ondan bende emin değilim canım bi araştıralım onubenim bu diyetten anladığım öğünlerde süt ve süt ürünleri olacak. salata olacak.
sabahları yumurtayla peynir aynı anda olmayacak.proteinle karbonhidrat aynı anda olmuyacak. ekmek yersek yumurta yiyemiyoruz
öğlene 2 yumurtayla bir domatestli omlat yapıp yiyebiliyoruz. peki norml omlat yememiz mümkünmüü ikracığım. ekmek zaten yok orasını anladım sadece sabahları ekmek var
benim bu diyetten anladığım öğünlerde süt ve süt ürünleri olacak. salata olacak.
sabahları yumurtayla peynir aynı anda olmayacak.proteinle karbonhidrat aynı anda olmuyacak. ekmek yersek yumurta yiyemiyoruz
öğlene 2 yumurtayla bir domatestli omlat yapıp yiyebiliyoruz. peki norml omlat yememiz mümkünmüü ikracığım. ekmek zaten yok orasını anladım sadece sabahları ekmek var
Doracım normal omlet derken domates koymadan mı demek istedin,eğer öyleyse ben azıık tavayı yağlayıp yumurtaları ekliyorum,yanında yoğurt ve salatayla yiyorumkaydirigubbakcemile5
İkracım bak Aeben ne yazmışbilmiyorumkismile
:uhm:2 ögündede köfte yememim bi mahsurur yok ama sen asıl konuyu fark etmemişin çiçek defalarca uyarıyoruz burda etle birlikte ekmek türü yemeyin diye ama siz hala ısrar ediyorsunuz ben anlamadım bu işten .:umursamaz:üstelik mekarna beyaz un biz sadeca az haşlanmış spagetti yiyoruz . ozamanda et türü zaten kesinlekle yenmiyor ..bilmiyorumkismile
şu peynirle birtlikte yumurtayı ezip yapıyoruzya onu kastetmiştim samanyolum. ben bir ara peynir domatesr biberle karışık yapıyorrdum 1 yumurta eşliğinde yağsız tavayda döküp pişirirdim.
şimdi farz ettikki acıktım. akşama kadar sadece meyve yeme hakkımmı var
çok soruyoruım biliyorum ama öğrencem işteee:hulya:kaydirigubbakcemile3
canım bende doranın dediğini okumuştum bi yerde yazmışlardı o şekilde yeneceğini mantıdan daha lezzetli yazmışlardı hatta kafam karıştı şimdi -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?