafta kilo verememişim. geçen hafta girememiştim ebru aynı yazmıştı beni :1ninca:
bu hafta dikkatli olucam azami seviyede. mayıs ayında 3 kilo vermek istiyorum mutlaka. haziran başında 57 olmalıyım :1rolleyes:
modacım geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile[/QUOTE
cok tesekkur ederim asicim,
senide tebrik ederim,60 olmussun ne güzel,darisi benim basima]
ebrucum asil tüü bana,bak bana,hicc ilerleyememisimyukarıda ki liste bugüne kadar kim kaç kilo verdi
görüldüğü üzre 3 senedir kilo ile mücadele ediyoruz ve bir arpa boyu ilerleyememişiz tü banaaaaaaaa
asil bomba geliyo,benim kocis 9 kilo verdi,ben ise 0.
moralim acayip bozuluyo.seviniryorum tabikide,cünkü sagligi bozulmustu,umarim suan daha normale donmustur.2 hafta sonra kontrole gidecek.
ebrucum,canim ebrucum,iyi oldum artik.ay aklımda da hep tam yazarken unutoyrum modacım nasıl oldu acaba (((
cok kötüydüm.gözümü acamiyordum,bademciklerimin agrisindan konusamiyordum,kulaklarimada agri vurdugu icin duymuyordum,atesimde cikmisti.kac gün yattim,hic kalkmadim,tuvalete bile kalkinca basim dönüyordu,
esim tamamladi projeyi,sonra internete üzerinden gönderdik.
doktora gittim.3 kutu ilac verdi.antibiyotik verdi.
buradaki doktorlar cok hasta olsaniz bile antibiyotik vermezler,ama bana verdi,cok sasirdim,dedim o kadar kötüyüm demekki,bademciklerim iltihaplanmis,enfeksiyon kapmisim,
artik iyiyim desemde sabhalri bogazim cok aciyo ama,eskiye göre %95 iyilestim
ikranin dogumgünü kutlu olsun,daha nice seneleregünaydın kızlar
ebrucum tam motive harika görünüyo burdan
samanyolucum bende canım dün montiyle alakalı hiç bişet yapmadım
çünkü kuzumun doğum günüydü normal de bugun de dün kutladık sene önce bu saatlerde fena halde sancı çekiyodum 2,15 de de meleğimi kollarıma aldım rabbim isteğen herkese tattırsın bu duyguyu
dün öyle abartmadım sadece tatlarına baktım
bugun montiye devam herkesi montiye bekleriz (ebruya duyuran smıyle)