- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
Canım dilerim en kısa zamanda sende araba kullanmayı öĞrenirsin,Ben ehliyetimi 19 yaşında almıştım ama eşim kullandığı için hiç gerek duymamıştım,ama sonra mecburen kullanmaya başladım,hatta onun hastalık döneminde bana yardımcı bile olmuştu canım...Bu arada geçmiş olsun hastalanmışsın,benimde 2 gündür kulağım çok ağrıyor,yorma kendini....olumunekankayizsmilesonra kayınvalideye gectim vs vs derkennnnn saat 11 de gece eve geldik arkadaşımla beraber ( arabası olması güzel bende öğrencem en kısa zmanda samanyolumda biliyor degilimi )
Valla Doracım eğer bana geleceksen hiç yazmayayım,ayy ne güzel olurdu valla yakın olsaydık keşke,Ebruya giderdik alışık o misafire:roflol:Şimcik sorulara gelincelayy layy :teytey:layylaylommmmmm:teytey::teytey:
şimdi sporda yapacakmıyız. sabah 3 dilim ekmek yağsız peynir yiycez. bol yeşiiillik peki zeytin hakkımızda varmı.
yumurta yersek ekmek yemiyeceğiz bunu biliyorum bakın. peki yumurtayla peynir yiyebiliyormuyuz. vallaha kusura bakmayın sormadanda öğrenemem ben:roflol::roflol:
bunun için 1 kişi öğretmenimiz olsun. peki kim olsun tabiki samayolum. o bilinçli hiç olmazsa. yarın bu sorularımı cevapla yoksa ta kapında bulursun beni sanayolummmkaydirigubbakcemilebide asim gibi ben pembiş yazayımda içiniz açılsınnn:roflol::roflol:
Yumurta peynir yenir ama ekmek olmadan
Balığın yanında süt ürünü yenilecek,ben peyniri tercih ediyorum,hala yoğurt yemekten korkuyorum...:teselli:
doracım öğleye menü süper ama yanında bide yoğurt yada ayran olması lazım ama balığın yanınada gitmez onlar yerine ne yenilebilirki bi samanyolu soralım
İkracım nasıl gidiyor,ben montiye dün başladım,kendimi sizlerle daha hazır hissediyorum.
Sabah yağsız tam buğday ekmeğine tost yedim,3 zeytin ve bol maydanozla
Öğlen de yeşil mercimek+salata ve yoğurt yicem