günaydınnn kızlaarrropuyorumnanaktan
modacığım ne güzel işte ağzına alınca iştahının kapanmasısırnaşık şeysırnaşık şey
asicigim sanada bir tatil olmuş iştesempatiksalakcinni
hrnüz kahvaltı yapmadım. görüşürüzzzvereliniortak
günaydın kızlar
monti diyetimize başlamız bulunmakdayız
sabah lıght peynir zeytin yeşillik domates salatalık serbet tam buğday ekmeği yenicek
çay bitki çaylarıda şekersiz sebest bide aç karnna meyve veya meyve suyu diye yazmışalar[/QUOTgünaydınnn
bende 3 dilim tam ekmek
2 yeşil zeytin
şekersiz çay
biber
salatalık
domatest ama meyve suyu içmedim.
şimdi ara öğün yokmuuuuuuuCADIARZU
öğleye balık ızgara yesem yanında salata olurmuuuuusengözlerimebaksanab
günaydın fıstıklar
ben daha hiç bişi yemedim
dünüm yeme acıısndan kötü gecti dora gibi ne bulduysam hüplettim
boğazım cok agrıyor öksürürken ciğerlerim cıkıyor nezle greip hepsi birbirine karıştı başım agrıyor allak bullak oldum yine
günaydın kızlar
ayy ben montiyi unuttum kaydirigubbakcemile
cumartesi akşamı pazar kahvaltısı için ekmeğimi pişirdim ama kardeşime gidince oraya götürdüm. bu sabah da baktım geçen haftadan kalan ekmek küflenmişti. işyerinde galetamda kalmamıştı. eğer öyle çıksaydım evden kesin simit almak zorunda kalacaktım. evde peynirli crax vardı. yanıma aldım. onu yedim :1ninca: monti güme gitti yani. keşke yumurta yapsaydım hiç aklıma gelmedi :gitme:
ama bu akşam sadece tam buğday unuyla ekmeğimi pişirir onu yerim artık. yalnız makinada yapıncaşeker koymak gerekiyor. koymasam kabarmaz mı acaba :uhm:
gelicem yine offfffff
ben montiye başladım sabah yağsız diyet peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek bide küçük domates yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?